chiff4

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

איזה סוף מדכאאאאאאאאאאאאאא של NCIS יא אללה - אם גיבס לא חוזר בעונה הרביעית זה כבר לא שווה
נראה לי אני אהיה עכשיו בדכאון תקופה כמו שהייתי שקייט נהרגה
איזה פרק חזק זה היה ! אני לא מאמין ! *רץ להזמין את הDVD של העונה הראשונה והשנייה*

ToryMaster

New member
רגע רגע

זה הפרק האחרון? פספסתי את הקטע אחרי הפיצוץ של הפריגטה, מישהו מוכן להשלים לי?

הוא יותא החוצה

מחדר הקשר אומר שעכשיו הוא מבין איך מייק יכול היה לעזוב אומר שלום לכולם ונוסע למקסיקו. אגב, רק אני חושב שהאיכות הטכנית של הסרטים האלו ירודה מאוד וכמעט כל פרק ניתקע באיזה שלב ?

ToryMaster

New member
לי לא נתקע

וועה. טוב, זה מארק, אי אפשר NCIS בלעדיו. [למרות שטוני לא רע בתור הבוס, והראו את זה. מי יודע]

לא סובל את הדמות של טוני

הוא ילדותי ומפגר והבדיחות שלו מתיד טיפה עוברות את הגבול של המצחיק של הטעם הטוב. לדעתי.

gromp

New member
תלכו לויקיפדיה אנגלית יש שם ספוילר

הספוילר הוא שגיבס באמת פורש וטוני הוא המפקד.

chiff4

New member
אני לא אוהב שטוני מחקה יותר מדי

את גיבס. זה רק מדגיש כמה גיבס עדיף וטוב יותר!

chiff4

New member
לגבי ויקיפדיה

לא נכון. אם תקרא טוב שם תבין שהם פשוט מסכמים את מה שקרה בעונה השלישית ואיך היא הסתיימה והם פשוט כותבים שכשגיבס נפרד מהצוות הוא נתן לטוני את האקדח והתג וזה כביכול מסמל שטוני הוא המנהיג של הצוות. אין שום ספוילר לגבי מה קורה בעונה הרביעית.

Hieros Gamos

New member
אתם רוצים ../images/Emo58.gifים

גיבס לא עוזב. לכו לwww.spoilerfix.com אין שם הרבה אבל זה מה שיש כרגע

gromp

New member
השאלה היא האם זה רק לפרק אחד?

Question: Do you have any news on NCIS? Is Gibbs (Mark Harmon) coming back? He has to. — Tara Ausiello: Well, look at that — you just answered your own question! Loyalty to a former team member in distress will pry Gibbs out of his self-imposed retirement. In the season-opener, Ziva (Cote de Pablo) is accused of being a spy. Apparently, the evidence is so compelling, even her fellow special agents waffle. The only one who believes her — unconditionally — is Gibbs, who owes his life to her. (You'll recall that Ziva shot and killed her brother only seconds before he was going to off Gibbs.) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- אז מה שיש לנו כאן זה ידיעה ברורה שהוא יחזור לפרק הראשון אבל יותר מכך זה רק השערה. מה דעתכם? דעתי היא שכנראה הם אוהבים להעיף דמות בין עונה לעונה ולכן גיבס באמת לא ישאר לעונה הבאה.

Dark Storm

New member
../images/Emo58.gif ספוילר בהודעה מעל

בבקשה לא לכתוב הודעות עם ספויילרים אפשריים לעונה 4 בלי לסמן אותן עם הסימן

Hieros Gamos

New member
../images/Emo58.gif

זה רק אחד הספוילרים שיש שם. מדברים גם פרק רביעי שגיבס מופיע בו...הוא לא עוזב. זו הסידרה של מארק הארמון הוא לא ינטוש אותה...

chiff4

New member
הסירה

אתם יודעים, אם זה היה הפרק האחרון של גיבס אז תמיד ציפיתי שבפרק שכביכול הוא יפרוש מNCIS הוא יסיים את בניית הסירה שלו מה שהוא תמיד עושה במרתף הבית שלו.

למעלה