../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

לא יודעת למה אני כותבת את זה פה אבל... אין לי כוח לכלום יותר!
אתמול הבנתי שמי שמתבייש מתייבש! אני ילדה כזאת מטומטמת!!!
כמו תמיד, אף אחד לא יגיב לי חוץ מאודליה ומליבי... אבל סבבה... זה שוב יראה לי כמה אני דפוקה שאני כותבת את זה פה...
השעה אצלי 6 ועשרים בבוקר... וקמתי ב4 וחצי... אני בכלל אמורה לקום ב-8 אני מקבלת בחילה רק מלחשוב שיש לי ביצפר עוד שעתיים ו40 דקות...
מספיק להשתפך, גם ככה לאף אחד לא ממש איכפת, רק מעצמו...
(ושוב, חוץ מאודליה וליבי...) ביי.

justnoa

New member
מה קרה???

לא הבנתי מה מתבייש ומי מתייבש משהו מיוחד קרה שאין לך כוח? או שזה רגיל?

Odish16

New member
מאמוש שלייייייייייייייייייי!!!

שיקני מותק..אני מבינה מה את מרגישה האני! גם לי יש בחילה בהבית ספר הזה..כמה שהיה נחמד...עכשיו....לא ומעלה לי תעריזה...אני אספר לך באיציק מה קרה לי אתמול עם המורה המעפנה הזאתי...טוב. אני אספר פה בקצרה.. היום אתמול היה ממש פיכסה..לא מספיק 3 שעות מתמטיקה..אחרי זה היה לנו מטבח..ועם מי המורה שמה אותי בקבוצה? עם 2 ערבים! אמרתי לה שהיא לא מעניינת אותי..וגם הם לא ואני לא הולכת להיות איתם בקבוצה ושאני לא אוהבת אותם..והיא אמרה לי שאין לי ברירה..אז אמרתי לה או שאני לא משתתפת ויושבת בצד או שהיא מעבירה אותי קבוצה...אז היא התחילה לחקור אותי ומה זה עצבנה אותי! כמעט בכיתי לה..גררררר וזהו בערך... ונחזור לעינייננו..שירון קוקית שלי מתה עליך! וכן איכפת להם ! אבל לי יותר! מקווה שההרגשה שלך תשתפר לאב יו הכי שבעולם

זה מה שקרה...

קודם כל, תודה על התגובות, באמת שלא ציפיתי... אוקיי, אני התביישתי להגיד למישו שאני דלוקה עליו (סיון, יש לך מזל שיש לך חברות שלא מתביישות כמוך והולכות לבנאדם ואומרות לו בשבילך... גם זה היה עוזר לי כרגע... אבל גם חברות שלי דפוקות...!) וכל הזמן יש בנות סביבו וכל הבנות בשכבה רוצות אותו!!! בגלל זה אין לי כוח לביצפר... וגם בגלל שחברה הכי טובה שלי שאני מספרת לה הכל באה לביצפר יום כן, יום לא.... ושלשום אני לא הייתי ואתמול היא לא היתה... כשהתקשרתי היא לא היתה בבית והפלאפון לא זמין... ועכשיו עוד משהו, שאני מרגישה מגעיל בגללו... הישראלים שהיו בשליחות היו מזה חמודים... במיוחד אחד מהם... וחברה שלי נדלקה עליו ואמרה לי שלא איכפת לה לנשק אותו לפני שהוא חוזר לישראל... אז סידרתי ביניהם והם התנשקו... הקטע הוא, שזה מעצבן אותי שהיא רוצה לספר לי עליו או ממש פרטים פרטים של מה שהיה (הוא סיפר לי בערך הכל... וגם היא, באוטו...) וזה מפריע לי כזה, זה לא נעים לי לשמוע... אז אני מתחמקת ואומרת שאני עייפה או משהו ושאני חייבת ללכת... ואני מרגישה מגעילה בגלל זה... וגם בגלל שהיא נראה לי מזה מאוהבת... וכשאמרתי לה שהיא לא צריכה לקחת אותו ברצינות בגלל שהוא חזר לארץ אז היה לה כזה מבט מאוכזב והיא כזה אמרה שהיא יודעת... ואני באמת שלא מנסה לפגוע, אבל זו האמת... ואולי גם קצת מפריע לי שהמון בנים שמים עליה... (מפריע, אני לא מקנאה או משהו... ) זהו נראה לי... סתם תחושה מגעילה כזו בבטן...

Odish16

New member
אין לי כותרת! לא צריך תמיד!

טוב, אני די מבינה מה הולך פה..הממ ובקשר לזה שאת דלוקה עליו..יאללה! שירני! שימי עליו מה זה זין גדול! הוא בטח נראה טוב וזה..(אני סומכת עלייך) אבל די! שילך להזדיין! אל תחפשי מישהו לאהוב..כשזה בא...זה בא! זה לדעתי...אבל בטח הוא בא..גררר עצבים! והחברה שלך...עם זה מישראל..יאללה! דפקי לה נבוט לראש..חתיכת כונפה היצורה הזאת! מזכירה לי מישהי..שאת יודעת על מי אני מדברת...וגם אותי עצבן ששמים עליה! תמיד כשהינו יוצאות לאנשהו..והיא היתה מכירה פול בנים..ואני תמיד נשארתי בדד כזה..וזה לא שאני שיא הכיעור! ותמיד היו זוכרים תשם שלה ולא את שלי...ועד כמה שזה נשמע מטומטם..זה ממש פוגע ומעצבן! אז המשפט שהכי בא לי להגיד עכשיו "שימי זין על כולם"..תפסי לך איזה כוסון שווה אחד..צראי מישהו ברחוב נראה טוב..תתחילי לדבר איתו ובלה בלה בלה.. יאלללללללההה הלוואי ואני היתי עושה את זה..אבל אני לא מדברת בשפה שלהם..והבורים האלו לא יודעים לדבר אנגלית אךךךך אנשים יש לכם מזל

איך את עושה את זה??? תסבירי לי!!!

איך תמיד אבל תמיד את יודעת לגרום לי לחייך??? בכל מקרה, זה שנקלל אותה לא יפתור את הבעיה שלי... יענו אני יודעת שרוצים אותה בגלל הגוף אבל מה לעשות שיש לי גוף נורמלי ולא אנורקסי סטייל בריטני ואין לי חזה כמו של פאמלה אנדרסון כמו שלה יש??? (אני רצינית ביותר!!! חשבתי שהיא עשתה הגדלה או משהו...!) אבל זה עדיין... מעצבן! כאילו אודליה, בדוגרי, זוכרת שהיינו הולכות לקריון עם זאת שהזכרת? הרוב שהתחילו איתה היו ערבים מפחידים כאלה... אז מה את מתעצבנת? וגיחכתי בקטע שאמרת לי לצאת לרחוב לתפוס חתיך... אין פה מאמי! לפחות אצלך כולם יפים! הסקוטים האלה מכוערים פחד!!! אני הולכת בעיר, מתוך מיליון האנשים שחולפים לידי... יש אולי 2 שנראים טוב... אז על מה את מדברת בכלל? ובקשר לאכזבה שלי... הוא באמת נראה טוב! הוא הבנאדם הכי חמוד בעולם!!! יש לו את החיוך הכי יפה שראיתי בחיים שלי...!!! איזה עיניים מדהימות!!! הכל פשוט מהמם!!! והוא כזה מתוק! ומצחיק... וכו' וכו'... טוב די... אני אמורה להתגבר עליו.. לא להתאהב בו... בקיצור... I'm hopeless!

Odish16

New member
זה פשוט באופי שלי...חחח סתם

אוף..כתבתי לך הודעה נחמדה ומשעשעת אבל אז האינטרנט חדל מלעבוד..יימח שמו..או איך שלא כותבים אז בהזדמנות אני אכתוב לך כשתיהי באיציק... אני ללכת לרופא..בעעע בה ביי אנשים אני עוד אחזור..מו הא הא הא

סקוטים מכוערים פחד?!

1) חכי שתראי את הצרפתים. 2) איינזלי
איינזלי
איינזלי
והוא סקוטי!!!

MissUnKnown

New member
____

קודם כול...את חייב בסקטולנד תצאי החוצה גמנט...מה את צריכה להיות תקועה בבית בדכאון מול המחשב לקוות שמישהו מעניין יתחבר. אני עכשיו לומדת על "brave heart" בקולנע סרט אדיר...והנופים שמה ממש מדהימים...כמו פה...אז יאללה תצאי החוצה...לטיול או משהו לא משנה עם יור גשם...פשוט תתני לעצמך להתרטב זה כייף כזה להתנקות...אלטרנטיבה שניה זה לשכור סרט טוב ולהכנס להתקלח להכנס בתוך שמיכה עם שוקו ולצפות בו....פשטו כייף. ובקשר לזה שאמרת שכולם רוצותו אותו אז שילכו להזדיין... עם את רוצה אותו זה לא נירא לי קשור לשאר. ומה זה משנה עם כול מיני נקבות מקיפות אותו??? זה הופך אותו ליותר קשה להשגה???חחחח כן בטח...תאמיני בעצמך אני בטוחה שאם באמת תחליטי שאת רוצה אותו את תצליחי להשיג אותו רק על תהפכי אותו לאובססיה. חוץ מזה לפי דעתי סתם שווה לנהל עם הבן אדם שיחה כי הוא יותר מסתם עיניים יפות שיער מושלם וחיוך מהמם (אבל זאת אני)... בקשר לחברה שלך שאמרת שהיא כול מה שבנים רוצים...קודם כול תמיד יש כאלה אבל אחרי שאתה מסתכל עליהן את מוצא כול כך הרבה פגמים אז גם ככה עדיף להיות עצמך. היה אזישהו שלב 3/4 שכבה שלי הייתה אנורקסיטיות והן נירא כול כך רע, זה פשוט הפחיד...באותה תקופה אני הייתי שמחה עם הגיטרה/כינור וכו שלי
ובקשר למה שיוליה אמרה על לא לסמוך על בנים...לפי דעתי זה לא נכון. רק שתדעי בנות שברות הרבה יותר לבבות ובצורה יותר רעה מאשר בנים...אבל כול מקרה שונה. וכן לפי דעתי את צירכה לסמוך על בנים... לי הרבה יותר קל לסמוך על בנים מאשר על בנות. עוד לא קרה לי מקרה שידיד שלי סיפר משהו שביקשתי ממנו לא לספר למרות של עם מחברות זה קרה כמה פעמיים. תחשבי על זה כמה זמן לקח לכול ביצפר לדעת שיש לך חבר??? חחח אצלי היה מקרה שכול השכבה שלי ידעה את זה לפני שאנחנו החלטנו להיות ביחד... ומצד שני כשסיפרתי לבנים אף אחד לא ידע למחר
. ושווה לך לגשת ולדבר עם איזה בן הם תמיד ראוים דברים בצורה אחרת מאשר רוב הבנות טוב אני גאה בך עם קראת עד הסוף ועם בא לך לדבר או משהו רק תגידי

Julia16

New member
../images/Emo24.gif Shirani!! ../images/Emo24.gif

Shirani!! First, I’m writing from school, so it will have to be in English, sorry. Second, I am very sorry you feel that way and I know exactly how you feel. Oh, and you don’t have to feel bad about sharing your problems with us, after all we are all here to support each other, and sometimes there’s just no one else to talk with, I know what its like. Ok, I’m just want to check that this computer can actually send what I’m writing, so I will send this massage and then continue in another one.

Julia16

New member
Ok, I see its working fine…

Now, about your problem.. to be honest, I don’t really know what to tell you. Maybe its only for the best that you didn’t get to develop any relationship with this boy, after all, he is back in Israel now, and you will never see him again anyway. I can tell you generally, don’t trust boys! They will only tell you things that they don’t even mean, and then break your heart. Don’t be jealous of that girl. There will always be girls who are prettier then you, or have a nicer body, but like Christina Aguilera says in her song : ‘you are beautiful in every single way’. And when it comes to you Shiran, this statement is totally true! You are special in your personality, and that’s what important. And I know what its like when there are no normal boys around… but hopefully something will happened and you will meet someone. I hope this yucky feeling will go away soon, and you will become happy and cheerful again, like your usually are. allways here for you, Libby

canadit

New member
אל תהיי עצובה...../images/Emo9.gif

בגלל זה.. תנסחי לדבר איתו או להתחיל שיחה איתו ומי יודע?????
בקשר לחברה שלך הכי טוב תשמעי אותה פעם אחת על מה שקורה לה ואז היא תעזוב אותך....

Flying Camel

New member
שירנושיק...

כמו שיהיו בנים מניאקים גם בנות...וזה לא כל הבנים!
אוקיי.. אם יש גבר והוא תפוס, לא משנה כמה שווה הוא יהיה, אסור לך להתערב! אבל, במקרה, והוא לא תפוס וסתם בנות טיפשות מסתובבות לידו, אני ממליץ לך לעשות כך: תפני אליו, כי מה הוא בכלל? בסך הכל בנאדם כמוך כמוני וכמו כולנו...,ותגידי לא בדיוק את מה שאת חושבת... אם מדובר פה על אהבה חד צדדית אי אפשר בכח..ועצוב לי שלא שמח לאנשים כי מי הוא היפיוף הזה??? בסך הכל בשר מעוצב לטעמך,אז מה יש עוד המון אנשים שיקסימו אותך... דברת איתו בכלל? איך את יודעת אם הוא נחמד? אוקיי אז אמרת שהוא מצחיק אולי אין בו תכונות אחרות שאת מבקשת מבחור? לכי אליו מחר מתוקה בלי שום יעוץ מאף אחד! רק מעצמך! ותגידי לו מה שאת מרגישה... ותעשי לעצמך טובה ענקית, אל תשלחי חברות כי זה יהרוס עוד יותר... ואם תעשי את מה שקראת עכשיו אני מבטיח לך שתרגישי יותר טוב עם עצמך, ויותר טוב, איתו ביחד! אני שולח לך שירנושיק אהבה, אור ובטחון. ממני מושמוש...

יווו... איזה חמודים...!

יא תודה, באמת שלא ציפיתי לתגובות כאלה חמות ונחמדות... באמת תודה כי באמת הייתי צריכה את זה... היום הרגשתי כמה שהביצפר שלי מגעיל! הלכתי בתחושה של 'מה כבר יכול להיות? מקסימום חברה שלי שוב לא תבוא, נעביר ת'יום באיזי ונלך הביתה לסופשבוע המיוחל...' דבר ראשון ראיתי את חברה שלי על הבוקר, קופצת משמחה ומחבקת אותי... שזה היה נחמד לראות... ואז דיברנו ובאמת הרגשתי טוב... גם ראיתי אותו ולא ממש החלפנו מבטים... (משהו שנמשך כבר כמה ימים...) פעם עוד הוא היה מחייך אליי ושואל מה המצב... כבר לא. הקיצר החלטתי שדי, לא רוצה אותו יותר...! יאללה נמאס! כבר 8 חודשים אני דלוקה עליו ולא עושה עם זה כלום... וכמו שאני מכירה את עצמי אני גם לא אעשה... אז יאללה חבל על האנרגיות... אז היום עבר, רגיל ומשעמם... עד לשיעור האחרון, דרמה. ילדה אחת החליטה להיות כלבה בת כלבה (מצטערת, פשוט אני שונאת אותה!!!) ולהעיף אותי מהמקום שהתיישבתי בו... (ואין אצלנו מקומות קבועים כי משנים את הסדר של השולחנות והקבוצות כל יום...) הקיצר אחרי ויכוח קצר החלטתי לקום... אחר כך התעצבנתי שקמתי... (היא גם פתחה ג'ורה לא קטנה עליי...) ושתקתי. הקיצר ילדה אחת (שאמורה להיות חברה שלי אבל מתגלה כז***) החליטה שנחמד לצחוק על חשבוני.... הקיצר החלטתי שאני לא יכולה יותר. אם הייתי במצב רוח טוב- סבבה, לא הייתי עושה עניין ממקום ישיבה... אבל דווקא בגלל שהייתי במצב רוח בריצפה, לקחתי ללב הכל... יצאתי מהכיתה והתחלתי לבכות... הלכתי ליועצת וכל מיני... הכיתה חשבה שאני לא מרגישה טוב ובגלל זה יצאתי... חפיף... אני עדיין לא רגועה, אני מרגישה שאני אירגע רק אם אני אתאגרף בילדה ההיא... וזה מה זה לא אני... בחיים שלי לא רבתי מכות...! אבל זה מין דחף כזה!!! היא כזאת פוסטמה!!! וזה לא שהיא מהמקובלות... היא סתם באה לתפוס פוזה על חשבוני ומזה לא התאים לי...!!! הקיצר, חברה שלי (זאתי מההודעה הקודמת עם ההוא מישראל...) היתה אצלי וסיפרה לי מה היה ביניהם ובאמת ששמחתי בשבילה...
אני מרגישה יותר טוב עכשיו אחרי ששתי החברות הכי טובות שלי פה היו איתי עד עכשיו...! ובעיקר מהתגובות שלכם!!! אז תודה אנשים!!! ואם בא לכם, אני אצרף תמונה שלי ושל חברה שלי (שהתעצבנתי שכולם רוצים אותה... חחח) מהיום....
ביי, אוהבת את כולכם מאוד!!!

Flying Camel

New member
אני שמח ששמח לך...

ואני מחייך מאושר שאנשים שמחים, אז ככה שנינו יצאנו בטוב..

Odish16

New member
ליבי...אני חייבת להגיד לך משהו..

את ממש אחלה ילדה!!

שירן כנסי

יהיו תמיד אנשים שירצו לשים לך רגל אין לל בכלל מה להתרגש זה נכון שהיא היתה החברה הכי טובה שלך הכל טוב ויפה -סליחה שאני אומר לך אבל אם חברה כזאת לא צריך אוייבים המשך יום נעים רועי נ"ב אל תפגעי מה שאני אומר לך תמשיכי הלאה למרות הכל

Odish16

New member
אל תדאג לשירן

אני די חושבת שהיא הבינה את זה מזמן ועברה הלאה

למעלה