MERIT זה ר-ע!

../images/Emo7.gifMERIT זה ר-ע!

MERIT זה ח-ר-א! אני שונאת את זה, אני שונאת את התעודה הזאת, אני רוצה לקרוע אותה! אם אני עושה עכשיו את הבחינה אני מקבלת דיסקטינשן
מגיע לי, השתפרתי כל כך החופש. חרא! שימותו כולם

מרנינית

New member
MERIT זה בסדר גמור!!!

זה בסדר גמור,רותם...!אל תדאגי...!חוץ מזה אם אם לא מרוצה תמיד אפשר לשפר שנה הבאה

יכולתי לקבל הרבה יותר../images/Emo10.gifמגיע לי יות

יותר. כולם אומרים את זה המורה שלי אומרת את זה אני חושבת ככה זה לא פייר.

מרנינית

New member
לא נורא מתוקה...

אז מבחן אחד לא קיבלת כמו שרצית...למרות שלדעתי זה אחלה ציון...אבל יכול להיות שהתרגשת או משהו...חוץ מזה שינו את הציונים אז אל תשכחי שבתוך MERIT יש גם קומנדד:) וזה בהס"כ מבחני RAD זה לא יעזור לך בעתיד וגם לא תמיד זה מעיד על משהו...אבל אל תחשבי שאני לא מבינה אותך זה מבאס לקבל ציון נמוך ממה שמצפים אבל לא נורא, תשפרי ברמה 6:) כאילו גם לי זה קרה ברמה 8 אבל אין מה לעשות,מתמודדים

מרנינית

New member
ממממ

זאת שנה ראשונה שאורית מגישה אתכם לבחינה "ארוכה"?? וקומנדד זה בציונים הישנים...תשאלי אותה, היא תגיד לך...

מרנינית

New member
אז בגלל זה את לא מכירה...

לפני כמה שנים שינו את הציונים וקומנדד היה אחד מהם...:) פעם היה: pass pass+ commended highly comended houner

מרנינית

New member
זה לא בדיוק מקביל...

|מסתכלת בתעודות ישנות| הקומנדד(בלי highly לידו)כלול בתוך Merit אבל גם חלק מPass של פעם כלול...תלוי בציון המספרי שקיבלת...למרות שרוב הסיכויים שזה קומנדד...שזה אחלה ציון:)

מרנינית

New member
מממ

וואי אני לא זוכרת ממתי זה היילי אבל הוא אחד לפני דיסטינקשיין:) אממ ולא, לא אכפת לי להגיד:) מpre primary ועד רמה 6 קיבלתי בהכל highly comended (למרות שברמה 6 כולם אמרו אמרה שהגיע לי דיסטינקשיין) ברמה 7 קיבלתי דיסטינקשיין/הונר(יעני כבוד...חחח) ברמה 8(שם כבר שינו את הציונים)קיבלתי MERIT (ההכי גבוה-למרות שזה קצת מאכזב) ובאלמנטרי גם קיבלתי MERIT :)

the mush

New member
התכוונתי לציונים../images/Emo122.gif

אם על זה את מדברת בכלל
מזה MERIT?!

מרנינית

New member
טוב עניתי לך גם על הרמות...חחח

מממ הציונים החדשים הולכים ככה- Standard Not Attained Pass Merit Distinction :) אבל פעם היו ציונים הרבה יותר טובים לדעתי...אבל שינו:)

מרנינית

New member
אה שכחתי להוסיף...

לכל ציון עם שם(לדוגמא MERIT) יש גם מספר...הציונים מוגדרים מראש עפ"י מספרים ולאחר הבחינה אחרי שהבוחנת מחליטה כמה לתת לך בכל קטגוריה(מספרים) עושים שכלול של כל הקטגוריות ולפי המספרים רואים איזה ציון במילים תקבלי:)

the mush

New member
אז MERIT, זה מצויין, לא../images/Emo35.gif

אני בטוחה שגם רותם קיבלה MERIT גבוה..

למעלה