o n m y w a y

New member
זהבה היקרה

זהבה היקרה. אני מבין אותך ואת המקום בו את נמצאת מתוך עולמי שלי. אכן זה לא פשוט כלל להמצא במקומות אלו, מה גם שרוב העצות שניתנות על ידי אנשים אחרים בדרך כלל לא מועילות להתמודדות שלנו עצמנו עם מצבנו. אחד הדברים שלמדתי בדרך הקשה עליי לציין הוא שכל דבר אשר קורה לנו כואב ככל שהיה, הוא לטובתנו העליונה, אפילו שאין אנו מבינים ורואים זאת מתוך התהום בה אנו נמצאים. מתוך הבנה זאת אני באופן אישי מנסה ככל יכולתי "להאמין" או יותר נכון לדעת שאני אצא מחוזק, בוגר, אדם יותר שלם מתוך המצב בו אני נמצא. נכון זה כואב, הטעם לחיים מתקהה, אך כל דבר וכל מצב יש להם סוף. ובפרספקטיבה לאחור אנו יכולים לראות ולהבחין שכל אשר קרה לנו בחיים תרם לנו משהו עמוק מבפנים. לסיכום הצעתי לך היא לכאוב עד שייגמר, לאהוב ולתמוך בעצמך בתוך המקומות הללו, אין אף אחד שיכול לעשות זאת טוב יותר מאשר אנו עצמנו, עם כל הקושי שבדבר, כי זה נוגד את הרצון שלנו : הרס, בדידות ורחמים עצמיים. לכן הכנסתי את המילה "אמונה" מפני שאנו צריכים להתעלות על הרצון שלנו להעלם, ולבחור כנגד "ההיגיון" באהבה ותמיכה עצמית עד יעבור "זעם" ונצא מחוזקים ובוגרים יותר נפשית. אני מאחל לך את כל הטוב שבעולם, תההי חזקה, ותדעי שאת לא לבד.

SuperStar666

New member
תודה, הרמתי ידיים.

זהו...
אני רואה את זה כפרידה (למרות שאמר שלשום שמבחינתו זו רק הפסקה!) מיום שלישי ועד היום הוא עוד לא יודע להגיד לי מה הוא מרגיש, הוא לא יודע להסביר, לא מבין. אני כבר לא מאמינה שהוא אוהב וסתם מבולבל, לא בטוח או מפחד. הוא לא אוהב
הוא ארז את החפצים שלי כדי להביא לי אותם מחר - הוא מפנה אותי במהרה מהחיים שלו. אתמול היה הקש האחרון - "אני רוצה להיות בטוח באהבה שלי כמו שאת בשלך", "אין לי תשובה בשבילך - מה אני מרגיש" זהו
ואני שבורה לי לחתיכות.

גם כשמנצחים מרימים ידיים

אבל קוראים לזה להניף. תשמעי, אני מרגיש את הכאב שלך. אני יודע מה את מרגישה. אם הוא לא נעלב ממך או לא נפגע בשום צורה ממך ואין לו שום חשבונות ומשקעים כלפייך, זה באמת אבוד וצר לי עלייך ועל מה שאת עוברת עכשיו. אין מה לעשות אלה מאותם מקרים שבהם אנחנו לומדים לדעת מי ומה אנחנו באמת ומה באמת חשוב בחיים. כרגע את רואה רק אותו ואת הכאב. אבל זה זמן שבו אב אומר לביתו, זה יעבור, ביתי, יעבור כלא היה. ומחר תפגשי את המיועד לך, היית כל כך קרובה. את קרובה עוד יותר עכשיו. הבחור הזה רק החימום. היית רוצה להאמין לי וקשה לך. עכשיו את צריכה להתאבל להתייפח ובמקביל ניפחים בך חיים חדשים. בסוף היום עושים את הסיכומים על באמת ועדין לא

SuperStar666

New member
במקרה הזה האהבה שלי הפסידה.

לפחות מבחינתי. לא דיברנו היום כל היום. אפילו לא לשניה. אני מתחילה להרגיש ולהבין שיותר טוב לו בלעדיי... האהבה כנראה מתה.

SuperStar666

New member
../images/Emo7.gif עדכון.... למי שמעוניין

יצא לי לדבר עם ריקי קיטרו (שהיא ה-אשה מבחינתי!), והיא אמרה לי שהוא עשה לי טובה (הפרידה-הפסקה שלנו), מופיעה לי טיסה לחו"ל - ניו יורק (אני משארת שזה קשור לדוגמנות), מופיע אורח חדש בחיים (שלא ממש הבנתי מז"א אורח!), ומופיע קשר רומנטי חדש ומדהים! - כ"כ התאכזבתי לשמוע את זה, זה היה נורא, אני כ"כ אוהבת אותו, אני לא מסוגלת לחשוב על עצמי או לראות את עצמי עם גבר חדש! אני כ"כ אוהבת את החיים והשגרה שלי איתו, אני לא רוצה להתחיל הכל מחדש - הכירות חדשה- להכניס אדם חדש וזר לי לעולם שלי!
התשובה של ריקי הכניסה אותי עוד יותר לדיכאון ממה שאני... זו הייתה טעות לשאול...
אני כ"כ אוהבת אותו, כל יום זה סבל. גם בשבילו - אתמול נפגשנו במכללה (הוא ביקש שאצא מהכיתה, אני לומדת שם לפסיכו' והוא מסיים תואר בסיעוד), והוא ניראה לי זוועה - הרוס נפשית וגם אמר לי "מאמי..... את נורא יפה".
נמאס לי... לא רוצה גבר אחר בחיים שלי. לא רוצה להכניס גבר חדש לעולם שלי. רוצה את השיגרה שלי איתו.

למעלה