../images/Emo7.gif

זהו, אני עוזבת. אחרי 4 שנים איתך. אחרי כל הזיכרונות, האהבות, החוויות עם הבנות, ההשתוללויות במיטה הרחבה... ארוחות השחיטות בלילות... הפינוקים באמבטיה... הסרטים האינסופיים בסלון... הכיף שהיה לנו כאן יחד... זהו, אני עוזבת. לא קל לעזוב. כל פעם מחדש אני חושבת כמה שאני חזקה אך האמת מטיחה בי בחוזקה. אני אתגעגע אליך!!! אתה יודע את זה... אני אוהבת את החום שהיה בך (כמה עצוב לדבר עליך בלשון עבר)... ההגנה ...המחסה שהענקת לי.... אוהבת את הסודות הקטנים בכל פינה נסתרת בך... שרק אנחנו יודעים ומכירים... אוהבת את המחמאות שקבלת... תמיד אמרו "יש בו משהו... ביתי כזה, חמים... נעים..." ואחרים אמרו: "הוא כל כך יפה", ואני חשבתי שלנצח נישאר יחד... כמה טעיתי, הייתי תמימה ולא האמנתי שהיום הזה יבוא. בכזו מקריות אני עוזבת... מקווה שתוכל לסלוח ולקבל בברכה אותם... מקווה שלא תכעס כי אני עוזבת. אני את הלקח שלי כבר למדתי! זהו, אני עוזבת אותך. אני עוזבת אותך בית יפה שלי. לא אשכח אותך מבטיחה לבוא לבקר.

גיוRא

New member
בהצלחה נסיכה....איפ´שלא תהיי

זה זזמני... והמחשבה רק לעתיד... לביית שלך...לחלום שמתגשם... אני לפחות... איפש´לא תהיי...אהיה איתך...
אופ איתך...כמעט חשבתי שאת עוזבת אותי....

עיזבי אותו! זירקי אותו! הוא לא שווה

את הבכי שלך !!!! אה, אמרת בית ?????? ורדה מתנצלת.

קליאו......../images/Emo24.gif

משנה מקום משנה מזל מברוק קנית בית חדש?... או ששוב לא קראתי היטב בין השורות?

sahr12

New member
אם הבית היה יכול לענות...

בית מרוקאי היה עונה:מאלאא רחא וכולות וואחש.....חחחחחח בית פולני:יהיה קריר בלעדייך בית תימני: סעי יונה,אני פה.......חחחחחחח בית כורדי:עכשיו יהרסו אותי?? בית פרסי:סופסופ (במבטא) ישיכירו אותייייי.. בית אשכזני:זיינד גיזון..הרסה אותי השחורה הזו..חחחחחח בית גרוזיני:למה עוזב ביז´ו??לא טוב לא קונה...:) ועכשיו ברצינות..בהצלחה בעתיד..וכה אמרו חכמינו.. "לעתיד לבוא,קירות ביתו של אדם מעידים עליו" פועל פלשתיני ס´

טאKילה

New member
אל תצטערי הוא סתם עוד אחד..../images/Emo4.gif

לכי תקפצי לאחד אחר,לריגוש חדש לתשוקה חדשה תרענני לך תתמזגי במימיו הוא אהבה חדשה, תלמדי אותו תחקרי אותו בידיים נשקי אותו בערגה, התפשטי בתוכו עשי מלא אהבה,תהני מכל הפינות תחגגי על המרכז תעלי ותרדי בחום ותאווה, ריקדי לו,מלאי אותו בניחוחות ופריחה, זה התותח החדש שלך,תתחדשי בדירה החדשה.
ק ל י א ו פ ט ר ה--כתבת מקסים מלא חן.

קסומה

New member
איך בא לי גם

לעבור דירה, להתחדש, להתרגש מחדש................ לתכנן, לבחור, להתאים, לסדר, לארגן........ בשעה טובה קליאו אל תשכחי לשבור ביצה בכניסה לבית החדש

מיכל31

New member
קליאו בשעה טובה ומוצלחת

סאמקקקקקקקקקקק, שעה אני מנסה לשלוח... אחחחחחחח המחשב שלי היום כבד.

למעלה