רע לי!!!!
פ פ י צ ו צ י ה New member 24/10/05 #3 ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif חיבוק| המון המון חיבוקים מאמי
T The Blue Fairy New member 24/10/05 #6 וורדה שלי ../images/Emo24.gif אמרתי לך כבר את כל מה שיש לי לומר אני מאוד מקווה שהצלחתי לעודד אותך מעט תזכרי שאני תמידתמידתמיד פה ושאני אוהבת אותך הכי הכי הכי הרבה בעולם!!
וורדה שלי ../images/Emo24.gif אמרתי לך כבר את כל מה שיש לי לומר אני מאוד מקווה שהצלחתי לעודד אותך מעט תזכרי שאני תמידתמידתמיד פה ושאני אוהבת אותך הכי הכי הכי הרבה בעולם!!
ו ורד 86 New member 24/10/05 #7 ../images/Emo23.gifדידייייייייייייייייייייייי../images/Emo23.gif כן! הצלחת מאוד לעודד אותי!!!! תודה רבה רבה לך!!!! גם אני אוהבת אותך הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי בעולם!!!!!!!!!
../images/Emo23.gifדידייייייייייייייייייייייי../images/Emo23.gif כן! הצלחת מאוד לעודד אותי!!!! תודה רבה רבה לך!!!! גם אני אוהבת אותך הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי בעולם!!!!!!!!!
J JMSixfeetsmall New member 24/10/05 #8 כפרווווווווווווות../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif מה קרה? דברי איתי מלאנתאלאפים נישוקים וחיבוקות!!!
כפרווווווווווווות../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif מה קרה? דברי איתי מלאנתאלאפים נישוקים וחיבוקות!!!
ו ורד 86 New member 25/10/05 #11 תודה!!! אגב, אני מצטערת שהתנתקתי פשוט אחותי רצתה את המחשב ולא הספקתי להגיד לך שאני הולכת....
ו ורד 86 New member 25/10/05 #15 תודה מתוקתי!!! שאני אדבר איתך?? את זאת שנעלמת לי כבר איזה חודשיים, אם לא יותר....חחח.... סתם סתם!!
O omer87 New member 25/10/05 #13 ../images/Emo10.gif מה קרה ילדונת???? את יודעת שאת תמיד יכולה לדבר איתי...... אני פה......
N nettus New member 25/10/05 #19 קבלי ../images/Emo24.gif ענקי תרגישי טוב מאמי, מה שזה לא יהיה זה תמיד עובר