G e o r g i a

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אוף, אני יודעת שאולי זה לא בסדר מצדי לפתוח הודעה, אבל.... עצוב לי!!! אתמול לפני השינה פתאום נזכרתי בסדרה המדהימה הזאת, איך שהייתי רואה אותה כל יום, לא מפספסת אף פרק, חולמת עליה בלילה (!!)... לפעמים היו פרקים כל-כך יפים שהיה בסוף שלהם מתח נוראי, ולמחרת הייתי מתה מהתלהבות כשהיה את הפתיח של התכנית (השיר...), והייתי כל כך מאושרת כל פעם שהיא שודרה...
למה?! למה אין עונה שישית???
כאילו, אני די יודעת למה, אבל...למה???
אוף.... לקס, אבוני, אמבר, ווד, בריי, ראם, טאי סאן.....
היחיד שאני לא מתגעגעת אליו זה פרייד המגעיל (ככה קראו לו? תראו, אני כבר לא זוכרת אפילו...
), אבל הייתי מוכנה שיהיו אפילו עשרים פריידים אם הסדרה היתה חוזרת.
אני מצטערת. פשוט פתאום, אחרי הרבה זמן שלא חשבתי על הסדרה, עלו בי זכרונות שגרמו לי להיות ממש עצובה, אז חזרתי לכאן (בעבר הרחוק הייתי גולשת כאן...) ווי אר דה צ'וסן.

Tinkerblack

New member
אוי מאמי

אין לך על מה להצטער כולנו מתגעגעים, כל יום ויומו לסדרה וחושבים עליה על הרגעים על הפרקים ועל הכל... אין עונה שישית וכנראה שגם לא תהיה הם כנראה התייאשו, היו בלאגנים גם על הסט- מה לעשות שחקנים ברחו פה ושם או קיצצו את השיער(לקס)... היה טוב חמש העונות וצריך להודות לפחות שחמישתן היו ... בינתיים אפשר להתרפק על חמישתן... העובדה שכולנו עדיין נמצאים כאן רק אומרת כמה ה שבט עדיין חשוב לנו

G e o r g i a

New member
איך אני יכולה לראות שוב פרקים?../images/Emo10.gif

אין לי אפילו אחד מוקלט....

קרניjack

New member
אאני משערת שאפשר להזמין

אחת מן העונות בDVD מחול אבל זה יוצא דיי יקר, אם תבואי למפגשים ואנשים יכירו אותך אולי הם ישאילו לך, (למי שהקליט מפה
)

מורן 1986

New member
זה כל כך עצובי ../images/Emo10.gif

אני
זוכרת שהלכנו
כולם
להקרנת
בכורה
היה
כזה כיף
אני חושבת
שהשבט
זה
לא רק סדרה
אלא
זה דיי
מסמל
תקופה מסויימת
בחיים
(אני
יודעת
שזה נשמע פלצני
אבל יש
בזה משהו
תודו
) אוף
עכשיו
אני
גם מתגעגעת

קרניjack

New member
יא איזה תגובה מהירה../images/Emo3.gif

הכי מהירה שאיי פעם קיבלתי הייתה לפני....אאמ......7 דקות בערך? תוך פחות מחצי דקה (או דקה?) החזירו לי תשובה

slallum

New member
חחחח יפה =]

גם את הגבת מהר
אני מגיב מהר בגלל שיש לי מסר ברגע שמגיבים לי למשהו איך אני אזכור אחרת להכנס לפורום?

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifאוךך אני פשוט אוהבת אותך עכשיו יותר ממה שאהבתיך בעבר../images/Emo7.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif את גם ביוניאפרתלהקה../images/Emo9.gif, את חמודה../images/Emo99.gif

G e o r g i a

New member
יאא!

אני זוכרת שראיתי אותך בפורום יוני בלוך, וכל הסמיילים שלך שבנושא היו מוכרים לי מאיפשהו, בדיוק בסדר הזה! וממש לא מזמן קראתי את החתימה שלך, והבנתי מאיפה זה מוכר לי!! גם את חמודה מאוד!

tribe spirit

New member
אכן,עצוב.../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

גם לי עולות מדי פעם כל מיני מחשבות וזכרונות מהסדרה...אני צריכה פשוט להקליט מגיתע הכל. מה שכן,לקסי שקסי בטירוף עם שיער קצר

למעלה