מצאו את הגופה של הפעוטה הודייה שנעלמה לפני כמה ימים...
C Crossface New member 10/12/02 #1 ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif מצאו את הגופה של הפעוטה הודייה שנעלמה לפני כמה ימים...
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif מצאו את הגופה של הפעוטה הודייה שנעלמה לפני כמה ימים...
נ ניקולי New member 10/12/02 #3 דרך אגב.. מצאו אותה בקרית יובל זה מקום שקרוב למקום מגוריה לא?? איזה התעללות איזה חוסר רגש מה יהיה ?? לא מספיק כל הצרות במדינה שלנו גם זה?? מדליקה לזכרה עצוב
דרך אגב.. מצאו אותה בקרית יובל זה מקום שקרוב למקום מגוריה לא?? איזה התעללות איזה חוסר רגש מה יהיה ?? לא מספיק כל הצרות במדינה שלנו גם זה?? מדליקה לזכרה עצוב
@ @@ New member 10/12/02 #6 עצוב מאוד ../images/Emo7.gif ליתר דיוק, היא נמצאה במושב אורה (איפה שחני גרה) שזה מס´ דק´ ליד קרית יובל, מקום מגוריו של האב. יהיה זכרה ברוך
עצוב מאוד ../images/Emo7.gif ליתר דיוק, היא נמצאה במושב אורה (איפה שחני גרה) שזה מס´ דק´ ליד קרית יובל, מקום מגוריו של האב. יהיה זכרה ברוך
מ מיקי 35 New member 10/12/02 #5 פשוט איום ונורא... ../images/Emo7.gif כהורה לילדה... אני פשוט לא יכול לשאת את המחשבה... זה פשוט נורא
נ ניקולי New member 10/12/02 #7 ועוד משהו חשוב ידוע לכם שהאבא נעצר?? כרגע הוא החשוד העיקרי.. בגלל המכתב שכתב לילדה
ק קנגורית New member 10/12/02 #9 אוי עוגי...../images/Emo7.gif איך אפשר דבר שכזה כואב הלב לשמוע את זה... אני פשוט בשוק... אני לא יכולה לעכל איך המנוול יכל לעשות דבר כזה!!! צריך לתת לו עונש מוות!!! עדי
אוי עוגי...../images/Emo7.gif איך אפשר דבר שכזה כואב הלב לשמוע את זה... אני פשוט בשוק... אני לא יכולה לעכל איך המנוול יכל לעשות דבר כזה!!! צריך לתת לו עונש מוות!!! עדי