• פותח הנושא MoWz
  • פורסם בתאריך

MoWz

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif

אני מרגישה מאוד מאוד מאוד מאוד רע בגלל החוסר ידע שלי.. אוףף.. אני צריכה הסברים דחוףף.. על מה אתם מדברים?!...איזה הופעות אחרונות היו לה........כאלו..לא הכי אחרונות אתם יודעים כמה זמן לא עידכנתי את עצמי?.. קיצר..איפה אני יכולה להשיג ומה אני יכולה לקנות..כי יש לי מומולדת בקרוב ואני רוצה שיקנו לי... תספרו לי בעיקר על הופעות.. מזה רוק אנד ריו?? וראיתי שיש חדשים (אמאמאמא השתנה פה) בכל מקרה אני מור או MZ או גם מורז??.. נחמד להכיר (אני פה עוד מלפניכם פפיפחפח
) יאא התגעגעתי לכולםםם.. אפשר לאמר שאני מקווה להשתלב?? אני באמת ינסה הפעם להשתלב בחזרה..זה מאוד קשה שתדעו לכםם חולעיכם יאוהבי אנסטסיה שלייי

לא נורא...קבלי בהסבר../images/Emo8.gif

הייתה לה הופעה בוינה בליף בול שהיא שרה שם את הרמיקס של ODIYL זה היה במסגרת משהו עם איידס ואנה השתתפה בזה. אם את רוצה אני יכולה לשלוח לך את ההופעה. ורוק אין ריו זה פסטיגל שהיה בפורטוגל, היו שם הופעות של כל מיני זמרים למינהם ואנסטסיה גם
ואם אין לך את כל הדיסקים שלה אז הכי חדש שבטוח יש פה בארץ זה האחרון שלה ANASTACIA וגם יש לה את הדיוידי LIVE AT LAST שיש אותו בתו השמיני ובעוד כמה חנויות אני מניחה. אלה הכי חדשים שלה, אה ונראה לי שגם POAD הוא יחסית חדש...תקנו אותי אם הוא יצא לפני האלבום האחרון (אז היא הייתה מוסיפה אותו לאלבום לא?) ועכשיו היא משווקת לין בבגדים עם S.OLIVER ויש תמונות כמה שרשורים לפני... וב1 בספטמבר יוצא בושם שהיא משווקת
וזהו נראה לי... ואני אלה ונעים להכיר

MoWz

New member
אני לא עדד כדי כך עתיקה

בהופעות חידשת לי אני רוצה אבל שתאמרי לי בדיוק על כל הופעה איפה אני משיגה נעים להכיר אבל נראלי אני כבר מכירה אותך טיפה

MoWz

New member
את האור!!!

אני חולהה עלייך ועל הפרצוף שלך... יפה אחת.. :)

למעלה