........

בראכה

New member
........../images/Emo7.gif

לבכות לך/אביב גפן אני הולך לבכות לך תהיה חזק למעלה געגועי כמו דלתות שנפתחות בלילה לנצח אחי אזכור אותך תמיד וניפגש בסוף, אתה יודע ויש לי חברים אבל גם הם כבים אל מול אורך המשגע כשעצובים הולכים לים לכן הים מלוח וזה עצוב שלהחזיר ציוד אפשר לא געגוע לנצח אחי אזכור אותך תמיד וניפגש בסוף, אתה יודע ויש לי חברים אבל גם הם כבים אל מול אורך המשגע וכמו הגלים אנחנו מתנפצים אל המזח אל החיים....

לפי היהדות מותר לבכות רק בשבעה

מרגע שתמה השבעה הנשמה עולה לשמים והדמעות מורידים אותה אל עבר האדמה שלחי אהבה לא דמעות , כתבי לו מכתבים דמיוניים , אבל הדמעות מושכות אותו לפה והוא יסבול שם שחררי את הנשמה לדרכה ואת תתחילי להקשיב למערכונים , סרטים מצויירים כל מה שיגרום לך לצחוק ולאושר פנימי אל תתחברי לבכי הוא את האדם מדרדר לדכאון בשביל מה לך אני מצאתי שהשירה עוזרת לי התחברתי לחדר באינטרנט שהשמיעו שירים , וככה הצלחתי לחזור לחיים מי יודע אולי יעזור גם לך להרגע ולהמשיך את החיים שלך פה איתנו

אני בוכה הרבה ../images/Emo7.gif

וטוב לי ... כל דבר קטן מזכיר לי ,וגורם לים דמעות ... יודעת שילדי נלחצים מכך , אבל מסבירה להם זו דרכי להשתחרר , לא שולטת בדמעות , אבל בכי טוב מנקה את נשמתי ....

העבודה של ביירון קייטי

זו דרך לצאת ממחשבות כואבות , כנסי לאתר אולי יעזור העבודה ע"פ ביירון קייטי את זה יצרה אשה שסבה ממחשבות שהכאיבו לה ובזמן האשפוז במחלקה סגורה הגיעה לשיטה בת 4 שאלות הביאה אותה להתרחק ממחשבות שהכאיבו לה מאד זו דרך להעלות את שמחת החיים מבפנים , העבודה היא עבודה עצמית ללא מטפל חיצוני את עוזרת לעצמך בעצמך ולדעתי זו דרך נעימה להגיע לאושר פנימי אני נחשפתי לענין מהאיש בשיחה בגלריית המומחים בערוץ 10 ובחורה בצט שעזרה לי בלילה לבן ע"י עבודה משוטפת לצאת מהכאב וללכת לישון עם חיוך

תודה נסכתי על המידע ,אכן השיטה של

קייטי ביירון מענינת ... תודה שהבאת אותה בפניי..

למעלה