;-

../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif;-

קשה לי אפילו לכתוב מרוב שאני נסערת הבטא שלי אמורה להיות ביום חמישי. לפני 6 ימים קיבלתי כוריגון 5000 , מטומטמת שכמותי עברה ליד הסופר-פארם וקניתי בדיקה ביתית,עשיתי אותה למרות שכתוב מפורשות שצריך להמתין 12 ימים או יותר ממתן הכוריגון האחרון... אני לתומי חשבתי טוב מקסימום יהיה חיובי... לא נורא תחיי במתח עד לבטא מזה עוד יומיים? קטן עלייך. אבל לא חיובי ולא נעלים... שלילי מובהק!! כמובן שהדמעות החלו לזלוג מעצמן!!!!!!!!!!!!!!!! למה ???????????????? במקרה הקלאסי משעברו רק 6 ימים מהכוריגון הבדיקה הביתית אמורה לצאת חיובית - שלמעשה יכול גם להיות שלילי... אבל לא אני מקרה מיוחד,עם כול הכוריגון שמצוי לי בדם - התשובה ברורה!!! זהו התרסקתי!!!!!!!!!!!!

חגיתלה

New member
חמדתי שולחת לך מליון../images/Emo24.gif

אבל אל תתייאשי עדיין. חכי זה עדיין לא נגמר. ההיא עדיין לא הגיעה אז אל תפתחי לה דלת. בכל מקרה אנחנו כאן מחזיקות לך את כל האצבעות שרק יש לנו.

ליזט2

New member
מתוקה למה להתייאש עם עוד אין לי

שום תשובה נכונה ב 100% ? מתוקה אל תתיאשי הכל עוד פתוח !!!! יהיה בסדר חכי לבדיקה ואז נהיה חכמים באמת תהיי רגועה הכל יהיה בסדר אני החזיק לך אצבעות לבשורות טובות אמן אמן אמן אמן

צוקה1

New member
אור,הלו יש עוד זמן .אני יודעת שצריך

עצבים של ברזל. נחזיק לך אצבעות לבשורה נפלאה-צוקה

יש מקלות שאסור להאמין להם!!!!!

עד שלא רואים דימום יש עוד סיכוי ואפילו גם אחר כך- ראי ערך שבועות קודמים ואם את מאמינה בצרת רבים חצי נחמה אז גם אני עברתי אתמול ליד הסופר-פארם וקניתי בדיקה ביתית ואכן לא הופתעתי לראות את השלילי "מרוב שליליים לא רואים את הבטא" הווסת שלי מאחרת בגדול-לא ברור למה !? בתחילת החודש עברתי היסטרוסקופיה ניתוחית עברו מאז 4 שבועות וכל הזמן הזה לא מצאתי את הביוץ שלי ועד הים הווסת שלי לא הגיע מאמינה שאת תהי אם בקרוב

../images/Emo51.gif מקסימות + עידכון שמח../images/Emo70.gif

את הפס של השלילי ראיתי מיד עם ההשתנה... ומסתבר שאחרי 4 דק' שחזרתי כבר הופיע הפס של החיובי!!!!!!! לפחות אני לא יוצאת דופן מבחינה היסטורית. עכשיו דיברתי עם האחות מהמרפאה - והיא אמרה לי שיש לי סיבה להיות אופטימית!!!! היא טוענת שלוקח לכוריגון 8 ימים עד שהוא מתאדה,ואני היום ביום ה8 ... אז בינתיפ הפסקתי
ומתחילה לפתח אופטימיות - אבל לוקחת בחשבון שיכול להיות עוד התרסקות ביום חמישי... נו שיגיע כבר יום חמישי!!!! תודה על העידוד - אין כמוכן.

חגיתלה

New member
כל הכבוד!!! מהפך!!!

תשמרי על האופטימיות ואנחנו נשמור על הצאבעות מוחזקות חזק חזק תעדכני

ליזט2

New member
יייששששששש!!!!!!

איזה שינוי ... וכמה שהוא עושה טוב על הנשמה שלא תחשבי עדיין לא שחררתי את האצבעות !!! מתוקה יהיה בסדר תהיי רגועה יום חמישי יגיע הכי מהר שרק אפשר הבטחה שלי!!!! ווואווו מתוקה איזה התרגשות הלוואי שיצליח אמן אני שמחה נורא אז אל תאכזבי!!!

ליזט2

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif:-../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אההה.... ושכחתי לשלוח לך את זה

תודה מלכות!! אך אל תשכחו שעברו רק

8 ימים מהכוריגון.... חוצמזה שאני הולכת תיכף לקנות עוד 2 בדיקות ביתיות - כדי לבדוק שחלילה הפס החיובי לא יעלם
מתפללת שהבדיקה הביתית לא מקולקלת

yaelhul

New member
אל תאמיני לבדיקות הריון..

אלא אם הן אומרות את מה שאת רוצה לשמוע כמובן
מאחלת לך שהפס השני הוא פס הריון ולא פס כוריגון.
יעל

ellieg

New member
גם לי זה קרה

כמו בסרטים, צריך לחכות המון זמן עד שהפס החיובי מופיע. וגם עז צריך להסתכל חזק.

צוקה1

New member
הוי כמה אני מתרגשת. משלילי מוחץ

ומפח נפש נורא לתחושת תיקווה קסומה שלעולם לא תתנפצצצ כי אחזיק לך אצבעות אלפיים ואמתין בציפיה לבטא מופלא -צוקה

baby4u

New member
שיהיה לך בהצלחה

אני רוצה להגיד לך שיש כאלה שהכוריגון נספג אצלהם בדם מהר או לאט. אצלי אחרי בדיקה שלילת היה דם נמוך (11) ואחרי בדיקה חיובית היה בטא שלילת - אפילו באותו יום. בכל מקרה זה נשמע חיובי...

hyb

New member
אל תאמיני לבדיקה

לחברה שלי יצאו 3 בדיקות הריון שליליות וכשהיא הגיעה לרופא התברר כי היא בחודש רביעי(הריון ספונטני) אז עדיף שתחכי לבטא. בכל מקרה מחזיקה לך אצבעות

h i l a l

New member
מחזיקה לך אצבעות../images/Emo57.gif

חזק חזק והעיקר אל תתיאשי,לפעמים יש הפתעות.... אז מחכה יחד איתך ליום חמישי......

למעלה