לא!!!!!

Freemee

New member
למה????!!??? ../images/Emo58.gif3X14

למה אתם עושים לנו את זה?
פול מגיליאן, מה כל כך נורא לך בסדרה שאתה חייב לעזוב? בקט היה דמות כל כך טובה שאהבתי אותה. ולא רק זה, כאילו מה נסגר עם סטארגייט? את פרייז'ר הרגו שגם היא היתה רופאה ועכשיו אטלנטיס גם הורגים את הרופא? זה ממש מעצבן!!!
זה כאילו לא מספיק לא התאוששנו ולעולם לא נתאושש מפרייז'ר עכשיו גם בקט... אני לא רואה משהו שיכול להחליף את בקט ולעשות עבודה יותר טוב מפול. באמת שהוא הייתה דמות מעולה שהתחברה ממש לעלילה. לא כמו פרייז'ר, בקט היה הרבה יותר מחובר לעלילה כולל יציאה מרובה לעולמות אחרים בגלקסית פגסוס. הוא ממש יחסר לי.. משהו יודע באמת מה קרה שם בהפקה? פול החליט לעזוב? מה הלך שם? משהו בבקשה! הפרק היה מעולה, אני לא ידעתי שבקט הולך למות. אני כזה מתחיל לראות את הפרק ורואים כזה המון כיף בפרק ולא הבנתי מה נסגר? מה סטארגייט אטלנטיס הפכה לקומדיה דרמה? עד שקרה הפיצוץ הראשון! ואז אני חושב מה זה היה? משהו חשוד פה! אבל הם ממשיכים כולם להנות מיום ראשון במבט לאחור של מה קרה. ואני כזה כבר כמעט שוכח מזה שהיה פיצוץ. ואז אני שם לב לתבנית שיש פה בעצם! הם מראים איפה כל אחד היה לפני הפיצוץ. ואז מגלים שבעצם הייתה טעות של קרינה ואת כל הקטע עם הגידול שמתפוצץ ואז אחרי שהראו כבר איפה כולם היו, מראים איפה בקט היה. ואז אני מתחיל להעלות חשדות, מה זה, מה קורה פה? ואז כשאומרים דר ווטסון חולה בזה אני כבר מתחיל לעלות סרטים לראש אבל עדיין לא באמת חושב. ואז רודני אומר לבקט שהוא הולך להתפוצץ וחייבים לצאת משם אבל בקט נשאר ומחליט להציל אותו. ואז אני כבר יודע בעצמי שזה הולך לקרות אך לא מעכל את זה...
אני כזה במתח ברגע שבקט מזיז את הגידול לעבר המתקן ואז זה קורה
אוף כזה חבל... הפרק היה עשוי מעולה, הראו לנו את כל הדברים הכיפיים של הדמויות כדי להקל עלינו בסוף ואכן עשו זאת נכון. אהבתי מאוד גם איך שרודני ובקט נפגשים בסוף ובקט אומר לרודני שזה לא אשמתו, זה היה ממש מרגש.
בקט נזכור אותך תמיד! R.I.P

ZAKONEIL

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo58.gif../images/Emo7.gif../images/Emo121.gifאכן פרק חבל"ז

נקווה שיחזור בתור מבקר ולמה הורגים רק את הרופאים מזכיר לי את דוקטור פרייזר בSG1 נגמר להם החוזה ????או ש....

למעלה