../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif

מזל החמוסה שלי מתה
קמתי הבוקר ומצאתי אותה ליד המיטה שלי ללא רוח חיים, הניתוח נפתח לה. כל כך אהבתי אותה, כזאת מתוקה ויפה, לפעמים היתה הולכת אחריי או אחרי הבת שלי לאן שהלכנו בבית. הבת שלי כל כך אהבה אותה, ובשבילה הבאתי את החמוסה והשקעתי בה. ראיתי כמה שזה עושה לה טוב, הייתה משחקת איתה, מלטפת אותה, אחרי הניתוח דאגה לתת לה לשתות עם מזרק קטן ולהאכיל אותה מהיד. וזה עשה לבת שלי טוב, מזל היתה בעצם בעל חיים טיפולי לבת שלי, הנסיכה שלי היתה מדברת איתה, מצחיקה אותה (עד כמה שאפשר להצחיק חמוסים) מספרת לה כל מיני דברים,מעין חברה סודית כזאת. ועכשיו לא יהיה לה את זה. והערב כשהיא תחזור מאבא שלה, היא תצטרך להתמודד עם הידיעה שאין יותר מזל,וכנראה שגם לא תהיה אחרת בתקופה הקרובה. אוףףףףף מסתבר שגם לחמוסים אפשר להיקשר, ממש כמו לכלב או חתול לחלק מכם בטח ההודעה הזאת תצחיק אותם, אבל זה ממש לא מצחיק אין כמו לגדול עם בעלי חיים, במיוחד כילדים

jane34

New member
מי יצחק? אוי ואבוי...למה את חושבת

שיצחקו סופילה? אוי אוי אוי אני לא מאמינה.... רק אתמול דברנו עליה.... ועוד שאלת ועניתי ואמרתי לך לכי לקנות תעשי תמרחי.... מזל ככה הלכה לעולמה ואנחנו אפלו לא יודעות אם היה סכוי שהיא תאהב משמשים או פרי אחר.... אני כל כך עצובה בשבילך וגם בשביל הנסיכה..... אני פשוט בהלם...... מסכנה קטנה....... אבל זה יעבור לך תני לה להשתחרר....מה שנקרא תקופה לגיטימית להתאבל-כן גם על חמוסה...רצוי לא לרוץ לקנות בע"ח אחר.... סופי ממי שלי ליבי איתך......

יווווו כל כך עצוב לי ../images/Emo10.gif

חשבתי להתקשר לוט', אולי עוד אפשר להציל אותה, אבל מזל לא הגיבה,וגם דופק לא היה, פשוט ישנה לה בצורה ממש לא אופיינית לה, לא מכורבלת בין הבדים,לא מכוסה, ככה על הרצפה ליד המיטה שלי. אני לא חשובה, אני כבר אבין שהיא כבר לא....... אבל הבת שלי
לא יודעת אם אביא עוד בעל חיים בתקופה הקרובה, רוצה אבל לא יודעת למה לא רצוי להביא בעל חיים אחר עכשיו?

עש לילה

New member
../images/Emo7.gif

מי שיעיז לצחוק על הקשר שלך עם מזל תשלחי אותו אלי אני אראה לו עד כמה עש יכול לקטול
אין כמו קשר לבעלי חיים ביחוד לילדים ואני מדבר כבעלים של 2 כלבים בעל חיים בבית זה כמו ילד נוסף ומצער לשמוע על אובדנו של כל ילד מילדי המשפחה לגבי הנסיכה אני ממליץ לגשת איתה לבחור בעל חיים אחר אומנם לא תשכח את מזל אבל יקל עליה להתמודד

° זואי °

New member
../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif

אויייייייייייי כמה נורא
תנחומי סופי. לא צוחקת בכלל, עשית לי נורא עצוב.

../images/Emo10.gif

עכשיו אני צריכה גם לנסות לשכוח את המראה של זה. ניתוח של עיקור פתוח. קשה לי עם דם, ועדיין מרגישה בגוף שלי את החולשה למראה של הדם.

° זואי °

New member
אין לי מילים

אמנם אני טוענת כל הזמן שאני מתה ששסק ומישל יעזבו מרצונם החופשי את הבית אבל יודעת שהייתי מרגישה נורא אם באמת היה קורה דבר כזה או אם משהו רע היה קורה להם. ככה זה עם בעלי החיים שלנו, הם נכנסים לנו לנשמה בלי שנרגיש.

יכולה להבין את הכאב מאוד ! ../images/Emo10.gif

ואפילו מציעה שהבת שלך תעזור לך לקבור את מזל. לעשות לה חלקת קבר כזה אפילו פינה של חצר הבית שלכן.(יהיו יכאלו שיצחקו) אבל מנסיון יודעת כמה זה עוזר להם להבין. הנסיכה הקסומה שלך יכולה אפילו לכתוב לה מכתב ולהניח במקום שבו מזל קבורה. להניח לה שם פרחים. מנסיון יודעת שזה עזר לילדה שלי . ודחוף בעל חי חדש!!! ברור שהיא לא תקשר אליו מהתחלה , ברור שזו לא מזל ולא תהיה עוד מזל כמו שהייתה. אבל הטיפול בבעל חיים החדש שתבחרו יעסיק אותה לא מעט, אפילו תמצאי אותה מדברת עם הבעל חיים החדש על מזל. מומלץ! לא מקנאה במשימה שמחכה לך לספר לה את הבשורה המרה. תהיי חזקה
נשיקות ממני

לא בדולינה, אני לא יכולה להשאיר

אותה עד הערב, זה ניתוח של עיקור שנפתח לגמרי (חוסכת את התיאור של זה) כבר קברתי אותה, כי פשוט בלתי אפשרי להשאיר אותה ככה עד הערב, מה גם שאני לא יכולה לראות את זה, אני רגישה למראה של דם. בעל חיים חדש?? זה עובר לי בראש עכשיו, אבל לא יודעת אם יכולה להביא עכשיו אחר, צריכה לחשוב על זה,לא יודעת.

ת י א ה

New member
משתתפת בצערך ../images/Emo10.gif

מי האידיוט שניתח אותה ולא תפר כמו שצריך ?

לא מחייב שהוט' לא ניתח כראוי

יש בעיה עם חמוסות. אם לא מעקרים בזמן, הן יכולות למות מאנמיה חזקה. מזל עברה בחודש שעבר זריקה נגד יחום, ולפני 3 ימים עברה את העיקור, סביר להניח (לפי ההסבר של הוט') שבגלל שכל האיברים הפנימיים שקשורים ליחום, היו גדושים בדם בעקבות היחום, והכל היה מוגדל בפנים, סביר להניח שהניתוח לא הצליח להשתלט על היחום שכבר היה, והכל התפוצץ בפנים. זה לא מנחם אותי, כי מזל כבר לא..... רק חושבת על הבת שלי, איך היא תגיב ואיך היא תקבל את זה.

vaselius

New member
למה ישר לתקוף

ולקבוע אשמה מבלי לדעת את כל העובדות????

° זואי °

New member
חושבת

שאחר אולי יכול להקל קצת את ההרגשה הרעה. לילדה זה בטוח יעזור. אם כבר קברת אותה, אז אולי עדיף לא לספר לילדה מה קרה. כשלנו מתה ארנבת, סיפרנו לילדים שהיא מאוד התגעגעה לאמא שלה אז חזרה הביתה. אולי שווה להמציא איזה סיפור כזה.

כרגע סיימתי שיחה עם הוט' שהיה

מזועזע. אמר שיש זוג חמוסים למסירה, אחרי עיקור וסירוס, מחונכים לנשיכות בעל החמוסים רוצה למסור את 2 יחד בלי להפריד ביניהם, לא יודעת אם אצליח לגדל 2 חמוסים, בכל זאת זה 2 ולא אחד ,למרות שכבר עברו חיסונים והכל ואין הוצ'. צריך לחזור אלי עוד מעט. יאללה, ככל שהזמן עובר, אני מרגישה כמה היא חסרה לי.

° זואי °

New member
לא יכולה להגיד לך מה לעשות

אבל אם זאת הייתי אני, הייתי לוקחת. אצלי יש שנים וזה נורא נוח, כשאנחנו לא בבית הם מעסיקים את עצמם ולא מרגישים בודדים. שניים זה לא ממש יותר עבודה או נזק מאחד, רק יותר הוצאות.

° זואי °

New member
חתולים

אבל זה לא כל כך שונה, חמוסים זה כמו חתולים עם אופי של כלבים

לי יש כלב אם אופי של חמוס או חתול

אך נשמה הכלב הזה.. סופ..יקח כמה ימים..תתגעגעי.. ולפעמים אין תחליף..מקווה שתמצאי חיית מחמד אחרת..

למעלה