אור114

New member
לידורי, היא יפה עד כאב../images/Emo57.gif ../images/Emo99.gif

איזו ילדה גיבורה ובוגרת
אני מתה עליה

יאיאיאיאי, איזו ילדה מדהימה../images/Emo57.gif

אני לא חושבת שיש משהו שאת יכולה לעשות וזה יפגע ביופי
המדהים הזה. תחשבי על זה ככה, עכשיו הוא יצמח מהר יותר ובריא יותר.

וואו איזה שיער ארוך היה לה!!!

ועדיין יש לה שיער ארוך.. זה תספורת ראשונה?

mevav1

New member
נצל"ש...לבתי השיער דליל ביותר../images/Emo10.gifוקוסם לי

לספר אותה מעט. סיפרתי אותה ממש טיפונת כשהייתה פיצית והורדתי לה את זנב הסוס שהיה לא לכאן ולא לכאן ורק סידרתי לה אותו. אבל הוא עדיין דליל ביותר. אם אספר אותה מעטטטט מעטטטט או יותר ממעט מעט
האם זה יעזור או שזה באמת בולשיט ואין קשר? מה דעתכן, כן או לא?(ושוב פעם, רק מעט, ממש רבע תלתל). תודה.

האמת מירבי לא ניראה לי יעזור..

שיער דליל זה הרבה פעמים תורשתי ויש מצב שהוא יישאר כזה למרות התיספורות... אבל לה משנה מה מיתרוש יפה גם אם שיער דליל/קצר וכד'

mevav1

New member
תודה../images/Emo24.gifוזה אכן תורשתי../images/Emo10.gif

היא קיבלה את מבנה הראש, המצח והשיער הדליל, מחמותי
האמת שמאוד מתאים לה ככה דליל כזה, אבל אני חושבת שבטח כשתגדל כמו כל הנשים עם השיער הדליל, היא תהא מבואסת. אגב, בכורתי נולדה עם הרבה שיער יחסית למיתר, אבל הוא גם היה די דליל ואל תשאלי איך, אבל כמו מפגרת, קיצרתי לה את השיער כמו בן ממש והשיער וברור שאין קשר, גדל לה מעולה ומלא ויפה ממש כמו שירלי טמפל. לכן קורץ לי לספרה, אבל אף ספר לא מוכן לכך
תודה לך

תספורת אמורה לחזק את השיער

אבל זה רק אם ממש מקצצים, נדמה לי - אבל השיער אמור להתמלא עם הגיל - לבת של חברה שלי היה שיער ממש דליל וקצר, והיום יש לה תלתלים שופעים ומהממים

כן,זו תספורת ראשונה../images/Emo9.gif

ונראה לי שזאת התספורת האחרונה
עד שתגיע לצבא
תודה מתוקה

mom2ia

New member
איך שכנעת אותה להסתפר?

אני מנסה לשכנע את הבת שלי ליישר את השער (בלי פוני רק מאחורה) והיא מסרבת. היא כבר ראתה את אחיה הקטן, את בעלי ואותי מסתפרים ועדיין היא מסרבת.

גם אני מצטרפת לשאלה

איך??? איך??? איך גרמת לה להסתפר? אני מתה לספר את הגדולה שלי בת ה-4.5 שנים, לא נגענו בשיער שלה מלידה. יש לה שיער ארוך, דליל ועם קצוות יבשים. אני רוצה לקצר לה קצת ולהחיות לה את השיער אבל היא לא מסכימה בשום פנים ואופן, היא אפילו מתחילה להתעצב כשמדברים על זה.

פשוט מאוד../images/Emo13.gif

דיברתי איתה לפני,שהשיער ארוך מאוד,וכואב לה שאני מסרקת/חופפת לה את השיער אז צריך קצת להסתפר,ושאלתי אותה אם היא רוצה,והיא ענתה לי שכן לקחתי אותה למספרה והיא דיי נלחצה מהעניין והתחילה לבכות,ניסיתי להרגיע אותה,ולהסביר לה שאחרי שהיא תסתפר יהיה יותר קל להסתרק. היא לא פחדה על השיער שלה,היא חששה מהספר אבל עברנו את זה.....

d i v e l

New member
תקשיבי

בע"ה יש לך ילדה פשוט מעלפת!!! הייתי חייבת להוציא את זה....
מזלטוב על התספורת

leelach

New member
איזה שיער../images/Emo57.gif../images/Emo57.gifוהבובה מקסימה

ממש ילדה יפה בלי עין הרע

shlala1

New member
תתחדשו על התספורת

ארוך קצר זה לא משנה כי יש לך ילדה יפה בכל מצב.

למעלה