BAD NEWS

../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gifBAD NEWS

בשבילי... אנשים נקעתי את הרגל! אתם בטח חושבים לעצמכם "נו בוא נשמע מה המטומטמת עשתה עכשיו..."
אז ככה... חזרנו ממסעדה ומבית קפה... והלכתי עם כפכפים כי חשבתי לתומי שיהיה יום שמשי עד סופו... (בלעכס מזג האוויר בסקוטלנד...
) ירד גשם קפאתי מקור, לא ישנתי כל הלילה, הייתי סחוטה... רציתי ישר לבוא למחשב לבדוק תוצאות של איזה תוכנית בטלוויזיה שפספתי... (ביג ברוד'ר לדעת מי יצא השבוע...) אז אחי, בן דוד שלי ואנוכי עשינו תחרות ריצה במסדרון ובדיוק כשהגעתי למדרגה של הדלת שלנו התעקמה לי הרגל..... בגלל הכפכפים!!!!! אייייייייייייי.... ועכשיו הכל נפוח וכואב..
לא נורא, החדשות הטובות הן... שסופסוף צילמתי את עצמי תמונה נורמלית... והחלטתי לשים אותה
תהנו (או תקיאו...
) ביי ביי......

Julia16

New member
שירן מסכנונת שלי!!!../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif

איך, איך איך הצלחת מוכשרת קטנה שלי???? חחח....סתם!
ודווקא עכשיו יום לפני שאת באה אליי!
ואני תכננתי שנצא לדיסקוטקים לרקוד ולעיר לעשות מסעות קניות וכל זה, ואיך תוכלי עכשיו כשאת
? טוב לא נורא, אני מניחה שפשוט נצטרך להיות יותר ב
ולראות סרטים בוודיאו, לשמוע מוזיקה
, לשיר (את) בזמן שאני מנגנת ב
(זה אמור להיות פסנתר
) לאכול הרבה ממתקים
ולעצבן אנשים באינטרנט..(כן כן, זה כולל גם אותכם אנשים פורום יקרים..) טוב, תחלימי מהר ובובה, את נראית ממש יפה בתמונה! ביי בייי!

תודה בJJות ../images/Emo94.gif

ומורןןןןןןןןןןןןן שנים לא שמעתי ממך!!!!! ולידיעתך נטליה היא מושא אהבתי.....
חיחיחיחי
אני גם מקווה להחלים מהר.. זה כואב!!!!

שירנייייייייייייי

לא זיהתי את הניק שלך :/ לפתע ששכחתי.. אבל עכישו ניזכרתי :))))))))) מטורלללללללת. גם אני שנים לא שמעתי מכם......!!!!!!! החלמה מהירה..! כואב??????...:))))))))))

justnoa

New member
החלמה מהירה בובה!

ואת ממממממש יפה! (כן, יש גם כאלה) אני לפני כמה חודשים, באיזה טיול שהיה לנו פה לאיזו חווה לכמה ימים סובבתי את הקרסול, כזה רצינו בסוף היום הראשון ללכת לבריכה להירגע והכל והלכתי עם כמה בנות (לא כמירה אותן אבל רק כדי שייראו לי את הכיוון) ואז הצטרפו אלינו עוד כמה בנים וחלק הלכו ממקום אחד ואחנו הלכנו ממקום שני כי חשבנו שזה קיצור ואז נכנסנו כנראה לשטח של איזה בית ולא רצינו ללכת אחרונה אז החלטנו לקפוץ מעל הגדר שם והכל, אז כזה כמה קפצו ואז היה תורי ואני עם כפכפי אצבע והכל תפסתי על זה וקפצתי למטה (זה לא גבוה אבל אני נמוכה) ונחתתי לו נכון בגרוש, אז כזה התיישבתי שם איפשהו בצד לחצי דקה וחשבתי שזה סתם, וזה דיי דפק לי את רוב הטיול כי זה כאב רצח

אין שכל אין דאגות

חחח איזו קרועה שונאת כפכפי אצבע!!! יש לי כפכפי אצבע שאמא קנתה אותם מהשוק כמובן..הם עשויות מפלסטיק. אני יורדת במדרגות הבלטות נישברות. רבאק שונאת נעלי אצבע........!!

justnoa

New member
אני דווקא

דיי אוהבת אותן, למה פה זה דיי מעצבן כי יש שטיח (כמעט) בכל בית והכל, אז תמיד מורידים נעליים בכניסה לבית וזה, אז אם אני צריכה משהו מהיר זה או להרוס את הנעליי ספורט ולדחוף את הרגל פנימה (באמת הרסתי אותן ככה אני חושבת) או לקחת כפכפי אצבע הקיצר, זה דיי נוח והכל, אבל אין כמו נעליי ספורט! או אול סטאר, אבל זה מעצבן לקשור אול סטאר, אי אפשר לדחוף את הרגל פנימה, הנעל צרה וגבוהה מדי

חחחחחחחחחח כמה שאת צודקת ב

קשר לאול סטאר-יש לי כאלו...רק שאני לא קושרת אותם :) והן פתוחות לוורחה ככה שלא קשה לי להכניס!!!! כפכפי אצבע לו סובלת. הנעלה יחידה שאני נועלת זה את האדידס המדהימות שלי :))))))) בצבע וווווווורוד :)))) והאול סטאר מיידי פעם.

לא סובלת נעלי אצבע...../images/Emo4.gif

אמא קנתה לי ואני פשוט לא הולכת איתן! (בבית... הרי זה כדי שאני אפסיק ללכת עם גרביים על השטיחים כי זה קורע את הגרביים... חחחחחח הכי קטעים עם אמא שלי שכל שבוע אני זורקת 2 זוגות גרביים (כאלו שניהיו בהם חורים) והיא מאיימת עליי שהיא לא תקנה לי יותר כי אני צריכה ללכת עם נעליים! טחחחחחח
) זה פשוט לא נוח! יום אחד התגלגלתי במדרגות איתן... יום אחד באמצע העיר הלכתי ופתאום אני מוצאת את עצמי שוכבת שטוחה על המדרכה כשכל האנשים הסתכלו מהמכוניות וצחקו עליי.....
! שונאאאאאאת! אוהבת רק נעלי בית ממולאות כאלה..... חחחחחח כמו בובות..... אבל הן גם גורמות לנפילות.....
או שזאת פשוט אני עקומה....

kit k@t

New member
i love socks...

my mom keeps throwing them away when they rip.. last time she did it i screamed at her, and told her to never touch my stuff... kat

קיט קט ושירן!

שירן-יא נכההההההההה......חח איזו קרועההההההההההה......אצלי לא משנה במה..תחתונים גרביים בהכל יש חורים,ובכלל אין לנו שטיחים!!..יש לי חפרפרת בארון. אני זוכרת שהייתי ביסודי כל המכנסיים שלי היה להם חור בתחת.........לכי תביני. קיט קט-חחחחחחחחחחחחחח איזו קרועה.למה את צועקת על אמא שלך? כולה גרביייייייייים.......! :)))))))

kit k@t

New member
hey!

they r not only socks!!! they have feelings.... i have the best socks in the world, they are black, and blue, and red, and some of them have flowers on them... its like my underwear, i have feelings for those things... kat

חח את מתוקה

ולי יש גרביים במבחר עצום: גרביים גדולות עליי עם חורים. קטנות עליי עם חורים. צהובות עם חורים עם פרחים נבולים..וחורים. רק תגידי אני מוכנה להביא לך!!......... אבל סתם...... כפרע סחטין עליך,קשורה לתחתונים שלה :) אף פעם לא שמעתי עלזה :)

kit k@t

New member
underwear... rrrrr ;)

i love underwear.... theyr all black, but a while ago i bought a red one... for my bday my best friend gave my underwear :) rrrrr kat

לי יש תחתונים שגדולים עליי,

שקטנים עליי...וזהו. יש לי בצבעים הכי מזעזעים שיש..צהוב,ירוק זוהר..וכאלה. גאדדדדדדד

למעלה