../images/Emo7.gif

ראיתי עכשיו א הסרט "תפוס את הכלה" עם ג´וליה רוברטס הנפלאה, ונצבט לי הלב... אני לבד כבר המון המון זמן,וכבר המון זמן, כמה שנים , האמת, לא חוויתי אהבה, ואני חושבת לעצמי "האם זה יקרה גם לי פעם?", האם גם אני אגיע ליום המיוחד הזה שבו יהיה איזה שהוא גבר שיתסכל לי עמוק בעיניים ואני ארגיש את האהבה שלו זורמת אליי וממני חזרה אליו? נאמרו בסרט הזה מספר משפטים שלדעתי הם מאוד נכונים, הועלו כמה שאלות טובות,כמו:"האם לכל מכסה יש סיר?" ריצ´ארד גיר אמר "לדעתי, רוב האנשים מבלבלים בין משיכה מינית לבחירה נכונה", יכול להיות שכל הבחירות שעשיתי עד עכשיו היו מוטעות? מרוב שנפגעתי אני כבר לא יודעת אם כאשר יגיע הגבר הנכון בשבילי, אני באמת אדע זאת..ואם הוא בכלל לא קיים? עצוב לי..

עוד דבר קטן..

שלא תבינו לא נכון, זה לא שאני מאמינה לסרטים בעיניים עצומות, אבל כבר המון זמן אני מרגישה ככה, רק שיוצא לפעמים להיזכר בזה וזה כואב, כמה שזה כואב... ואז גם התקווה שיקרה לי אולי איזה משהו טוב בחיים נעלמת...

משהו..

תראי, אני יודעת בדיוק על מה את מדברת. אני כבר כמה שנים בלי אהבה וזה חסר. זה לא שלוקחים סרט ומשליכים אותו על החיים, אלא שלפעמים, במצב נפשי מסוים, רואים סרט, ואיזשהו משפט (ויהיה המשפט הקיטשי ביותר) נוגע ישר בעצב החשוף ומזיל דמעה. יש לכל אחד את המעצורים שלו, את הדברים המעכבים שלו. אני בזמן האחרון החלטתי לעשות משהו כדי להכיר יותר אנשים מכל כיוון אפשרי. נרשמתי לשני קורסים, ביקשתי מהעבודה שישלחו אותי לקורס בחו"ל (נוסעת לשבוע בשבוע הבא) וגם הגברתי את ההשתתפות שלי בכל מיני פורומוים ברשת. אולי הצעדים האלה, להכיר עוד אנשים, יביאו את האהבה הבאה. אולי לא, אבל לפחות זה מעורר תקווה. אל תתיאשי אישה יקרה, אספי כוחות ועשי צעדים. לפעמים צריך קצת לשבת בצד, אבל אמר מי שאמר ש"גם אם אתה על הדרך הנכונה, אתה תידרס אם רק תשב שם" אין ברירה, העיקר לנוע.. שיהיה בהצלחה, ורק עוד דבר אחד קטן - זה שהיום אין לך אהבה, זה לא אומר שאת שווה פחות, זה לא אומר שאת טובה פחות, זה רק אומק שיש מישהו שם בחוץ, שמפספס אותך בגדול. תני חיוך..

גילה37

New member
גם אני צפיתי בסרט../images/Emo124.gif

והוא היה רומנטי להחריד , נכון סרט מאוד יפה אבל לא צריך לקחת הכל ללב , כמובן שהסרט מכר את עצמו היטב ואם יש לך הרהורים הם לא צריכים להגיע בעקבות הסרט,, אולי תכירי לי מישהו שאין לו הרהורים מסוג זה בין אם הוא גבר או אישה בין אם הוא שמן או רזה בין אם הוא שחור או לבן... שלך גילה

טוב, רק רציתי לומר לילה טוב

ואל תדאגו, אני מאלה ששוקעים בדיכאון או ברחמים עצמיים ליותר מידי זמן, מקסימום אני מפצה את עצמי שאיזה משהו טעים וממשיכה הלאה... בכל אופן, תודה על התגובות.. ביי,יונית.

gal33

New member
אומנית החיים, היופי באהבה, הוא שדקה

ממנה מרפאת שנה של בדידות. כן כשיגיע הבחור הנכון, את תדעי זאת. את תרגישי זאת בגופך. אם תחליטי שהוא קיים, אז הוא כאן. גל
שיודעת שהתשובות האלו נראות פלצניות ומעצבנות, אבל מעדיפה ככה מאשר לחיות בלי תקווה ואהבה ב-

ב ר נ ד ה

New member
לך יוניתוש...../images/Emo23.gif

משקפיים ורודים/כותב לא ידוע העולם הוא ורוד ויפה עד מאוד כך בראו אלוקים רק בשביל החיים לעיתים כך נראה כי מתנת הבורא כוסתה כך פתאום והחשיך היום דעו זאת טעות רק סטיה בראות משקפיים שחורים בלעו האורות ואם משקפיים ורודים נרכיב הכל יראה כה נפלא ומרהיב לחיי האהבה..
..שתגיע במהרה...
ברנדה

למעלה