מצב
הנושא נעול.

תקווה5

New member
../images/Emo7.gif

היום עשיתי בדיקה ויצא שלילי...מאוד מבואסת וחושבת מחשבות על מעבר לפורום אימוץ השכן...

תקווה צר לי מאד לשמוע שלא הצלחת.

היום עשיתי בדיקה ויצא שלילי...מאוד מבואסת וחושבת מחשבות על מעבר לפורום אימוץ השכן...
תקווה צר לי מאד לשמוע שלא הצלחת.
זה לוקח זמן. לא תמיד זה מצליח מיד. אינני מכירה אותך ואת הנסיונות שעברת אך אנחנו נחמדים אז אולי לא כדאי לעבור כל כך מהר לפורום השכן ?

a17

New member
../images/Emo7.gif אני מכירה את ההרגשה

אני מכירה את ההרגשה
זה לא תמיד מצליח בפעם הראשונה.

נטאשה

New member
תקווה'לה מצטערת מאוד על השלילי

תקווה'לה מצטערת מאוד על השלילי
המעבר לפורום אימוץ ואימוץ בכלל, צריך להיות מתוך החלטה צלולה ותהליך שאת עוברת ולא מתוך יאוש בגלל שלילי. אם אכן החלטת אני מאחלת לך המון המון בהצלחה ואם תחליטי בכל זאת להשאר ולנסות שוב, את מוזמנת כמובן לעדכן.

פיש10

New member
מצטערת לקרוא על השלילי, זה בודאי

מצטערת לקרוא על השלילי, זה בודאי
לא קל אבל אם כבר הלכת בדרך הזאת אולי תתני לה צאנס ותאספי כוחות לסיבוב נוסף? יש כאן הרבה בנות בפורום שהסיבוב הראשון לא הצליח, תתייעצי איתן. מאחלת לך הצלחה בכל דרך שתבחרי...

תקווה לתקווה

תקווה לתקווה
צר לי לשמוע על האכזבה הקשה שחוית, אחרי כל המאמצים וההשקעה הרגשית והכספית והפנטוזים והתקווה שאי אפשר בלעדיה לעבור שום דבר ממה שעברת. מקווה שתמצאי כח להחליט החלטה שתוכלי להיות שלמה איתה. כל החלטה שהיא, תהיה טובה. בכל מקרה, המטרה היא ילד בקצה האופק שנראה רחוק מאוד בחלק הזה של הלילהף אך אם תחזיקי עוד קצת. תראי את האור, ואולי כל שישאר הוא הזכרון של הכאב. מאחלת לך החלמה מהירה על מנת שתוכלי להמשיך עוד קצת בכל כיוון שהוא. סליחה על הקלישאות. אוריינית

אדוינה

New member
מצטערת איתך תקווה!!

מצטערת איתך תקווה!!
האם עברת ההחזרה בארץ ? לפי ההודעות הקודמות שלך,הבנתי שטופלת במסלול קייב. מקווה שתתעודדי במהרה. הלוואי וזה היה עובד תמיד כבר בפעם הראשונה. כל החלטה שתקבלי תהיה טובה.אך אני חושבת שזה מוקדם קצת להחליט,כל כך קרוב למקום ולזמן הכואב...

תקווה5

New member
תודה על התגובות והעידוד...

מצטערת איתך תקווה!!
האם עברת ההחזרה בארץ ? לפי ההודעות הקודמות שלך,הבנתי שטופלת במסלול קייב. מקווה שתתעודדי במהרה. הלוואי וזה היה עובד תמיד כבר בפעם הראשונה. כל החלטה שתקבלי תהיה טובה.אך אני חושבת שזה מוקדם קצת להחליט,כל כך קרוב למקום ולזמן הכואב...
תודה על התגובות והעידוד...
אניבטח יאסוף כוחות ואחליט את ההחלטות בקור רוח ...

שמעונה 1

New member
מצטערת

מצטערת
מצטערת איתך נורא. כל כך מבינה אותך. גם אני לא הצלחתי במספר פעמים של החזרות וכל פעם מתיאשת מחדש , אבל אחרי כמה ימים קמים עוד פעם על הרגליים ומחליטים שבסוף יהיה לי ילד. חיזקי ואימצי.

sagivkr

New member
אוף... ../images/Emo7.gif

אוף...

גם אני מכירה היטב את ההרגשה. עברתי 4 כישלונות צורבים וקשים, אבל בכל פעם משהו הקים אותי מחדש ודחף אותי להמשיך לנסות. מקווה שתתאוששי במהרה, ושיהיה לך בהצלחה בכל דרך שתבחרי! יפעת

הופ55555

New member
צר לי

צר לי
לפני שבוע,גם קיבלתי שלילי .מצב רוח על הפנים. היום כבר מתכננת את הניסיון הבא ובע"ה זה יהיה חיובי! מאחלת לי לך ולכל מי שמנסה שסוף סוף זה יצליח.

שרון991

New member
מצטערת, מחזיקה אצבעות לפעם הבאה

צר לי
לפני שבוע,גם קיבלתי שלילי .מצב רוח על הפנים. היום כבר מתכננת את הניסיון הבא ובע"ה זה יהיה חיובי! מאחלת לי לך ולכל מי שמנסה שסוף סוף זה יצליח.
מצטערת, מחזיקה אצבעות לפעם הבאה

מצב
הנושא נעול.
למעלה