...

לאנה

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif...

תראו איזה תמונה מצאתי!
זה כל-כך עצוווב!!! אני מתגעגעת אליו!!! אני אוהבת אותו!!! טריסוש תחזור!!! אהההההההההה!

*פורצת בבכי חסר מעצורים*

נו, בבקשה, מה איכפת לך? תפקיד אורח לחמש דקות יעשה לי את השנה!

לאנה

New member
נכון!!!

אני אשלם!, לא הWB המגעילים!, אני!, כמה שתרצה!, תופיע רק שניה!, רבע שניה!, העיקר שתופיע!, בבקשה!!!!!

לאנה

New member
*שיעול* צודקת *שיעול*

כנראה יש פה איזה ווירוס..., כולם נורא משתעלים... אני ווי, תראו מה מצאתי!!!, במיוחד מיכל!!! ?Tristan: So where’s your boyfriend tonight .Rory: He’s ... not my boyfriend anymore ?Tristan: Why not .Rory: He didn’t want to be .Tristan: Idiot .Rory: So’s Summer

../images/Emo13.gif הוווו... דין הוא אכן אידיוט.

(וסליחה לכל הדרורים אי שמה *מה אתם? %^%^#?!*, זה החלק האשא"די שבי מדבר. אויש אני צריכה להתכונן... ארוחה שטויות.. טוב נו. אפשר לאחר.)

לאנה

New member
זה כל-כך מעציב אותי...

במיוחד הקטע של "סו´ז סאמר." מה שמזכיר לי, שקראתי לפני טריליוני שנים פיק ממש חמוד, בו רורי וטריס דיברו, הוא שאל אותה מה העונה האהובה עליה, היא אמרה שהאביב, עבר המון זמן, היו דיבורים, שיחות, בלה, בלה, הוא עמד ללכת, אבל היא עצרה אותו ואמרה לו שהוא לא אמר לה מה העונה האהובה עליו, והוא אמר "וול, איי הייט דה סאמר. דה ספרינג איז מיי פיבוריט סיזון..." ואז הוא הלך. כפי שהבנתם התקופה בפיק היא אחרי שסאמר זרקה את טריס*הטיפשות!*ודין את רורי.

חחח... קראתי את זה!

איך אהבתי את זה! היא פתאום קלטה והיה לה פלשבק, נכון?

נכון נכון נכון? *hyper*

נראה לי הוא היה תקוע (יה, רייט) בבית שלה בגלל איזה סופה או משהו...? אולי? והוא שאל אותה מה העונה האהובה עליה, היא אמרה אביב, הוא אמר שכל פעם שהוא יחשוב על האביב הוא יחשוב עליה, היא שאלה אותו מה העונה האהובה עליו, משום מה הוא לא ענה, ואז ליד הדלת היא שאלה אותו והוא היה כזה "וולללל... איי וואז נבר א סאמר פרסון. באט ספרינג..." בלה בלה ידה ידה. מה שמזכיר לי, איזה כיף לְאביב! סטגדיש?

לאנה

New member
כן!!!

זה הפיק!!!, הייתה איזה סופת שלג, והוא נשאר איתה כי היה לה באותו היום זעזוע או משהו כזה..., אולי אני מערבבת פיקים...

אויש... עליי ללכת... ../images/Emo10.gif

אבל אני אדבר איתך ישר כשאחזור! לאב יא סיס, מיכל

לאנה

New member
עוד משהו!

אה, ול-לא טרוריים שביניכם, אנא המנעו מהשרשור וניצולו, אני מעדיפה שהוא יוקדש לדברי טריס ורור בלבד, אוקי?

לאנה

New member
זה גם נורא יפה!

השיר מ-ד-ה-י-ם, והוא שייך לאחת הלהקות המושלמות ביותר בעולם, The Calling, אה, ושימו לב ל"טייק קר אוף יורסלף... מרי."

לאנה

New member
אההההה!

מיכל!, מיכל!*נזכרת שהיא לא פה*, טוב, אז כשתיהי פה..., מצאתי עוד אתר טרורי עם פנפיקים!!!, איזה כיף!!!, קבלו (למרות שאני חושבת שרק שתינו מתעניינות...) קישור!

למעלה