שלילי

אושרת@@

New member
../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif שלילי

הפריה חמישית ירדה לטמיון,,,,,,, אין לי כוחות לכתוב עוד,, סתם רציתי לעדכן.

מיכל ק-ש

New member
אושרת,

מה אכתוב לך? הרי כלום לא ינחם ולא יעודד. אני עצובה איתך ומקווה שזו האכזבה האחרונה. מיכל.

יעל@

New member
אושרת ../images/Emo7.gif

אני מנסה למצוא את המלים שינחמו, ויכולה לומר עד כמה אני מכירה את ההרגשה. מותר לבכות ולהיות עצובים, ואחר כך לאסוף את הכוחות ולהמשיך... אני מאמינה בסוף זה יסתדר, זה רק עניין של זמן. שולחת לך חיבוק גדול, אוהבת יעל

אושר , ממושקה , כואב לי בשבילך.

תנסי לעצור את הדם ששותת מהלב ולקוות לטוב (נורא קל לייעץ...קשה פי מליון ליישם). איתך בכאבך , מתוקה אחת.

רוני@30

New member
אושרת - מצטערת איתך...

ומקווה שזה פשוט אוטוטו יסתדר. בקרוב, בקלות ולפי כל הדרישות והרצונות. כי אין ברירה אחרת. רוני

עמית@

New member
מצטערת בשבילך, מאוד מאוד

אפונה הקימה פה פעם את "מועדון הטיפול ה6" מקווה שתציגי כרטיס חבר עמית

אוף, אושרתי, כל-כך חבל... ../images/Emo10.gif

אבל שמעתי על כך-כך הרבה זוגות שדוקא מס´ 6 היה מספר המזל שלהם... אני מקווה ומחזיקה אצבעות שגם בשבילך זה יהיה כך.

שולח צער שקט

תעזבי כוחות לכתוב את צריכה כוחות לנסיון נוסף הכוחות לכתוב יחזרו עם האופטימיות של ניסיון חדש שיהיה בהצלחה בשישי והאחרון ליאור

יובל@

New member
בוכה בשבילך, בוכה בשבילי../images/Emo7.gif

קשה לי לנחם אותך כי אני בעצמי על הקרשים אז בואי נבכה היום ביחד ומחר נתעורר לבוקר חדש להתחלות טובות יותר ולסופים נהדרים אני מאמינה שיהיו כאלו גם לך, גם לי שולחת לך חיבוק גדול יובל

סיגל 01

New member
נעלמות לי המילים

כל פעם שיש כשלונות, והכאב הזו כ"כ ברור. אני כ"כ מבינה אותך, את ההרגשה, את הכאב. אין מילים לנחם, אבל בכל זאת, תמיד יש תקווה, ותמיד יש טיפול נוסף באופק. כמה שאני מאחלת לך שזה הכשלון האחרון.

באאבו

New member
אוי..... אושרתוש../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

כ"כ מצטערת לשמוע.. אין לי הרבה מה לכתוב לך.. נאלמת מילים! אני רק מקווה שאת מתקדמת לקראת הסולם הגבוה בסטטסטיקה, ושבפעם הבאה תודיעי על בטא חיובית. די! זה חייב להגמר. נשיקות, באבו

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gif אשרת ../images/Emo14.gif

כואב לשמוע יקירה. כל פעם מחדש אנחנו מתחילות נלהבות ומקוות. וכל פעם מחדש מתנפצות למטה יחד עם התקוות שהתבדו. חבקי חזק את הפלא שיש לך בבית, ואחר כך תתחבאי מתחת לשמיכה ותבכי את הכל החוצה. תזכרי ברגע ההוא, פעם, שאמרו לך שזה חיובי. כי בשביל הרגע הזה, את תקומי בעוד חודש ותעברי הכל מחדש. כדי שהפעם זה שוב יהיה חיובי. מחבקת ושולחת כוח
נועם

אשרתי ../images/Emo24.gif../images/Emo14.gif../images/Emo7.gif../images/Emo25.gif

יקירה, מילה כ"כ קצרה המכילה בתוכה כ"כ הרבה כאב וסבל. מקווה שהריקנות מהכשלון תתמלא במהרה באופטימיות. שלך, סיגל

מרב.

New member
אושרתי יקרה,

כ"כ עצוב, שאפילו אין מה לכתוב, כי כמה עוד אפשר למחזר את הכאב והצער מכישלונות רודפים ונשנים? הפריה חמישית זה המון, פשוט המון, אבל מצידו השני של המטבע יש 2 נתונים חשובים: - זמן ההמתנה שלך הולך ומתקצר (כי הרי את תהיי בהריון, זה פשוט שהדרך מתארכת "זה קורה.... כשהדרך מתארכת" שר לך אריק לביא) - והכי חשוב, קורטוב עידוד לפעם הבאה- זוכרת יותר מזוג אחד שהצליח דווקא בהפריה השישית. אחרי שתאספי את עצמך, אחרי שיתייבשו הדמעות (אני מקוה שהן יורדות ומוצאות את דרכן החוצה, כי דמעות פנימיות ממיסות את הלב, תבכי אותן החוצה) תמצאי בעצמך את הכוחות לקוות ולהאמין- שהפעם הבאה תהיה הפעם האחרונה. שולחת לך הרבה כוחות, את וודאי צריכה אותם עכשיו. מרב

אויייייייייייש ../images/Emo10.gif

ורק דיברנו היום בצהריים והיית כל כך אופטימית וכל כך קיוינו יחד שהפעם היא ה-פעם. לא יודעת אפילו מה אני יכולה לעשות או לומר כדי לעודד.... )-8 קיבינימט, זה מה שיש לי לומר. סאני.

הרמוניה

New member
אושרת יקירה

מצטערת איתך ובשבילך.... זה בסדר לשתוק- כי מה באמת אפשר להגיד כרגע.... שומרת לך את כל מילות העידוד הניחומים והתקוות- לרגע שאפשר יהיה הרמוניה

TWEETY =^.^=

New member
אוישששש נישמתי ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אופפפפפ כמה שעצוב לי לשמוע
כמה קיוויתי עבורך וכמה התפללתי
אני ממש מצטערת בשבילכם ועוד יותר מצטערת, שלא הייתי זמינה עבורך היום
אופפפפ,,,אבל אין ברירה יקירה, וחייבים להמשיך הלאה,,,אז היום מותר ואפילו רצוי להסתתר מתחת לפוך ולבכות על מר הגורל
ומחר מחרתיים לאסוף את הכוחות ולהמשיך לחתור. אני שולחת לך מלאי של חיבוקיות ונשיקיות ומחר מבטיחה להיות פה עבורך
|חיבוק

למעלה