../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif

כשהלב בוכה, רק אלוהים שומע, הכאב עולה מתוך הנשמה! אנשים, אני חייב להודות שלמרות שלא ראיתי כלום מהטקס (עמדתי על גבעה בסמוך ושמרתי עליכם!!), הטקס היה נשמע מצוין, באמת שהוא היה ערוך טוב, קצת התעצבנתי על הקטע שערבו קצת פוליטיקה...אבל סך הכל היה טוב... אבל מה שבאמת היה טוב, זה היה הערב שירה אחר כך.... יהודה גובני, פשוט כל פעם מראה מחדש, שהוא והעיר בית שמש ישות אחת הם (תפתחו מילון)...... חג עצמאות שמח!

אַמִיר

New member
הטקס לא היה בכלל בכלל כבד....

דווקא היה טקס שממש מכבד את המעמד... טקס מאוד מרגש... תנסו לחשוב על הטקס בתור משפחות שכולות(חס וחלילה) ואז תגידו לי אם הטקס היה כבד... למשפחות האלה כל פיפס הכי קטן חשוב להם עד מאוד!

shiroosh999

New member
אם הייתי משפחה שכולה... ../images/Emo85.gif

הטקס לא היה כבד... אבל בכל זאת...

אַמִיר

New member
אהה ועוד משהו!

גנית תעשי לי ילד!!! "היא זועקת - אהבוני! מלחמה אל נא תלמדוני"

faith2

New member
לא ממש מסכימה איתך...

הטקס לא היה בכלל ערוך בצורה טובה. יותר מדי דיבורים באוויר, ופחות דיברוים ללב של השכול. היו צריכים יותר שירים שיכניסו קצת הזדהות...היו רק שני שירים, שהיו די בהתחלה של הטקס. אבל הביצוע היה ממש מרשים וחזק. בקשר לתפאורה של הטקס, זה באמת היה מרשים.

yossi018

New member
אני הייתי בטקס בבסיס...

וזה היה הטקס הכי מרגש שהייתי בו כל החיים שלי... אם חשבתי שלהיות בטקס נזיכרון בבית שמש או בבית"ר זה דבר מרגש אז אין דבר יותר עצוב מלראות מ"מים שלך ורס"פים פלוגתיים נשברים ובוכים על חברים שלהם ואחד מחזק את השני ומסביבך יש כ700 גולנצ'יקים צעירים (צ'ונגים) ואתה יודע שלצערנו יהיה לפחות אחד שלא יסיים את השירת בריא ושלם... אני באמת מקווה שאני טועה... טקס כזה לא ראיתי מעולם

SavageGirl1

New member
../images/Emo4.gif באמת נשמע מרגש....

שיהיה בהצלחה!! ואתה מוכן להסביר לי מה זה לעזאזל צ'ונגים?? כל הזמן אומרים- "בדיחה שתשמעי הרבה בצבא"... So

shiroosh999

New member
../images/Emo16.gif ../images/Emo85.gif יהי זכרם ברוך...

היה טקס בסדר.... לא היה כל כך נורא.. אבל היה ממש ממש כבד....

tanya666

New member
תחליטי

או שאת אומרת שהטקס היה כבד או שאת אומרת שהוא לא היה כבד....

למעלה