עצוב לי ורע לי ואני בוכה סתם ככה פתאום טוב זה לא בדיוק סתם ככה פתאום אבל עדין... מה זה משנה
ל לא חשובה New member 27/5/02 #1 ../images/Emo7.gif עצוב לי ורע לי ואני בוכה סתם ככה פתאום טוב זה לא בדיוק סתם ככה פתאום אבל עדין... מה זה משנה
../images/Emo7.gif עצוב לי ורע לי ואני בוכה סתם ככה פתאום טוב זה לא בדיוק סתם ככה פתאום אבל עדין... מה זה משנה
N night mistress New member 27/5/02 #2 ../images/Emo12.gif אל תהיי עצובה.. זה עושה לי רע.. שבי באמבטיה קחי נשימה..תכניסי את הראש מתחת למים לשניה.. כשתצאי, תפקחי את העניים לאט לאט ותחייכי.. ותראי שתרגישי טוב יותר
../images/Emo12.gif אל תהיי עצובה.. זה עושה לי רע.. שבי באמבטיה קחי נשימה..תכניסי את הראש מתחת למים לשניה.. כשתצאי, תפקחי את העניים לאט לאט ותחייכי.. ותראי שתרגישי טוב יותר
ל לא חשובה New member 27/5/02 #3 ../images/Emo7.gif אני אנסה לעשות את זה עוד מעט מקווה שזהה יעזור ואפילו בקצת כדי להעלים חלק מהאבן ענקית שיש בפנים מצטערת אם גרמתי לך להרגיש רע
../images/Emo7.gif אני אנסה לעשות את זה עוד מעט מקווה שזהה יעזור ואפילו בקצת כדי להעלים חלק מהאבן ענקית שיש בפנים מצטערת אם גרמתי לך להרגיש רע
N night mistress New member 27/5/02 #6 זה בסדר.. אני אדם שמתגבר את יודעת..אפשר לעשות "תשליך" עם אבנים ענקיות..הן עושות אחלה שפריצים.. פשוט תיקחי לך אובייקט ודברי איתו.. תפתחי את הלב..תורידי מסיכה, אני לא חושבת שאותו אדם ישפוט אותך.. אל תתני לעצבות לחלחל בך..
זה בסדר.. אני אדם שמתגבר את יודעת..אפשר לעשות "תשליך" עם אבנים ענקיות..הן עושות אחלה שפריצים.. פשוט תיקחי לך אובייקט ודברי איתו.. תפתחי את הלב..תורידי מסיכה, אני לא חושבת שאותו אדם ישפוט אותך.. אל תתני לעצבות לחלחל בך..
ל לא חשובה New member 27/5/02 #7 אבל היא כבר חלחלה ניסיתי לעצור אותה ולא הצלחתי היא שברה אותי הפעם ונראה כאילו היא גדלה וגדלה ואני לא יודעת איך לעצור אותה
אבל היא כבר חלחלה ניסיתי לעצור אותה ולא הצלחתי היא שברה אותי הפעם ונראה כאילו היא גדלה וגדלה ואני לא יודעת איך לעצור אותה
ח חזקה ושורדת New member 27/5/02 #4 חשובה..... הלוואי שיכולתי לעזור יותר. אם זה יכול לעזור, אני עדיין פה, בשבילך.
S shimi1234 New member 28/5/02 #11 המשפטים נשמעים כמו נשימות קצרות ומהירות. תשתדלי לקחת אותן יותר ארוכות ומסודרות!