../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

היה נהדר. זרמנו, צחקנו, התנשקנו... היה כיף. אבל לא טוב לי. עכשיו הוא הלך, ולא טוב לי. מדירה את רגליי מהקשר הזה, מקשרים בכלל, הגיע הזמן לחתוך. איזה דיכאון!
עדיף כבר לזמן את האקס לסקס וזהו. ולשכוח ממנו, להחליף את השם שלו בספר הטלפונים בנייד ל"לא לענות", כך שהוא יתקשר אני פשוט לא אענה.

זהו זה,

הוא לא ממלא אותי רגשית; לא מאתגר אותי אינטלקטואלית; אני מרגישה שאני מזייפת לידו - כדי לא להישפט; חוץ מזה שהוא מושך ושיש לו חיוך מקסים... חוץ מזה בא לי לבכות. לא בגללו, זה נקרא רחמים עצמיים; איפה אני אמצא את האחד שיוכל למלא את כל הפונקציות האלו וגם בטעות ירצה להיות איתי?

הממ אמרתי לך שאת משוגעת..?

אם לא אז קבלי.. סתם סתם.. נו חפיף אם את חרמנית לכי לאקס שחררי לחץ ובקשר למה שמו אמרתי לך שהבדלים רציניים מדיי זה לא עובד תלמדי להבא.. קיצר לא להידלק על בחור שבקלות יהיה שלך... את כמו מרינה אוהבת אותם רעים.. שתיכן שרוטות..

L y c a n

New member
שתיהן מזכירות לי

את ההוא שירביץ לעצמו ויצעק "תפסיק כבר תפסיק" החיים גם ככה מכאיבים לנו, אז אל תנסי לעזור להם, תלכי עם מה שאת חושבת, אם את אומרת שהוא לא ממלא פונקציות מסויימות זה אומר שאת יודעת מה את רוצה וזו כבר, רוב הדרך. וזה כבר אומר שתטעי פחות בהצלחה!

Junkhead20

New member
לדעתי..

פשוט תפסיקי לחפש להכנס לקשר, אם תמצאי מישהו שאת באמת חושבת ששוה לך להכנס לקשר איתו אז תחכי על זה, אבל אל תיכנסי לקשרים רק כי את לא רוצה להיות לבד, לא טוב לך ולבן אדם שתעשי את זה איתו...

למעלה