מיכל ק

New member
../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif

עוד 5 פרקים אני לא מאמינה שנשארו רק עוד 5 פרקים זה מתחיל להעציב אותי מאוד

לא נורא...

עוד חמש פרקים אבל אז נוכל לראות את הקארבים ביחד זה לפחות נחמה ויש גם את העונה הבאה לא לשכוח הפרק שהיה היום היה מזה מרגש במיוחד שאליזבת חזרה הביתה ,עוד רגע והייתי מתחילה לבכות , אבל התעצבנתי אבי לא הופיעה היום הרבה , מישהו יודע מה יהיה בפרק הבא ואם הוא יהיה עם הקארבים ?????

המממ

New member
אני שמחה שכולכם ראיתם את הפרק...

אבל לצערי, אני כרגיל לא ראיתי. בא לכם לשמוע את הסיפור? מי שלא, שלא ימשיך לקרוא...
כבר מצאתי לי מקום עם כבלים להתנחל שם (כמו שעשיתי בשבוע שעבר), אבל פתאום התברר לי שלא יהיה שם אף אחד! כלומר- לא יכלתי לבוא... וכך נותרתי ללא אי אר, once again. אוף, ועשיתם לי חשק לראות את הקטע עם רומנו. מתי יהיו שידורים חוזרים?! חשבתי על זה, ואולי דוקא כשתיגמר העונה הנוכחית, הם יצחילו את השידורים החוזרים שלה. אז צריך לחכות ולראות. וזהו, אני אשתוק. יומטוב ושקט שיהיה לנו!

מיכל ק

New member
יש הודעות למטה

על הפרק הזה והם מסומנות בספויילר אני אישית לא רוצה לדעת כדי שאוכל לראות בעצמי מה קןרה

mgirl

New member
אבל הפרקים האחרונים כ"כ טובים!

! קודם כל יש את Brothers and sisters (הפרק בשיתוף משמרת), את The letter (שמארק שולח מכתב לצוות לפני שהוא מת), את On the beach בו מארק מת בהוואי, ואת גולת הכותרת, The lockdown, בו יש לנו קארבייי!!

למעלה