קינגית7

New member
דמעות זה לא רע בהכרח...

אני בטוחה שכולן כאן תרצנה לקרוא מה הביא אותן אל עינייך ומעינייך ועד אלינו לפורום. רוצה לספר?

Darkmatter

New member
הייתה לי נפילה...

אני מנסה בחודשים האחרונים להילחם בכל הקשיים שלי, וגם שאני מרגישה שאני לא מסוגלת, בכל זאת ללכת ולהתמודד. והיום פשוט לא הייתי מסוגלת לעשות משהו ואני מרגישה כ"כ כשלון... נכנעתי למחשבות ולחרדה... ולא היו לי כוחות ללכת. אני מקווה שלמרות האכזבה הקשה מעצמי, אני אמצא שוב את הכוח להתעלות ולהתקדם. זה קשה.....

קינגית7

New member
דארקי, תסלחי לעצמך

תסלחי לעצמך, יש לך קשיים, כמו לכל אדם. החוכמה היא לוותר לעצמך לפעמים כשאת לא מצליחת ולנסות בפעם הבאה שוב. לא לוותר לתמיד, רק לסלוח לעצמך ולוותר לעצמך לפעמים, כשקשה מדי. אם כבר לא הלכת לבצע את המשימה שרצית לבצע היום, לכי תעשי משהו טוב למען עצמך, לא יודעת מה, כל דבר קטן יכול להיות, אפילו להכין אורז טעים (יאמי) וסלט ירקות. משהו שאולי יתן לך את האנרגיה לעשות אולי יותר מחר, או בפעם הבאה... יהיה בסדר.

אם לא היו נפילות ...

הכל הרי היה כל כך פשוט. את הרי יודעת שתהליך כזה לא יכול ליניארי, קו ישר שרק עולה. איך את היום? אולי תצאי החוצה ללטף חתול? ...

DARKMATTER יקרה,

אל תשפטי את עצמך לחומרה רבה מדי. עליות ומורדות,זה אך טבעי.... רוצה לספר לך משהו קטן,שתמיד עוזר לי... לפני מס. שנים,רציתי לעשות משהו,והיה לי מאד קשה להביאו לידיי ביצוע, אימי-יקירתי ליטפה את ראשי ואמרה לי..."תישמעי,לעיתים אנחנו מנסים להתעקש על דבר מסויים, אשר באותו זמן,הוא בלתי אפשרי,קשה או מסובך. תזוזי טיפונת,תני לעניינים להרגע,ויום אחר תחזרי ותנסי..." ואני אומרת לך,לא תמיד אנחנו מצליחים לעשות מה שאנחנו בדיוק רוצים. לעיתים יש צורך להניח מהעקשנות,מהשפיטה העצמית,ואנחנו השופטים הכי קשוחים של עצמינו....ולחזור לזה מחר... חיבוק.

אשבל1

New member
היי דארקי, שולחת לך../images/Emo201.gif

אם את רוצה לשתף, אשמח לשמוע..

efratushb

New member
דרקי...

מה קורה מותוקה? רוצה לשתף? אשמח לשמוע הרי אנחנו פה למענך...

Darkmatter

New member
תודה בנות...

היי, שמתן לב שסוף סוף פתחתי שרשור והוא לא מעורב באיזשהם ביטויים לא יפים שלי או של אחרות וגם אפילו לא נמחק??
איזה יופי! סקאלי, נכון אני לוקחת את כולן במספר השרשורים שנמחקו? חהחה. מאוד אהבתי את העצות והתמיכה של כולכן. זה גם די עודד אותי. גם ה"יהיה בסדר". בנאלי ככל שזה יהיה, זה די מחזק ומשרה תקווה שכזאת. אני קצת מאוכזבת מעצמי עדיין ומאוד קשה לי. הלכתי לשעתיים וחצי ככה לפארק, היה נחמד ומרגיע... והחתולים פה לא אוהבים אותי.
אני כל הזמן מנסה להאכיל אותם והם בורחים... חתולי המרכז לא חכמים במיוחד חחחח טוב, מחר אני אנסה מחדש. אסור לי לוותר לעצמי. עוד יהיה יותר טוב. כבר היה יותר טוב ועכשיו יש ירידה, אבל זה ישתפר. אני רק צריכה להשתדל ולהתאמץ יותר. אה, ואני חוזרת לסופשבוע לצפון אחרי חודש שלא הייתי אז זה גם קצת מחזק אותי

efratushb

New member
איזה כיף לשמוע אותך אופטימית

מתוקה, זו ירידה לצורך עליה... אין לך מה להיות מאוכזבת, אל תוותרי... אולי הסוף שבוע בצפון יעשה לך טוב... שמחה לראות שאת מחייכת ובקשר לחתולים, אין מצב שהם לא אוהבים אותך... שלך אפרתוש

למעלה