MoonLight15

New member
../images/Emo7.gif

היי, זוכרים אותי? לפני כמה ימים הגעתי לפה... רציתי לספר לכם משהו שקרה לי לפני יומיים בערך, אז ככה : אני מאשדוד, ויהודה לוי בא לקניון, ואני כמובן הלכתי לשם בשביל לראות אותו, חיכתי אני וחברה שלי כ-45 דקות והוא עדין לא הגיע!!!
אחר כך שמעתי איזה שומר שם שהוא בסוף לא יבוא(כנראה לא הבנתי טוב..) ואז חברה שלי שכבר ראתה אותו בראשון לציון התחילה להגיד לי שמשעמם לה, אז הלכנו הביתה, אחר כך התברר לי, שכן הוא היה שם ! והפסדתי אותו!!!!! כ"כ רציתי לראות אותו......
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני לא מאמינה...:( אולי מישהו יודע על עוד מקום קרוב לאשדוד שהוא יגיע לשם?! אני פשוט חייבת לראות ת´בן אדם המושלם הזה !!!!!

talkedmi1

New member
יו איזה באסה...

גם אני שמעתי שהוא היה באשדוד ליד איזה חנות..הפנינג אולי לא? אנחנו מדברות על אותו מפגש?

pompii

New member
אוי באסה...

אבל בטוח הוא יבוא לעוד מקומות dont worry !

talkedmi1

New member
לא קושר אבל לא רציתי לפתוח הודעה...

מצאתי תמונות חמודות של יהודה באתר שרשום למטה אז מי שרוצה שייכנס...

עדי18

New member
איפה את רואה תמונות של יהודה?

זה תמונות של יעל דואני מיום אימוץ או משהו....יפות ד"א

עדי18

New member
לא את...Moonlight5

ו....גם אני פגשתי אותו...כמו שכולכם כבר יודעים.....

איזה באסה!! גם אני...

חיכיתי בערך בבלוקבסטר שיהודה יבוא כי אמרו שהוא יבוא להחזיר סרטים ובסוף הוא לא בא אבל זה לא ממש אותו דבר.. ואני גם לא יודעת אם הוא בא בסוף.. אוף אני לא פגשתי אף אחד מלחיי האהבה!!

casperit

New member
הוא תמיד מאחר...

לשבוע הספר הוא גם הגיע האיחור ענקי חברה שלנו התיאשה והלכה ואני ושחר נשארנו... לא נורא, יהיו לך בטוח עוד הזדמנויות לראות אותו! (חוץ מזה הוא בסה"כ בן אדם (גם אם הוא עצמו משוכנע שהוא אלוהים וכל המעריצות שלו)) יעל

נראה לי שהאחור זה חלק מהעיניין בגלל

שגם סופי תמיד מאחרת . בשביל ליצור מצב שאנשים מחכים לכוכבים ואז הכניסה שלהם למקום הרבה יותר משמעותית.

casperit

New member
יכול להיות...

גם בפעם הראשונה יהודה איחר,אמרו שהוא יגיע בין חמש לשמונה והגיע באיזה תשע וחצי... יעל

עדי18

New member
זה חלק מהקטע עם האיחורים, ככה הם

מרביצים כניסה ספונטנית וכולם שמים לב אליהם...כשאני פגשתי את יהודה הוא איחר באיזה שעה בערך...אמרו שהוא יבוא באיזה 20:30 הוא בא בב21\ף30 נדמה לי, או קצת אחרי...אבל היה שווה לחכות :)

למעלה