G e o r g i a
New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif
אוף, אני יודעת שאולי זה לא בסדר מצדי לפתוח הודעה, אבל.... עצוב לי!!! אתמול לפני השינה פתאום נזכרתי בסדרה המדהימה הזאת, איך שהייתי רואה אותה כל יום, לא מפספסת אף פרק, חולמת עליה בלילה (!!)... לפעמים היו פרקים כל-כך יפים שהיה בסוף שלהם מתח נוראי, ולמחרת הייתי מתה מהתלהבות כשהיה את הפתיח של התכנית (השיר...), והייתי כל כך מאושרת כל פעם שהיא שודרה...
למה?! למה אין עונה שישית???
כאילו, אני די יודעת למה, אבל...למה???
אוף.... לקס, אבוני, אמבר, ווד, בריי, ראם, טאי סאן.....
היחיד שאני לא מתגעגעת אליו זה פרייד המגעיל (ככה קראו לו? תראו, אני כבר לא זוכרת אפילו...
), אבל הייתי מוכנה שיהיו אפילו עשרים פריידים אם הסדרה היתה חוזרת.
אני מצטערת. פשוט פתאום, אחרי הרבה זמן שלא חשבתי על הסדרה, עלו בי זכרונות שגרמו לי להיות ממש עצובה, אז חזרתי לכאן (בעבר הרחוק הייתי גולשת כאן...) ווי אר דה צ'וסן.
אוף, אני יודעת שאולי זה לא בסדר מצדי לפתוח הודעה, אבל.... עצוב לי!!! אתמול לפני השינה פתאום נזכרתי בסדרה המדהימה הזאת, איך שהייתי רואה אותה כל יום, לא מפספסת אף פרק, חולמת עליה בלילה (!!)... לפעמים היו פרקים כל-כך יפים שהיה בסוף שלהם מתח נוראי, ולמחרת הייתי מתה מהתלהבות כשהיה את הפתיח של התכנית (השיר...), והייתי כל כך מאושרת כל פעם שהיא שודרה...