xander55

New member
../images/Emo7.gif ../images/Emo21.gif

(טוב באמת שאני לא מפרסם את מה שכתבתי בכל הפורומים בהם אני משתתף, אבל זה מעצבן אותי!) חבל שהטוב ביותר לא ניצח. מי שעוקב אחרי ההודעות שלי יודע שאני לא מחשיב אף אחד כפייבוריט שלי מאלה שעלו לגמר, אבל יש גבול לכל תעלול. הפייבוריטית שלי נפלה החצי הגמר השני, הלא היא שירלילו, וזה שהיא הפייבוריטית שלי לא אומר שאני חושב שדווקא לא הגיע לעלות, לדעתי היא מצוינת ומדהימה, אבל לעדי כהן ולהראל סקעת הגיע מאוד לעלות, את המקום השלישי הייתי משאיר ללירון לב. אם נשפוט על פי הביצועים של אתמול עדי כהן הפציצה עם ביצוע יותר ממדהים, היא לא הלכה על הלרגש, אלא על הקטע העוצמתי והמאוד מרשים, אחלה ביצוע. הראל סקעת, מלך , אין מה לעשות, הוא יודע לבחור שירים ולבצע אותם על הצד הטוב ביותר. הראל מויאל, לא מספיק שאני לא חושב שלא הגיע לו לעלות לגמר ושכל ביצוע שלו מאוד מרדים, אבל הביצוע הזה הוא מתחת לכל ביקורת, עזבו כבר את הזיופים, שמאוד לא מתאים לו אגב לזייף, הוא אמנם מרדים אבל בהחלט לא מזייף, אתמול זה היה שיא השיאים, הוא זייף! אבל עזבו את זה, הצעקות שלו שם לא היו לעניין, הוא לא הצליח לרגש, והשיר פשוט לא ישב עליו טוב. ביצוע על הפנים. עם ישראל צריך להבין שאיכות זה לא בושה ולא מילה גסה ומה לעשות, סקעת הצליח להרשים אותי, ותאמינו שהוא לא הפייבוריט שלי, לא הוא ולא עדי, אבל אני יודע גם לזרוק מילה טובה, והמילה הטובה הזאת בהחלט לא מגיעה להראל מויאל. אין בו גיוון, הוא לא פרפומר, והוא לא מצליח לשחק עם הקול שלו, מקום שני עוד איכשהו הייתי מצליח לעכל, אבל מקום ראשון?! זה בהחלט לא מקובל עליי, ומה לעשות, תגידו מה שתגידו, הוא לא הרשים אותי בכלל, והזכייה שלו אף העציבה אותי, כי לא הגיע לו לעלות. אבל נו, מילא. הראל סקעת ועדי כהן לא צריכים להיות מקום ראשון כדי להבין שהם יותר ממעולים. שיעלו ויצליחו. ובהזדמנות חגיגית זו, אני חייב לומר, שמאוד התלהבתי מהעונה, אחלה כישרונות, אחלה תכניות, אף על פי שהיו כמה החלטות מאוד שגויות, אבל ר"ע אמריקן איידול 3, לא תמיד הכשרון הגדול ביותר לוקח את הניצחון. שיהיה למויאל לבריאות, ושכולם יעלו ויצליחו.

xander55

New member
בכל מקרה... ../images/Emo21.gif

נראה את שניכם מחר כן? אני מוכר כרטיסים, יאיי מי. אם בא לך דניאלי לרשום לי את המספר פלאפון שלך במסר אני אשמח, כי יש לי רק את של הבית שלך.

SHEX

New member
מצטער להדחף..../images/Emo95.gif

אבל מי זה שניכם? ו... סדר לי איזה הנחה בכניסה...

Woogyman

New member
../images/Emo45.gif... ../images/Emo110.gif../images/Emo181.gif

ומסכים עם כל מה שכתבת למעלה.

Woogyman

New member
גם אני אוהב אותך, ../images/Emo110.gif../images/Emo181.gif

אבל את כוכב נולד יותר
.

למעלה