manzanita
R rabenir New member 7/12/04 #4 מנסנטיה (תפוח קטנטן) אכן נפטר אתמול, בגיל 48, בביתו במאלגה. נפטר מהתקף לב. בין השירים שלו, שדויד מבצע: בליבך, נולדת בשבילי, השתחחרי.. ב-84 השתתף כאורח בסיבוב ההופעות של האישה שאיתי. הגיע שוב, ב- 99 עם בנו, והשתתף בהופעה של דויד באותה שנה במצדה. ניר
מנסנטיה (תפוח קטנטן) אכן נפטר אתמול, בגיל 48, בביתו במאלגה. נפטר מהתקף לב. בין השירים שלו, שדויד מבצע: בליבך, נולדת בשבילי, השתחחרי.. ב-84 השתתף כאורח בסיבוב ההופעות של האישה שאיתי. הגיע שוב, ב- 99 עם בנו, והשתתף בהופעה של דויד באותה שנה במצדה. ניר
S SHANILIROY New member 7/12/04 #5 כ"כ צעיר איזה עצוב .... לילך זוכרת איזו הופעה מדהימה זאת הייתה ?ברוזה וחברים-והוא היה אחד מהם
S sarita4 New member 7/12/04 #6 אני גם היתי שם בהופעה זה היה במצדה שנה אחרי התאונה של דיויד וזו היה הופעה מ ד ה י מ ה!! עם כל כך הרבה עוצמה היה שווה להגיע!!
אני גם היתי שם בהופעה זה היה במצדה שנה אחרי התאונה של דיויד וזו היה הופעה מ ד ה י מ ה!! עם כל כך הרבה עוצמה היה שווה להגיע!!
S SHANILIROY New member 7/12/04 #8 אני מנסה לשלוח תמונה ויש תקלה כנראה שהמשקל של התמונה גדול מדי אני ימצא תמונה אחרת