shiraz2

New member
../images/Emo7.gif

היום, ראיתי אותו אחרי 3 שבועות שלא נפגשנו. כמה שזה קשה..... כל כך התגעגעתי אליו, ליופי המדהים שלו, לצורת ההליכה שלו, לדרך שבה הוא מסתכל עליי. למרות, שהוא די התנהג בטיפשות, הוא לא יכל להתסכל לי בעיינים, וכל פעם שקלטתי אותו מסתכל עליי הוא ישר הזיז את המבט, כאילו תפסתי אותו באיזה פשע... ודווקא עכשיו, שהחלטתי שהוא לא קיים יותר בשבילי, והוצאתי אותו סופית מהחיים שלי ומהחשבה שלי (מחקתי אותו גם מהפלא´...) אני צריכה לראות אותו וכל הרגשות צריכים להתקיף שוב. אני רק כל כך מקווה שהוא גם מרגיש ככה, שהוא גם התעגעגע אליי, שהוא גם חושב עליי עכשיו, שהוא מתחיל להרגיש שוב. הלוואי. שייעלם לי כבר מהחיים!!!!!!! אני אוהבת אותו כל כך.
אני מצטערת על ההודעה המאכזבת, מנסה להיות חזקה, אבל לא כל כך מצליחה. אוהבת, שירז

mariana

New member
כשאת בוכה את לא יפה את לא יפה...

מהר לנגב את המעות וישר
על השפתיים. אני אומרת מנסיוני האישי ושל עוד כמה פה, את צריכה להכין את עצמך נפשית לדברים כאלה. כי זה ישמיך לקרוא, אני אגיד לך מה קורה כשאת רואה אותו, יש לך פרפרים בבטן את מתחילה להיתרגש באין סוף רוצה להיסתכל עליו עוד טיפה, רוצה שהוא יגש אלייך ויאמר לך משהו אולי בקשר לחזרה ואז אנחנו מתאכזבות כי כל זה מתנפץ לנו בפנים. את יודעת את צריכה להכיר את הגברים הם ממש שונים מאיתנו, את חושבת שלהם לא פוגע כשהם מסתכלים עלינו וחושבים שאולי פיספסו אותנו, וחוץ מזה מה שעבר עבר, אבל את יכולה להיות חכמה ולהגיד לו שלום יפה שפשוט יוכל את הלב. אני גם הייתי ככה, כל פעם שהייתי רואה אותו והוא לא היה אומר לי שלום או שהוא עובר עם הרכב ומסתכל ולא אומר שלום כל זה היה פוגע בי, אז ישר הייתי מתקשר לחברה טובה וזהו ואז זה נישכח. אוהבתתתתתתתתתת

@@

New member
שירז, ילדה מתוקה שלי

לא רוצה לראות את
בשום אופן
ברור
יפה שלי, אני גאה בך! 3 שבועות של נתק ויותר מזה, ההחלטה שעשית , להוציא אותו מחייך. התגובה שלך מאתמול הייתה לגיטימית, המצב עדין טרי ורגיש, ואם הרגשות שלך לא היו משתוללים אז באמת משהו לא היה בסדר. את לא צריכה לחשוב: מה הוא חושב ? עליי? איך הוא מרגיש? גם הוא בוכה? אין הוא יש אתתתתתת, יש שירז ורק היא הכי חשובה עכשיו. את צריכה לחשוב: איך שירז ממשיכה הלאה? איך היא נראית היום? איך שירז צריכה להיות גאה בעצמה שהיא מנסה להמשיך הלאה אל העתיד. יפה שלי את על הדרך הנכונה, כאבים בלב עוד יהיו, ודמעות עוד ישפכו אבל הכי חשוב שאת החלטת ללכת קדימה, החלטה שאני הגעתי אליה רק אתמול אחרי שנה ו- 9 חוד´, אז יפה שלי הרמי ראש . אני אוה
ת אותך ומאחלת לך שתהיי הכי חזקה שאת רק יכולה כולנו פה איתך

mariana

New member
ריקי...

ההחלטה שהגעת אליו אחרי שנה ו9 זה רציני
או שזה שוב כדי לנחם את עצמך
מצטערת אבל אני כבר לא כל כך מאמינה לך. אחרי כל מה שנאמר לך אני בטוחה שאת עדיין שם עמוק בלב מחכה לו, ואל תגידי לי לא
כי את תשקרי לי וגם לעצמך. אבל בכל אופן אני איתך בכל החלטה שתקבלי

@@

New member
מרין, כמה זמן לא קיבלת ../images/Emo88.gif???

וואלה, נשמה טהורה שלי, כמה שאת צודקת, אני עדין לא יצאתי בהצהרות פרט לבית שלי פה, אני לא חושבת שאני צריכה לנפנף במשהו, אני עושה את זה לעצמי ולא בשביל להוכיח למישהו מהסובבים אותי, ביננו לאלו שמסביבי קצת נמאס לשמוע על הסיפור שלי, אז אני מרבה לשתוק ולא לשתף הרבה אנשים במה שעובר עליי, אין צורך. אני יודעת שאת תמיד איתי בכל דרך שאפנה, אבל אל תשכחי גם אני אותך את אוהבת אותי? כי אני אוהבת אותך

mariana

New member
רק אוהבת????

אני חולה עלייך, את בנשמה שלי את חברה הכי טובה שלי. את יכולה לספר את הסיפור לי כי לי לא נמאס לשמוע עלייך ועל הכלב ההוא(סליחה שאני קוראת לו ככה) אין היתפתחויות בקשר אליו? את יודעת אתמול רבתי עם אבא שלי ואריאל א לאסוף אותי לפני שרצחתי את אבא שלי, אז מה זה בכיתי והוא כעס עליי על זה שאני בוכה, התעצבנתי על אריאל, אמרתי שיעצור את האוטו שלו כי נמאס לי שהוא אומר לי מה לעשות, אפילו בשקט לבכות כמו שצריך אני לא יכולה, אמרתי לו לפעמים צריך לשתוק ולהקשיב ולא להעיר כי זה לא במקום, אז הוא היצטער, לקח אותי לביתו ודאג לי כמו שצריך

@@

New member
יפה לך!!!

לפחות את לומדת ממשהו, את פשוט מתבגרת. ואם אני רק אוה
ת אותך???
זה רק קצת ממה שאני אוהבת אותך , אי אפשר לתאר את האהבה שלי אלייך

mariana

New member
נשמה צריך להיתקדם בחיים../images/Emo36.gif../images/Emo26.gif

ולא להיות תקועה מאחור, אז אם אני לא אתבגר מה נשאר לי לעשות??? את יודעת יש לי בעייה, אל תאגי לא בעייה נפשית, היה לך דבר כזה? יצאו לי שיני בינה באותו צד אחד למעלה ואחד למטה, אז עכשיו כל הזמן הלחי שלי ביניהן ואני תמיד נותנת ללחי שלי ביס וניהיה לי כבר פצע שם. אני לא יכולה אפילו לאכול או לסגור את הפה, כשאני סוגרת את הפה אז אני צריכה להחזיק את הלחי שלי עם היד ואז לסגור את הפה, מה עושים? זה כואב לי

sidi

New member
שירז

נעים מאוד אני סידי. אני לא כל כך טוב בתגובות אבל קבלי.

mariana

New member
אפילו לי אתה לא מכין כאלה../images/Emo7.gif

גם אני רוצה, גם אני רוצה הרבה פרחים והרבה חיבוקים

mariana

New member
יש לי שאלה???

איך יוצא לך שהכל מסודר כלומר כולם באותה שורה?

sidi

New member
סוד

לא זה לא סוד אבל זה קצת מסובך לי להסביר לך. צריך להניח את אייקונים אחד אחרי השני ושיירדו שורה אם צריך אבל בלי להקיש enter.

מיקי 35

New member
היי מתוקה

אין הרבה מילים מנחמות, ואני יודע את זה לפעמים אנחנו צריכים להוציא אנשים מהראש שלנו אבל הלב לא מסתדר עם הראש. מקווה שתמצאי את כח להתגבר, כי אין לי ספק שמגיע לך

Queen Of Love

New member
שירזוש../images/Emo63.gif את מה שכתבת...

כתבתי לך משהו, כוכב מזל (משהו שאותי מעודד) מקווה שזה יחמם לך את הלב, ויעלה חיוך על פנייך!! אוהבת המון, לירי

shiraz2

New member
תודה על התגובות ../images/Emo24.gif

תודה שאתם תמיד פה לתמוך בי, אני לא יודעת איך הייתי מסתדרת בלעדיכם. אני מנסה לשכוח, מנסה להתגבר.... אבל קשה. כל כך קשה. בכל אופן.... אני חושבת שמתחיל להתפתח משהו עם מישהו אחר. אני לא יודעת אם אני מסוגלת להיות עם מישהו אחר, להרשות להיות נאהבת שוב. אני כל כך מפחדת להיפגע. אני יודעת שזה לא בסדר, שאני חייבת להמשיך הלאה, ושאני לא יכולה להמשיך לפחד כל החיים.. אבל אני פשוט לא יודעת מה לעשות. שולחת לכולכם אלפי
, אוהבת אותכם כל כך, שירז

למעלה