Xboy123

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אחד מהגוזלים שלי ברח
הגוזל שהכי אהבתי מהשניים. כמה השקענו והתאמצנו לתת את כל הטוב שאפשר, והנה התוצאה השלילית שקיבלנו בתמורה. אני מתגעגע אליו מאוד! זה היה מאוד מוזר. היום הוצאתי אותו מהכלוב כדי להאכיל אותו ופתאום הוא עף אל החלון ומהחלון הוא מייד עף אל הרחוב. משם כבר איבדתי כל תקווה למצוא אותו ולהחזירו
. עכשיו נשאר אח אחד שמאוד עצוב וכל הזמן שורק וקורא. עכשיו הוא ישן כמו תינוק מסכן. הוא נראה כל כך מסכן ועצוב! אני מפחד שימות מרוב דיכאון! מה אתם חושבים? למה אין לי מזל עם ציפורים אלוהים! למה אני רק גורם נזק???

bilbolim

New member
מצטערת שאני לא הולכת לנחם

אבל יותר מדי אנשים מאבדים תוכים בגלל שטויות וזה סתם חוסר אחריות, מה הבעיה לסגור חלון שאתה מטפל בתוכי?! זה המינימום של הבטיחות שאפשר לעשות ואני עוד לא מדברת עדיין על זה שצריך גם סוגר כזה כדי שהתוכי לא יצליח לפתוח את הכלוב לבד. וזה אחד מהדברים הכי בסיסיים שצריך לדעת ובגלל השטות הזה מלא תוכים בורחים ורובם מתים. וסורי על התקיפה זה פשוט עיצבן אותי ... מקווה שתמצא אותו ואל תכנע.

Xboy123

New member
הוא בסה"כ גוזל קטן בן חודשיים

שתמיד הייתי מוציאו מהכלוב ומטפל בו, ומעולם אפילו לא ניסה לברוח. היום זה קרה ממש במפתיע!! מאיפה לי היה לנחש שהוא ינסה לברוח?איך הייתי יכול לנחש שאחרי חודש של טיפול והאכלת יד, עם אושר והרבה אהבה מצדי, וכמובן כיף שעשה עם אחיו הגוזל, הוא יברח...

hoolon

New member
תיקון טעות, הוא לא ברח

הוא עף בגלל אינסטינקט חייתי. הוא מת לחזור הביתה אבל בגלל חוסר אחריות מצידו של מישהו מסויים הוא כבר מת.

רואי

New member
זה הזמן...

תקצץ לגוזל שנשאר לך את הכנפיים...לפני שגם הוא יגיד שלום...

Xboy123

New member
הוריי לא רוצים. הם אומרים שזה הטבע

שלהם ואני לא יכול לשבש להם אותו. אמרתי להם שהיתרונות בכך הם שהוא בכל זאת יוכל לקפוץ בכלוב רק לא יברח לעולם, ואני רוצה לתת לו הרבה תשומת לב במקום זה שברח, ולכן אני צריך לגעת בו בשביל לשחק איתו, לשים אותו על הכתף וכו... עדיין הוריי לא רוצים אבל אני אמצוץ להם את הדם עד שלא תהיה להם ברירה. את הלקח אמא שלי למדה על בשרה היום, כאשר ראתה את קופסת האוכל של הכלוב של ציפורי האהבה הגדולים, פתוח. התוכי הממש חדש, תוכי כחול עם פנים לבנות, יצא ממנו! כן כן שוב אותו סיפור אבל הפעם החדש בורח. אבל??? מצאנו אותו על הריצפהה, כאשר הוא מנסה להיכנס אליה בחזרה! בדיוק הייתי ישן ולכן באה אחותי, לקחה מגבת, זרקה על התוכי ומשם סחבה אותו והחזירה אותו לכלוב! הייתם מאמינים? הוא לא ברח? למה? כי הוא נאמן לכלוב ולבית החדש שלו? או כי הוא נבהל ופחד לעוף? או כי כנפיו היו גזורות? בכל מקרה אמא שלי למדה שהכי טוב לגזור כנפיים. זה לא מזיק אלא רק מועיל.

למעלה