דלמטית

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo211.gif../images/Emo31.gif

משהו שקראתי ודיי ביאס לי ת'צורה

אוי דלמע יקירתייייי

אם אנחנו נקרא את כל המחקרים ונעשה לפי מה שכתוב בהם אז.. לא נחייה .. כל יום יוצא מחקר חדש ואין לזה סוף. לחיות היום זה מסוכן. הן באוכל והן בכל דבר אחר. אז.. קדימה.. מתי את באה לארוחה מתוקית של שחיתות?? יש עוגיות .. יש עוגה.... שאלי את המנהלים שלנו היקרים שפה הם יאמרו לך איך המתוקים שלי ...
יאלה לכי לחגוג שוב עם עידן .. ממוואההה

דלמטית

New member
לך יש אוטו... לי אין ...(תביני לבד)

גם לגבירה שחורה היה פעם אוטו עד שנכנסתי לה אליו והיא קיבלה עליו נאחס, (שבוע אחרי היה לה עליו טוטאל לוס
) נ.ב. היום אני בבית את מוזמנת לבוא נ.ב.2 רק אחרי 8 בערב
נ.ב.3 בוקר טוב

ועכשיו את רוצה לעשות לי טוטלוס?

רגע אני מעירה את ירון נראה מה יש לו לומר בעניין..( לכי תדעי אולי יתאים לו להחליף רכב..) 1) תודה על ההזמנה 2) אלק בואי אחרי 8 בערב- חחחחחחחחח 3) בוקר אוררררררררררררררררררררררר יאללה בדיחה בשבילך על הבוקר: אחד רצה לנסוע לטוריקה לשבוע אמרה לו אישתו גם ככה אתה רוצה לנסוע רק להשוויץ בפני החברים שלך ולא ממש אתה רוצה לנסוע. תתחבא בארון שבוע ואני אספר לכולם שנסעת לטורקיה הסכים הבעל לרעיון ונכנס לארון ביום ה 1 הגיע אחד מחבריו וד** את אישתו ביום השני בא חבר אחר וגם הוא ד** את אישתו וכך ביום השלישי ביום הרביעי לא יכול יותר הבעל להתאפק הוציא הראש מהארון ואמר לאישתו " חכי חכי תראי מה יקרה לך עוד 4 ימים כשאחזור"..

syrus

New member
אהממ.. בנות

אולי תעבירו את השיחה לפרטי?
בוקר טוב קוריצ'ות

דלמטית

New member
כאילו שאתה לא נהנה ממנה פה..

ונכנס כל 5 דק' ומרענן לראות איזה שטויות כתבנו.. אהההההה?????

דלמטית

New member
בדיחות סקס?../images/Emo27.gifמוקדש לנשנשים שפה

זוג הומואים טסים במטוס. פתאום הם מתחילים להתחרמן, כשהם ממש רוצים להזדיין אך אינם יכולים, שכן כולם יראו אותם. הם מחליטים שיחכו שעתיים עד שכולם יירדמו. אחרי שהם רואים שהנוסעים רדומים, אחד מהם צועק :"מים!!" אחרי שגם הדיילות לא נענות, הם מבינים שהיא ישנה ומזדיינים. כעבור מספר שעות, כשכולם כבר התעוררו, נשמעת לחישה "קולה.. קולה..". הדיילת מביאה קולה, ניגשת לנוסע שלחש ושואלת אותו "למה אתה לוחש?". "השתגעת?!" עונה לה האיש, "מקודם ביקש פה מישהו מים- ראית מה עשו לו??"

למעלה