חמניה1

New member
../images/Emo7.gif

הוי כמה בכיתי היום. עד עכשיו כמעט ולא כתבתי ממש לפורום אלא בעיקר התיחסתי לדברים שנכתבו ע"י אחרות או ששאלתי שאלות ענייניות. אז גם לי הגיע שמן הוידוי. אנחנו לפני הזרעה ראשונה עם איקקלומין וכוריגון. ביום רביעי עשיתי בדיקות דם ו - US . בשחלה השמאלית היו 3 זקיקים - 13, 10, 8 בימנית 10,8,8,. בדיקות הדם הראו שעדין לא היה ביוץ - E2 - 247 ו - P - 3 . סיכמתי עם הרופא שבמידה והביוץ יהיה בשבת / חג נעשה את הטיפול פרטי. הוא זמין אותי אליו ל - US היום. באנו אליו הבוקר, טובי לב ושמחים ובטוחים שבכלל מחר או מחרתיים יהיה הביוץ (גם על סמך החודשיים האחרונים), ופשוט היינו בהלם שבשחלה שמאלית היה זקיק אחד - 7 ובשחלה השניה בכלל לא. אז או שהיה כבר ביוץ, או שלא היה לי החודש ביוץ . הבאסה היתה ששאלתי אותו בשיחת הטלפון אם לקיים יחסים לפני הבדיקה אז הוא אמר בינתיים לא לעשות כלום עד שבת. כך שנראה לי שהחודש הלך פייפן. מחר בבוקר הוא ביקש שאעשה עוד בדיקת דם. זהו, סתם רציתי לשתף

אופה3

New member
חמניה היקרה , מחבקת אותך חיבוק ענק

וממש מצטערת , אין לי הרבה מה להגיד לך, רק שהלוואי ואולי לא הלך פייפן, ואולי יש סיכוי לעשות עוד משהו, אני מאוד מקווה בשבילך, ואם לא אז אולי לא נורא, אני מקווה, שבחודש הבא יהיה יותר טוב, אומרים שכל עקבה לטובה, אז אולי זה מלמעלה, שלא הלך החודש, גם זה קורה שיהיה לך בהצלחה, ואנחנו פה מחבקים אותך ואוהבים שלך האופה

mala

New member
ניסיון עידוד

בהזרעה ראשונה אחרי טיפול גם לי הגיבה רק שחלה אחת ובקושי והאכזבה הייתה גדולה אחרי כל הזריקות והמתח והנה , ובטיפול אחר כך היו לי למעלה מ10 זקיקים בכל צד - זה מאחזב לעבור עוד חודש ולדעת שגם החודש זה לא יקרה אבל 1 . אני מקווה שעדיין לא "הלך" החודש 2. הלוואי ובחודש הבא .

נועם@בת

New member
אוף אוף אוף כמה מרגיז

אני כל כך מכירה את התחושה הזאת שהכל הולך כמו שצריך, ופתאום ככה סתם משום מקום הכל משתבש ונשארים מול שוקת שבורה. אם היה ביוץ זה כנראה ביוץ מוקדם. לפי גודל הזקיקים, גם אם הייתם עושים אהבה לפני הביוץ זה לא היה עוזר, כי הביציות היו קטנות ולא בשלות. בדיקת הדם מן הסתם תראה על פרוגסטרון אחרי ביוץ. במקרה כזה אין הרבה מה לעשות, רק אולי להוריד את המינון של האיקקלומין, או לעבור לזריקות + דיכוי. חמניה, אני מקוה שזאת האכזבה האחרונה שלך, ושמעכשיו הכל ילך כמו שצריך עד הלידה
שבוע טוב נועם

חמניה1

New member
אולי יש מקום לאופטימיות../images/Emo42.gif

בהמשך להתבכינות של אתמול, התיצבתי הבוקר לבדיקות דם ואולטרסאונד, בלי ציפיות. וראו איזה פלא בשחלה השמאלית יש זקיק 19 על 15 . מוזר אז עכשיו נותר לי לחכות לתוצאות בדיקות הדם ולהתייעץ עם הרופא . שיהיה לנו שבוע נעים

חמניה1

New member
אז ככה

בדיקות הדם שלי הראו שעדין לא בייצתי וכנ"ל לפי האולטרסאונד היום בבוקר, אז הוזמנתי לבדיקות גם מחר. נראה מה יהיה. אלוהים, כמה הדאגתי אתמול את אבא שלי שכל כך בכיתי... אוף אני צריכה להרגע. ערב נעים לכן,

נועם@בת

New member
שיווו, איזה יופי

נראה לי שהרופא שלך צריך ךנקות את מסך האולטרסאונד שלו. מה זה חשוב כמה בכית- העיקר שעכשיו הכל הסתדר. אולי עוד נכניס אותך לרשימת אלו שהטיפול שלהן הלך עקום אבל ההריון שלהם היה ישר מאוד
לטפי את הבטן ואת הזקיקים, ואם עוד לא קיבלת כוריגון- נצלי את הלילה לעשות מה שאמותינו היו עושות כדי להכנס להריון
בהצלחה נועם

אופה3

New member
אמרתי לך ואמרתי לך, כמו שנועם אומרת

עד שזה לא שלילי, תתנהגי כאילו זה חיובי, אז שיהיה בהצלחה והכי חשוב לא לאבד התקווה מחזיקה אצבעות האופה

רומי 007

New member
ראיתי רק אחרי העדכון

יקירתי - לא כולם יודעים לקרוא אולטרסאונד! ולפעמים הטכנאיות קוראות יותר טוב מרופא שלא כל כך מתעסק בזה ביום יום. יותר טוב שלא ראו וח"כ גילו שיש מאשר להפך (זה קרה לי כבר, שהמציאו לי רירית עבה בכמה מילימטרים ממה שהיה לי בפועל וסתם ביזבזתי עוברים). מאחלת לך בהצלחה

למעלה