../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif(נאום)

באמת אירוע עצוב. הלהקה כנראה החזיקה מעמד רק כשנה -שנתיים. מקווה שיהיה קאמ-בק. היו להם ממש שירים טובים,מלאים באור
ואהבה
. הזיכרון הראשון שאני זוכר מהלהקה,זה בפסח 2006,בעזראילי,נפגשתי במקרה עם הרקדניות שלהם,ועם חבר להקה,שחתמו לי ביומן(ה'תשס"ו אאל"ט) והזמינו אותי לצפות בערוץ 24 (ואז התמכרתי למשך כמה חודשים). זהו , בערך... אחת הלהקות הטובות שקמו פה . את ממדי ההערצה השוותי בעבר ללהקת מופע הארנבות של ד"ר קספר,או היי-פייב..

אני אנסה להסביר איך השוותי:../images/Emo18.gifארוך.../images/Emo96.gif

אז ככה:1.השוותי רק את ממדי ההערצה של המעריצות. 1.ממדי ההערצה של מעריצי "מופע הארנבות של ד"ר קספר"
. מעשה שהיה כך היה: בתקופת התיכון שלי,כנראה בסופה ,תקופת ספטמבר1991-יוני 1994, טיילתי לי בדיזנגוף סנטר(אלוהים יודע מה עשיתי שם), פתאום מלמטה אני רואה התנפלות המונית של בני נוער שכמעט שברו את השערים של הדיסק
סנטר. מסתבר ובדיעבד,שהקספרים חתמו שם למעריצים כנראה על אלבומם הראשון דאז. 2.כנראה לפחות 12 שנה מאז. ה16 לאפריל 2006,עזראילי ,ליד טאוור רקורקדס, בפגישה עם הרקדניות וכוכב אחד של הגיימ בויז.ציטוטו שלהן : " מהר מהר , לפני שיגיעו המעריצות" . אני בטוח שהיתה לפני יותר משנה וחצי גם סצינה כזאת של המעריצות לגיימ בויז . והציפיה שקראתי לקראת צאת האלבום שלהם (שירי אור ואהבה
) שהתבטאה גם בטלויזיה . גם מה שהספיק לקספרים , 3 שנים ו3 אלבומים . לגיימ בויז בעידן האינסטנט , הספיק רק אלבום אחד , ותקופה של שנה וחצי רק , עד שהתפרקו .

למעלה