לא!!!!!

kinspirit

New member
../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif לא!!!!!

אני לא מאמינה שהם עושים את זה... אוף איתם!!!!!!!!!! ספוילר היסטרי לפרק באמצע העונה השלישית וגורל דמות אהובה - לקרוא על אחריותכם בלבד!!! חברים שרוצים להגיב, לא לשים ספוילרים בכותרת ההודעות בבקשה. שימו לב למה שאתם כותבים.

morashty

New member
אוי ואבוי

לא יכולתי להתאפק מלקרוא אבל אני תוהה עכשיו אם זה היה חכם.

Nogmor

New member
איזה מעצבן, לא קראתי,

אבל אני מבין לבד מהתגובות שלכם שזה רע...

subatoi

New member
וואו, ג'י, (אין ספוילר)

מעניין מה נושא ההודעה והלינק. יש כ"כ הרבה בכי בכותרת ובהודעה כתובות כל המילים שיכולות לרמוז למשהו אחד בלבד. ממש קשה לנחש. מה הטעם לבקש כ"כ הרבה מאחירם להזהר, אם כל ההודעה הראשית חושפת הכל, בלי לומר במפורש כלום? אפשר היה לעשות את זה הרבה יותר דיסקרטי. אבל עכשיו זה כבר לא משנה...

subatoi

New member
הא,

ועכשיו עמדתי על הלינק לתומי סתם כדי לראות לאיפה זה מוביל (ציפיתי לראות גייטוורלד או משהו), ואז הבנתי... בקיצור, לא לעמוד על הלינק.

Nogmor

New member
כן, זה מה שאני עשיתי בטעות..

גילה לי בלי שאפילו לחצתי עליו. אוף.

טוב שכתבת את זה, עוד הייתי עושה

את זה (התפתיתי) ואז גם הייתי מספויילרת ומאוד מאוד כועסת.... קינסי.. איך את עושה דברים כאלה????

kinspirit

New member
תראו

על עניין הכותרת אני מתנצלת ומודה שאולי הייתי צריכה לנהוג אחרת. להגנתי רק אומר שזה היה או זה או לעלות לגג הבניין שלי ולצעוק, אז בחרתי בזה (חייבים להוציא אנרגיה שכזו החוצה בדרך כלשהי). בעניין הלינק, שמתי לב לעניין רק מאוחר יותר ואם כל הכבוד, בשביל מה אתם בכלל מעבירים את העכבר על הלינק? מי שלא רוצה להיות מספויילר לא צריך לעשות את זה נקודה, זה לא ממש צריך לשנות לכם מאיפה הידיעה הגיעה אם אתם לא מתכוונים לקרוא אותה

subatoi

New member
אוי, זה היה כ"כ ברור

שזה שאני אזכיר את עניין הלינק יסיט את הפוקוס של הדיון. כ"כ ברור. הלינק לא קשור לכלום, הלינק הוא רק כדרך אגב, כאזהרה למי שכבר נכנס להודעה. הבעיה היא זה שאנשים נכנסים מלכתחילה לידיעה וקוראים את כולה, בלי שום אזהרה שהידיעה בעצם חושפת הכל בעצמה, הכל מלבד שם הדמות. אם רק היה ספוילר בכותרת, או אזהרה שמדובר על עונה 3, או אזהרה בתחילת ההודעה עם רווח בטחון קטן, או משהו כזה, אז לא היו לנו שום תלונות. הקטע הוא שההודעה נראית תמימה לחלוטין מבחוץ ולא מספיילרת בעליל, עד שמתחילים לקרוא אותה. ואז זה כבר מאוחר מדי.

סלמאק

New member
יותר לכיוון של:

"שתיקה כדין עוד לא חשבתי על משהו מתחכם לומר..."

ilovenewyork

New member
ידיעה עצובה

אחיה של אמנדה טאפינג , סטיבן טאפינג נפטר מי שמעוניין יכול להשאיר הודעה כאן כדי להראות שלא שכחנו את תרומתה החשובה לסדרה

ilovenewyork

New member
../images/Emo37.gif

אני לא בטוח ששם המשפחה שלו זה גם טאפינג אבל בכל זאת ארוע לדעתי שהוא יותר מצער מאשר גורל דמות כזו או אחרת

kinspirit

New member
תמונות מהפרק המדובר ../images/Emo58.gif

למי שרוצה כבר עכשיו לראות איך זה קורה. יש באותו אתר גם תסריט של הפרק.

sprqy

New member
../images/Emo58.gifאטלאנטיס 3X14

שמעתי או קראתי בטעות שמישהו מהקאסט ימות וכמובן ישר עלה לי לראש בקט אבל כנראה שהדחקתי את זה טוב. בפרק עצמו עוד ניסיתי לשכנע את עצמי שכל השמועות שהוא ימות נבנו כנראה להחזיק אותנו במתח בפרק הזה ובסוף להשאיר אותו בחיים אבל להרוג אותו בסיום העונה
הייתי אופטימי. פרק מצויין. כמו בכל סדרה איכותית המוות של דמויות אהובות חשוב לגיבוש שאר הדמויות והעלאת ערך הסדרה בידיעה שמוות יכול לקרות. (ראו ערך פייפליי\סרניטי ופארסקייפ)

למעלה