../images/Emo7.gif

מה, שוב פעם אני? כן, בהחלט. רק רציתי להגיד שלמרות שרובכם לא מכיר אותי בכלל ויהיו כאלה שינסו להיזכר בתימהון מי אני, יגרדו קצת בפדחת, אולי ייזכרו שרציתי אייקון כזה... אני מרגישה צורך להיפרד כמו שצריך. מסיבות שלא שייך לכתוב אותן ע"ג הפורום אני לא אציין למה אלא רק אגיד שאנחנו מתנתקים סופית ולזמן בלתי מוגבל- החלטה שלי בלבד, שאני אתגעגע מאוד ושהנחת בלשוטט כאן ולראות את הפורום צומח כבר לא יהיה קיים בעבורי. התחלתי לכתוב כאן רק בשבילך ליאור והתמכרתי, אז תודה רבה על זה שהצלחתי להכיר אתכם פחות או יותר, לשמוע אתכם, להנות מכם- תמשיכו ככה, אני מצטערת על כל הקרציתיות שלי בלנסות ולהפוך אותנו לחברה, לסניף וירטואלי ואולי זה דווקא כן יילך, אני בכלאופן אנסה להישאר מעודכנת עד כמה שזה אפשרי, חברים שלי, תעשו מפגשים, תשבו תריצו קטעים, תהיו ביחד. יש פה אחלה אנשים תנצלו את זה. זה הכל, אני בערך עוד שבוע כבר לא אהיה כאן אתכם בפועל, רק בלב ,אז שיהיה לכם המון בהצלחה בלימודים, בעבודה, בצבא, בשירות בסניף, בהדרכה. פשוט בהכל. סליחה אם פגעתי במישהו אי פעם, סליחה על הרגשנות המיותרת ושבוע טוב.. ~~~~~~~~~~~~~~

שרוך

New member
לאאאאאאאאאא רוצה../images/Emo14.gif

בס"ד נקמת מה קרה , שבוע טוב מדוע גם את עושה לי את זה? לא יוכל להיות שבשוע אחד אני יפגע כזה הרבה אני מבקש סליחה עם פגעתי בך ותודה שהיית פה לצידי שיהיה לך בהצלחה בשרות הלאומי ואני בטוח שאת חסרונך אנו נרגיש פה לצערי כי את היית אחת מעמודי התווח של הפורום להת' אחותי שרוך נ.ב נוכל להיות בקשר ב@ או במסרים?

../images/Emo3.gif

סליחה על המרירות אבל עמוד תווך לא הייתי כאן זה בטוח, תודה לך על זה שאתה מנסה לעודד אותי, חמוד. גם אני מאוד אתגעגע, קשה לי לחשוב בכלל על זה שאין יותר את הקטע של להפעיל את המחשב כדי לראות אם משהו זז, לפחות אני לא אפתח הודעות חדשות בתקווה שלא ישנאו אותי אח"כ... יהיה טוף

מוצארט

New member
מלפפונית יקרה!

צר לי שאת עוזבת אותנו, אך כנראה שיש דברים יותר חשובים מפורום בנ"ע. אני רוצה לאחל לך בהצלחה ענקית בהמשך הדרך, בין אם היא וירטואלית, ובין אם לא.

למעלה