...

לאנה

New member
או מיי גוד או מיי גוד או מיי גוד!

כרגע ראיתי את הסלייד שואו הכי מדהים בעולם!!!, היא של רורי וטריס, לצלילי "ווראבר יו וויל גו" של, שוב, דה קולינג!, כנראה שהטרורים קשורים אליהם בלב איכשהו..., אני אנסה להעלות אותה בפורום, אבל לא נראה לי שאני יצליח, אז בכל מקרה, כל מי שרוצה לראות את המצגת ויש לו "ריל וואן פלייר", תגידו לי, אני אכוון אותכם לאתר!

לאנה

New member
אל תדאגו!

זאת לא חברה שלו, זאת רק איזה עיתונאית חמודה..., וזאת התמונה הטרורית

לאנה

New member
איך הם עשו את זה מדויק!!!

הנה עוד משהו..., אמנם לא טרורי, אבל בהחלט צ´אדי

ראיתי את זה באיזשהו מקום!

נראה לי שזה צ´אד כתב עם הכתב יד שלו!!! איזה חמוד הוא בתמונות!!!
תודה לאנה!!! ומה יש בשיר הזה של דה קולינג עם רורי וטריסטן? מה יש ת´שיר ברקע ומראים קטעים שלהם?? אוף זה כל כך עצוב שהוא לא בבנות גילמור ולא בדוסון קריק יותר

לאנה

New member
כן, זה בדיוק מה שזה...

אבל אני לא חושבת שאני יצליח להעלות את זה לפורום..., אני אנסה, ומקסימום, אם תרצו, אני אפרסם כתובת...

לאנה

New member
אררר!

לא הצלחתי..., אז קבלו כתובת, זהה ממש יפה..., ומרגש..., עולות לי דמעות!, אני רצינית!, קבלו קישור..., שיט, האתר לא עובד זמנית, אז קבלו תמונה, ויותר מאוחר קישור...:)

z O e i

New member
איזה חמוד... ../images/Emo6.gif

איזה כתב לא ברור... חחחח
....... אבל הוא יודע לצייר

ואוו... כמעט בכיתי...

ואם כבר מדברים על בכי (אני הבכיינתי הכי גדולה בעולם... פיקים.. פרקים שאנשים מסוימים עוזבים בהם (!!!), זה, סרטים, ועכשיו... חדש לאוסף...), ב"7 לילות" של היום (אהמ, יום שישי) בידיעות אחרונות? אז יש כתבה על התאומים והמשפחות של הנספים הישראלים... אניווי, בכיתי אפילו קצת, זה היה כל כך עצוב. מומלץ לקרוא. ואוו, אני צריכה לקבל על זבה כסף
נ.ב תודה על האתר לאנה!
*מאושרת*

NHplus

New member
הערה קטנטנה...

המילים מתוך השיר Sick Cycle Carousel של Lifehouse... אכן, מילים יפיפיות
...

*מנצש"ת*

איזה יופי! ראיתם?! ראיתם ראיתם ראיתם?!! איפה שיש את החברי פורום העמ´ הראשי...?
אני... חחח...

לאנה

New member
אני די מדברת אל עצמי נכון?...

אבל אם אני נהנת מזה... עוד מוכשרות!!!

לאנה

New member
ועכשיו...

ציטוטים נבחרים! TRISTAN: Well, come on, you know that when we kiss on stage, it´s gonna be pretty obvious that it´s not the first time. I´m a good actor, but I can´t hide that kind of passion.

לאנה

New member
מיכל!, את חייבת לקרוא את זה!!!

TRISTAN: Excuse me stockboy, could you tell me where I can find the shortening? Now that is a fine looking apron. I mean it, I mean, really sensational. DEAN: What are you doing here? TRISTAN: Well, to be honest, there´s something I wanted to ask you. [picks up two bags of flour] In your professional opinion, which one of these would make my cakes fluffier.

למעלה