עוד טיפול הסתיים במכשפה..

bapi

New member
אלא אם כן יצאו הוראות חדשות

אני הוכחה לכך שזה לא נכון אותי שלחו אחרי 4 הזרעות בלבד ואנחנו מה"בלתי מוסברים" כך שלא היתה סיבה מיוחדת לכך

פינקי33

New member
אז כנראה שאת יותר מעודכנת כי שמעתי

את זה מחברה שעברה הזרעות ואח"כ הפריות לפני יותר משנה-שנתיים...

טיפטיפ29

New member
אני איתך

קבלי
ענקי. קודם כל, כמו שאמרת, 5 חודשים לכאן או לכאן לא ממש ישנו את המצב, במיוחד לא בגילך הגוזלי. אפשר לנסות קצת בבית, שמעתי על הרבה זוגות שאיך שהחליטו על הפסקה, מצאו את עצמם בהריון, למה כאן בפורום זה לא קורה?????? העיקר שלא תתייאשי ולא תתבאסי, אנחנו איתך כאן.

bapi

New member
גם אני הייתי אופטימית ../images/Emo14.gif

וקיוותי שתבשרי לנו בגדול
אבל אין דבר אולי באמת עכשיו זה לא הזמן אולי זה לטובה שתהיי עסוקה בהכנות המרגשות
לקראת החתונה (איך לא סיפרת לנו
) מצטרפת לכולן בתמיכה להפסקה שתעשה טוב לגוף ולנשמה
ובינתיים
ענק על כישלון כואב ובטוחה שהדברים יסתדרו בצורה הטובה ביותר

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gif ליזט ../images/Emo10.gif

רק שתדעי לך שאגדת צילום הרחם מדברת על חודשיים אחרי הצילום
. מצטערת לשמוע על השלילי, ושמחה לשמוע על הרעיון של הפסקה לחמישה חודשים. לדעתי זה רעיון מצוין. קחו לכם את כל הזמן שבעולם לתכנן חתונה נטולת הורמונים ולחצים. נצלו את הזמן לעשות אהבה כמו פעם, לפני שהיו רופאים וטכנאים בתמונה. למרות בעית הזרע הקשה תמיד יש סיכוי קטן להריון ספונטני, ואם חלילה לא, הIVF לא יברח, המחלה תחכה לכם גם אחרי החתונה. קבלי
ענק וקדימה לדיאטה ולספורט. את הולכת להיות הכלה הכי יפה בעיר
.
נועם

hyb

New member
../images/Emo49.gif לחתונה ../images/Emo24.gif לשלילי

כל הכבוד על ההחלטה היא אכן נראית נכונה, חתונה היא פרויקט רציני לא פחות שכדאי להשקיע בו. שיהיה לך המון מזל-טוב ותחזרי בכוחות מחודשים עוד 5 חודשים.

ליזט2

New member
שאלה שאלה שאלה ............

לגבי "החופש" שהחלטתי לקחת .... אלק חופש כל היום הראש עסוק באותו עניין אפילו יותר מבזמן הטיפולים !!! אי אפשר לקחת חופש בשקט בבוקר נפגשתי עם חברה טובה טובה שעובדת בלאומית בסניף שלי וסיפרתי לה על ההתפתחויות האחרונות ... "תראי אני אופטימית לגבייך את חייבת להמשיך אסור לך להתייאש !!! את תראי בסוף תהיי אמא ..... ואני אבל אני לא בורחת מתייאשת או משהו פשוט לוקחת קצת חופש לנקות את הראש ולהתרכז בחתונה שלי "בחייך יש עוד המון זמן תעשי לי טובה בשבילי תלכי לעשות עוד טיפול אחד יש לי הרגשה לגבייך !!! בשבילה !!!........ אמרתי לה מתוקה כל כך דואגת ?!!! אז תלווי לי את בעלך ללילה
וואוי זה היה מצחיק בקיצור יצאתי צוחקת אך מהורהרת..... וואו לא יודעת מה לעשות אוווווווףףףף בתור אחת שנורא אוהבת להתחיל משהו להתמיד בו עד הסוף אני נוטשת באמצע ..... אני יודעת שזה רק לזמן מסויים !!! פוחדת מזנק בלתי הפיך ואולי אני מפספסת הריון בחודשי "החופש"? טוב לא יודעת...... ואכשיו לשאלתי ... בנות אני צריכה להודיע לרופא שלי על ההפסקה הזאת? אולי יש לו מה לומר בעניין?! הזמנתי תור למחר בערב (אני יהיה ביום ה 4 למחזור ) נשבעת שאני בתקווה שישכנע אותי להמשיך בטיפולים!!! אלוהים מה קורה לי ??? לא בורחת מהסבל! אז מה אתן אומרות? יום טוב מטורפת אליכן

לי מ ו ר

New member
זו ממש לא פרישה

תראי הדרך יכוללה להיות קצרה, אבל יכולה גם להיות ארוכה מאוד. אף אחד לא אומר לנו מראש אחרי כך וכך זמן תגיעו לילד המיוחל. מותר לקחת הפסקות למלא את המצבורים, ולהתעסק בדברים אחרים. מבינה את הטירוף. אני הכרזתי על הפסקה עד ינואר 2004. יום למחרת ההכרזה, עברתי ליד בית החולים, וממש התחשק לי להיכנס למחלקה, ולהתחיל טיפול. נזק מהפסקות אין, אלא אם כן השעון הביולוגי שלך, או התגובה השחלתית מצלצלים במלוא עוצמתם. את הטיפולים אנחנו עושים למען עצמנו ובני זוגנו, לא למען אף חברה/בן משפחה אחר

נועם@בת

New member
חופש מאתמול ../images/Emo70.gif

אני מבינה שחברות טובות רוצות בטובתך, אבל לא החברות עוברות את מה שאת עוברת. לא החברות חוטפות את הקריזה עם ההורמונים, לא הן סופרות ימים ולא הן בוכות כשמגיע השלילי. קחי לעצמך את הזמן הזה בשבילך, תתרכזי בחתונה ובאהבה. ארגון חתונה זה תיק לא קטן ולא צריך להרוס את זה עם המתח של הטיפולים. אם את רוצה להתמיד- תתמידי בעצמך, בדיאטה, ברשימת המוזמנים ובריב עם המשפחה למה לא הזמנת את זה או זאת
. הנזק הבלתי הפיך שיכול להגרם זה להגיע לחתונה עם מועקה של טיפול שנכשל או עם מריבה רצינית בגלל המתח של הטיפולים. תני לעצמך לחיות חיים נורמלים, הלחץ של החתונה מספיק בשביל החודשים הבאים.
נועם

סביון1

New member
מסכימה עם נועם במאה אחוז

קודם כל חתונה וטיפולים לא צריכים ללכת יחד. חבל מאד שתהרסי לך את החתונה וההכנות לחתונה בטיפולים האלה. חוץ מזה בקשר לחברות, בני משפחה ושאר נשמות טובות (בלי מרכאות). נכון, הם באמת רוצים לעזור אבל בעצם, אין להם מושג על מה הם מדברים. לא מהפן הרפואי ולא מהפן הנפשי. אז תעזבי אותך מכל המחשבות האלה. תתחילי להתרכז בהכנות לחתונה ותראי איך הראש יתפנה מהמחשבות על הטיפולים לדברים יותר כיפיים. ותראי גם שכשתחזרי לטיפולים בעוד חודשיים שלושה יהיה לך הרבה יותר כוח, פיזי ונפשי, לעבור את זה כמו שצריך. המון מזל טוב, סביון

סביון1

New member
תיקון טעות

סליחה, לא שמתי לב שהחתונה במאי (חתונה אביבית, איזה יופי!) אז יש לך 6 חודשים חופשה ולא חודשיים-שלושה. למען הסר ספק - אני עדיין בעד!

טאיה1

New member
מזל טוב לחתונה../images/Emo65.gif ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

עניין אחר להתעסק בו בזמן הטיפולים זה ברכה משמיים. לפחות אצלי. מאז שאני עסוקה בשיפוץ הדירה, עניין הנסיונות וההריון פחות כואב לי בכל רגע ורגע מהיממה. מצד שני, גם אני עשיתי הפסקה כשהרגשתי שזה יותר מדי בשבילי. מה שלא תחליטי, שיהיה לך בהצלחה. ההריון יגיע בכל מקרה, במוקדם או במאוחר.

אמאלולי

New member
ליזט יקרה ../images/Emo24.gif

עצובה שומחה איתך ביחד. כן! החיים שלנו כל כך מורכבים ונדמה שאין ברירה אלא להאחז בדברים הטובים! מקווה שהחתונה תהיה פתח לשינוי מוצלח ומאושר.
מאחלת לכם את כל הטוב שבעולם.

למעלה