שמע,קנדי מן.....
בכל זאת ראש המועצה לביטחון לאומי אמר את הדברים,ואני מאוד מקווה בשבילו שהוא אמר אותם לא בשביל שהילדים יראו את אבא בטלויזיה, אלא הוא אמר אותם על סמך הערכות של "המועצה לביטחון לאומי"-שיושבים שם המיטב שבמיטב של אנשי הצבא-כך שאל תזלזל בהערכות שלהם..-פעם בכמה זמן הם צודקים. לגביך אריאל, אין לי שום דבר נגד חרדים מלבד זה שהם אינם משרתים בצבא. זה לא מוצא חן בעיניי שאחד קורע את התחת באמצע חור בג´בלאות של ג´נין בעוד אחר קורע את התחת באוהלה של תורה ((באופן אישי אני לא דוגמה טובה-כי הייתי מעדיף את ג´נין בלי לחשוב פעמיים-אבל אותי תוציא מהכלל- כי פשוט בשבילי הצבא זה גן עדן עלי אדמות בניגוד לרוב החברים שלי שמעצבנים אותי ומחפשים כל דרך אפשרית לא להגיע לצבא)),ועוד מקבל על זה הטבות במס וכו´. תקן אותי אם אני טועה, אבל אתה לא חרדי,אלא שייך למחנה הדתי הלאומי. הם משרתים בצבא ומשתתפים בעמדות מפתח במדינה,כך שאין לי שום דבר נגדם. לגבי החרדים, יותר הבעתי תקווה (בצחוק) מאשר נתונים. אני מעדיף שהם יישארו המיעוט במדינה,שכן אין לי שום רצון שנהפוך למדינה כמו איראן. לגבי הדתיים הלאומיים אין לי שום בעיה שהם יהיו הרוב במדינה,הם לא קנאים לדת בצורה מוגזמת כמו החרדים,שחיים בשנות האלפיים בסגנון של ימי הביניים....