matanbu

New member
../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif

אתמול היתה פגישה ראשונה של תהל"ה באילת. ביקשתי מאמא לבוא, היא הבהירה לי שזה השטויות שלי ולא שלה ושהיא לא רוצה שום קשר לזה ("זה רחוק ממני" "זה לא אמור לעניין אותי" "כבר אמרתי לך שאם את לא תשלטי על זה זה ישתלט עליך" ושאר פנינים). אתמול הלכתי עם אחותי, היה מדהים. הקשר ביני ובין אמא שלי לאחרונה היה ממש טוב והפחד העיקרי מלבקש ממנה לבוא היה להרוס את זה, ואז הבנתי כמה עוד יותר טוב הוא יכול להיות אם לא הייתי צריכה להסתיר ממנה חצי מהחיים שלי (אם לא יותר, בזמנים מסויימים). כמה אנרגיות אני מוציאה על זה. בכולפן, חזרתי הביתה, אמא שאלה אם הייתי עם אחותי ב"מקום שאני לא רציתי להיות", הכחשתי. היא הזהירה אותי לא להזכיר את הנושא ליד אחותי ואמרתי לה שהיא יודעת כבר. היא אמרה שהיא ממש מאוכזבת ממני ושאין לה מה לומר לי יותר (מילולית, היא פשוט עזבה אותי שם והלכה). היום בצהריים בדרך חזרה מביצפר היתה שתיקה מעיקה כזו (לא היתה כזו כבר המון זמן, היה לנו יחסים ממש טובים), ואמרתי לה שאם יש לה משו לומר שתאמר כבר. היא אמרה שהיא ממש מאוכזבת ממני ושהיא חשבה בזמן האחרון שהתבגרתי והחכמתי ("מזה קשור?") ושאיך אני יודעת שאני רוצה להיות עם נשים שלא פגשתי עוד (כן, הנה זה-) את הגבר הנכון ("ניסית נשים לפני שהחלטת להיות עם גברים?" "למה? אני לא צריכה לנסות את דרך השלילה כמו שאני לא צריכה לנסות סמים בשביל לדעת שזה לא בסדר, את כן, את חייבת למרוד, חכי זה יעבור לך, זה גיל ההתבגרות, חייבת להיות שונה ולעשות דווקא"). ולמה אני עדיין עם אותה חברים ולא מנסה לעשות שינוי ("הם החברים שלי") ("אז מה, אם אני אסתובב עם עבריינים אני לא אגנוב?"). הגענו הביתה והכל נהיה תקיף יותר, היא הבהירה לי שהיא לא רוצה שום קשר לזה ושאם אני רוצה להרוס לעצמי את החיים בבקשה אבל היא לא רוצה לדעת ולא רוצה לשמוע או לראות ושזה מגעיל אותה ("את רוצה שאני אגעל ממך?") וביקשה/דרשה ממני להרחיק את הנושא הזה מהמשפחה. אני אחסוך ממכם את ההמשך. אח"כ בכיתי ונרדמתי ובעיקר כל התקווה שהיתה לי התפוצצה לי בפרצוף. נמאס לי מזה כבר. אפילו עכשיו עולות לי דמעות, די, 4 שנים אני מחוץ לארון וזה רק נהיה יותר גרוע. עוד רגע היא תזרוק אותי מהבית... מכירים את המשפטים הבנאליים? "אני אוהבת אותך ואת הבת שלי לא משנה מה.."? אז אני לא.

את מקסימה הנה ה../images/Emo24.gifהכי ענק שאפשר

והנה עוד חיבוק מהצפון הרחוק,,החיבוק יגיע לכל פינה בעולם
קשה לך לא להבין איך אמך לא מבינה שאלו הם חייך ואת רוצה לחיות אותם ע"פ הבנתך, קשה אין לי נוסחאת פלא לתת לך,ניסית, נתת לאמך כילים להתמודד,(שיחה- הפנייה לקבוצת תהל"ה) ואמא לא מוכנה לנסות ולהרים את הכפפה,חבל, אני כל כך יכול להבין את תיסכולך,ובצדק,אבל את צריכה להבין,גם לאמא קשה,קשה לה מאוד לנפץ את חלומותיה לגבייך,,(שלא בדיוק מסתדרים עם חלומותייך שלך) מה שחשוב הוא שאת תחיי את חייך עלפי הבנתך, אני בטוח שגם זמנה של אמא יגיע,במוקדם או במאוחר,אני בטוח שהיא אוהבת ולא מוכנה לוותר כל כך בקלות עלייך,לכן מאוד קשה לה ותגובתיה כל כך חד משמעותיות,, אולי אולי ברבות הימים,היא תתגמש,לכשתראה שאת ממש מאושרת, שיש לך אהבה,שכבר עברת את "השטויות של גיל ההתבגרות"(מי אמר "שהשטויות" האלו עוברות בכלל?
) ואולי לא?,, אני יכול רק לחזק אותך, ולומר לך שוב-חיי את חייך,נסי לא "לעלות על בריקדות"לשמור על פרופיל נמוך מול אימא , ולהמתין,להזדמנות בעתיד להזמינה אל הקבוצה של תהל"ה באילת,אולי היא תתרצה באחד הימים, בהצלחה!

אה ויש לך ימולדת או טו טו,,../images/Emo140.gif

אז מז"ט והרבה הרבה ,,,,, מהכל,,
וכמובן רק דברים טובים,,
מקדים לברך- בגילי המופלג,,בטח אשכח ביום הנכון,,,

babushka

New member
היי מתן יקרה - קחי גם ../images/Emo24.gif ממני

דעי לך - את לא לבד!! לפחות לא וירטואלי . אני חושבת שכולנו איתך. אפשר להבין את אימך . זו הדרך שלה 'לזרוק מעליה' את מה שאינה מסוגלת עדיין לקבל . היא 'חולמת אותך' לבושה ככלה- בחתונתך (מבחינתה- עם בחור כמובן)- וכאן פתאום 'נהרסו חלומותיה' . היא רוצה 'להחזיק' באותו החלום עוד קצת -- אבל בסופו של דבר- היא תקבל את המציאות (לא תהיה לה ברירה.) אל תאיצי בה. הניחי לה לפחות בזמן הקרוב. אל 'תכריחי אותה' לבוא איתך לפגישות - תמשיכי את חייך (הורידי קצת ווליום)- אבל אל תוותרי!! אלה הם חייך! מה לעשות . את חייבת להיות עם אהבתך ולא עם אהבותיה של אמך (מה היה קורה לו היית סטרייטית שבחרה בבחור שלא מצא חן בעיני אימך???) -האם היית מתחתנת עם הגבר שאת אוהבת ?- או שאמך רוצה בשבילך? - ....."ותחשבו על זה"..... עצתי לך.. אל תגררי למריבות עם אימך. בבית תחיי על פי הכללים שלה !! אל 'תנדבי ' סיפורים שעלולים 'להרגיז אותה' - חבל . את עוד צריכה לחיות בבית - ואין שום טעם 'להפוך את החיים לגהינום' בגלל מריבות ועוקצנות . אמך תמשיך עם 'חלומותיה' - שיידעכו עם הזמן - מפני שאת המסר- כבר קיבלה ממך - ולא תהיה לה שום סיבה להגיד אחר כך -- "לא ידעתי"... לאט - לאט , אני מאמינה- שהיא בעצמה תתחיל "לראות- ללמוד - ולהכיר "- את העולם הזה הניקרא הומו/לסבי = יחסים בין בני אותו המין. המשיכי נא בדרכך - אני מאחלת לך הרבה הצלחה - והמון אורך רוח - בסופו של דבר - יתכן ותהיו עוד חברות במשך הזמן - (בטח לא ברגע אחד.) בברכה בבושקה- נחמה

Yuval Y

New member
../images/Emo24.gif אני מקווה שתסתדרו יחד...

אני לא יודע... נראה לי שאמא שלך ממש פוחדת מהנושא... אולי אפילו ברמה האישית... מי יודע, אולי בצעירותה היו לה לבטים... עד כמה שזה נראה, אחותך יודעת, והקשר איתה הוא טוב, עובדה שהלכת איתה למפגש. [אם הבנתי נכון] זה ממש לא נעים כשאמא מאוכזבת, וגם עושה טכסים של אכזבה... אני לא יודע אם זה מחזיר אותך 4 שנים לאחור או מה... אולי בכל זאת אמא שלך לומדת עכשיו להביט בדברים, ומתחילה להתעורר... גם עם הורי יש לי חיכוכים מדי פעם... כשהייתי בכנס של תהל"ה התחושה שלי בכנס הייתה ממש טובה, הרגשתי שאני לא לבד, שאני מוקף באנשים שמבינים, שמכבדים... כשחזרתי הביתה היה לי הלם לחזור לראות איך ההורים שלי מתייחסים אלי, לנטייה שלי...

תזכורת, הודעה קודמת בנושא

• נצלו"ש.. אז הצעתי לאמא שליו matanbu 26363620 √ לפני שיצאתי אתמול מהבית כתבתי לה בפתק "מחר נפתחת קבוצת ההורים של האגודה, זה יאמר לי הרבה עם תנסי" ואת הטלפון של שי דויטש. היום בבוקר היא אמרה שהיא לא מתכוונת ללכת, שזה השטויות שלי ולא השטויות שלה, ושזה לא קרוב אליה ולא מעניין אותה והיא כבר אמרה לי שאם אני לא אשתלט על זה זה ישתלט עליי, ובקיצור - מ-זה לא. (אמרתי לה שזה חשוב לי ושאני אבוא איתה והיא לא מסכימה). אוף, מה ז"א לא קרוב אליה????? אני לא מאמינה שאחרי כל הזמן הזה, וכל הפעמים שאמרתי לה, היא עדיין חושבת שזה רחוק ממנה. זה כזה מרתיח. "השטויות שלי". לפעמים הלוואי שהייתי לסבית, לגמרי. לא ביסקסואלית או כל הגדרת אמצע אחרת. ואז היא היתה חייבת להקשיב. אוף. אוף. אוף. אוף. אוף! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ [ההודעה הוסרה, וביקשתי לרשום אותה מחדש כהודעה ראשית]

האם אפשר לאמץ אותך?

מתן היקרה, אני מוכנה לאמץ אותךבזה הרגע. לפי מה שכתבת את נשמעת ילדה חכמה רגישה ואומללה. טוב שיש לך אחות כמותך. ממש התברכת. אני מכירה היטב התבטאויות של אמהות שהתבטאו כמו אמך. עלייך להאמין לה שהיא אוהבת אותך. היא פשוט, כמו רוב האמהות בטוחה שהיא יודעת יותר טוב ממך מה טוב לך. זו טעות שנעשית בתום לב. עובר זמן עד שאמהות כמו אמך מבינות שזה לא טרנד, ולא מרד נעורים. רוב האמהות מנסות בקשיחות או בבכי לסחוט דגשית את הילדים בתקווה שזה יעבוד, אך ברגע שהן מרגישות שהן בעצם מרחיקות מעליהן את ילדם הן "נשברות" ואז הן מוכנות להכנס לתהליך של התמודדות עם משהו שלא ציפו לן, לא חלמו עליו ושהן מתקשות להבין איך אפשר להיות מאושרים בדרך שונה משלהן. אני מציעה לך להיות סובלנית ולהציע לאמך שחוששת להגיע לקבוצה, לדבר עם אם אחרת בטלפון. היא יכולה להיות אנונימית הי יכולה לפנות אלי 8327702-04 ואני אוכל גם להפנות אותה למישהי בדרום או לאם של בת [אני אם של בן] ועד אז החזיקי מעמד נחמה

נחמה יקרה../images/Emo24.gif

מסכים עם כל מילה שלך אני בטוח שמתן מבינה את העניין למרות שבמקום שהיא נמצאת כרגע זה לא פשוט , כואב, ומתסכל, אבל מתן כנערה פעילה באילת ויש על כך "קבלות" תבין את מוטיב הזמן, אני בטוח שמתן בסופו של דבר תגיע להבנה עם אמה, או יותר נכון אמה תגיע להבנה עם מתן,זה עניין של זמן,לא מוותרים על בת שכמותה !
(חברים באילת "גילו" לי על פעילותה של מתן כל הכבוד לך ! יישר כוח ושאי ברכה)אני מאמין שלא ירחק היום שאמה תיצור קשר עם תהל"ה,(ןיפה שעה אחת קודם)
אנחנו איתך מתן כנסי לכאן ושתפי אותנו- כמובן שאת מוזמנת ליצור גם קשר עם נחמה או כל פעיל\ה אחר\ת בתהל"ה, המון בהצלחה מיקי

../images/Emo24.gif

הצתה מאוחרת יש לי:/ סקסית שלי! זה אני...הכוכב הבלונדי שלך
עצוב לי לשמוע...אני זוכר שיצא לי לקרוא כמה פעמים בבלוג שלך, ואני זוכר פעמים שבהם הזכרת את אמא שלך.. בשיחות הראשונות שלי עם אמא שלי, אני זוכר שנפגעתי מדברים שהיא אמרה, היא קיבלה את זה בקלות גדולה יותר מאמא שלך אני מניח..אבל אני זוכר תגובות שונות שהיו בגדר הכחשה, ואם אני נפגעתי יחסית קשה, אני מבין אותך לגמרי..בהמשך היא קיבלה את זה, היום היא בסדר גמור איתי ועם היפיוף שלי.. ישבתי לי פה בערך רבע שעה וחשבתי לי איזו עיצה לכתוב לך..כתבתי ומחקתי...אני מבין שזה לא נעים.. הדבר היחידי שאני יכול לומר, זה שתנסי ללמוד להסתכל עליה ועל הדיעות שלה בעירבון מוגבל...זה כואב כשאמא שלך דוחה אותך, אבל נסי לראות אותה בתור זאת שצרת אופקים(מצטער אם זה פוגע). גם אם היא לא מעניקה לך את מה שאת צריכה, נסי בכל זאת להפגין כלפיה חיבה,גם אם היא דוחה את זה..נסי להיות מעליה בקטע הזה(שוב..קל לדבר אני מניח..קצת קשה יותר ליישם) אולי היא תבין מתישהו שאת היית בשבילה מה שהיא לא הייתה בשבילך(אני נשמע קצת כמו סרט, אבל זה נכון כשחושבים על זה) פה בשבילך...אוהב אותך:) יש לך את המספר שלי:)

את רוצה שאני אדבר איתה? ;)

אולי אני אוכל לשכנע אותה שזה בסדר.. אבל שאח"כ לא תגיד לך שהחברות הלסביות שלך..באות , עושות לך יומולדת, לא שוטפות את הכלים אחריהן, ועוד מעיזות לבוא ולהתלונן..חחח.. סתם סתם.. בובה איי לוב יו.. אני מקווה שבינתיים זה מספיק :)
!
:)

למעלה