קרה לכם....

טלי אבג

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif קרה לכם....

שהרגשתם דפוק, שפישלתם, ושאתם הרסתם לעצמכם.... זה קרה לי היום- ואני חיבת להוציא את זה ולספר אפילו שזה נשמע סופר אבלה. תקציר:- (התקציר חשוב בשביל להבין את עומק הבעיה
) שבוע של הזרקות מטרודין עם כאבי ראש איומים, בחילות(אם לא הייתי באמצע טיפול הייתי נשבעת שאני בהריון), ומצב רוח מזופת. יום ראשון ושני של זריקות-לא כאב. אח"כ האחות הזריקה- וכל פעם הייתי בטוחה שהיא קורעת לי את הישבן. יום שלישי- ב"ה זקיק יפה ורירית שסוף סוף גדלה לעובי מקסים. הרופא נותן הוראות: יום שלישי בלילה- כוריגון יום רביעי ב- 5:00 לפנות בוקר- באנג באנג. יום רביעי ב- 8:00 בבוקר- בדיקת PCT. וביום חמישי בלילה עוד פעם לקיים יחסים. אז כמובן ביום שלישי בלילה לא ישנו הרבה. (לא יותר מ3-4 שעות). ברביעי בבוקר רצים למרפאה. עושים בדיקה. משם לעבודה. חוזרים מהעבודה מתים מעייפות. נזכרים שיש היום מסיבה בבית. מתארגנים/מבשלים/מכינים. ב- 02:00 האורחים סוף סוף הולכים. אנחנו מתים מעיפות - הולכים לישון. יום חמישי בבוקר קמים מוקדם (לחץ בעבודה). יום לחוץ במיוחד ומעייף. יום חמישי חוזרים הביתה הפעם כבר ממש מתמוטטים. הראש כואב. רוצים רק רק לישון. ואז נזכרים-
- איזה כיף היום הפרופ' הדגול החליט בשבילכם מה לעשות במיטה. מתחיל הסיפור- מחליטים שאין ברירה. מביאים למיטה משחק ששנינו אוהבים- כדי להתרען. תוצאות המשחק החיוביות לטובת הבעלול מראות על מצב הערנות שלי הקרוב ל-0. מחליטים שזה לא תכל'ס. מפסיקים לשחק ואז- אני: בעלולי, אתה רואה אותם? בעל(מנסה לשתף פעולה עם האישה המוזרה): מי זה אותם? אני: את שבעים האנשים. בעל: לא איפה הם? (הבעל מנענע אותי כמו רוח) אני: אמרתי משהו? כן-כנראה דיברתי מתוך שינה - זה קורה לי הרבה- במיוחד כשאני ישנה
. רגש הבהלה גובר, אסור להרדם. אני מנסה להתכחש לעצמי - מי אמר שאסור לישון? ומזה בכלל פרופ' לאופר? אני לא מכירה אותו? הוא לא יגיד לי מה לעשות במיטה? הרגש גובר על העיפות, מבט לכיוון הבעל- עניים עצומות. בעלולי- חיבים לקום אני מנענת. עד שהוא שואל למה -אני בנתיים נרדמת. בקיצור מחליטים שזה לא תכל'ס. הוא מציע לשים שעון מעורר לעוד שעתיים ואז נקום, נתרחץ, נתרענן. נו שוי'ן - אמר שאפשר לישון אני לא מערערת. מכוונים שעון--- נרדמת כעבור שניה ורבע תוך כדי הרהור שאף פעם לא ידעתי שאני כל כך אוהבת לישון. היה יופי של לילה- אף אחד לא הפריע. שום תינוק לא בכה. נראה לי שהשעון צלצל אבל הפסקתי אותו מיד. הוא ממש הפריע לישון. יום שישי בבוקר- אני קופצת מהמיטה בבהלה, תופסת את הראש. אוי וי ווי. הבעלול גם הוא קופץ.--- פ ס פ ס נ ו. הבעל חיב לעוף מהבית - הוא כבר מאחר. אני מתחילה את מאגר ה
שלי. הוא מנסה להרגיע ולא כל כך מצליח. אז זהו- כל המטרודין- הלך לפח
סתם כאב ראש
סתם בחילות
סתם הרגשתי רע
הלך עוד חודש
והכל בשביל חצי שעה שהיינו עייפים
לא מאמינה שעשינו את זה לעצמינו, אני במיטה - לא רוצה לקום. אוף אוף אוף. זהו- בסוף החלטתי לקום, ולכתוב לכם אולי זה ירגיע אותי. הרגיע? אולי קצת. תודה שהייתם איתי, הולכת להכין את הבית לשבת. א ו ף א ו ף

צהלולים

New member
אוי טלי... ../images/Emo10.gif

מכירה, מכירה, מכירה... (את ההרגשה), שולחת חיבוק גדול. החדשות הטובות הן שהגבת יפה לטיפול, הכל עבד כמו שצריך, היה זקיק - היתי רירית - בחודש הבא זה ייקלט!!! וחוץ מזה... הרי ידוע שזרע חי יומיים-שלושה ברחם, אז מש לא בטוח שפיספסת? (אם הבנתי נכון - באנג באנג ביום רביעי...)!

סביון1

New member
למה את כל כך בטוחה שהכל ירד לטמיון

מאד יתכן שהזרע מיום רביעי לפנות בוקר יעשה את העבודה. שבת שלום ותנוחי בשביל כל השבוע וגם בשביל העובר שמתרקם לו עכשיו אצלך בבטן (כן כן! תאמיני קצת!)

sab sab

New member
טלי, אין טעם עכשיו להרוג את עצמך עם

נקיפות מצפון
אז מה אם רק קיימתם יחסים פעם אחת במקום שתיים?? לפי מה שאני מבינה( כי אצלנו אפילו מיליון פעם לא יעזור
) זו דרישה מהרופאים כדי להבטיח תוצאות אופטימליות....אני מאוד מבינה את הרגשתך אבל מיותר כרגע" לבכות על חלב שנשפך "
. אולי בכל זאת תמשיכו גם הערב?? תתעודדו ושום דבר עדיין לא התפספס עד שיוכח בבטא! שבת שלום.

לי מ ו ר

New member
טלי, אל תעשי את זה

אחותי נכנסה להריון, מקיום יחסי מין שלושה ימים לפני הביוץ. הילד כבר בן שנתיים ורבע. הזכרת לי את ההזרעה הראשונה שלי. התקשרתי לקבל הוראות. האחות אומרת לי מחר אתם מקיימים יחסים מחרתיים ב-22:00 כוריגון וביום ראשון הזרעה. בואי נעבור שוב על לוח הזמנים מחר, יחסים... בקיצור, למחרת מגיעים הביתה מעולפים, חורף קר בחוץ, אחרי יום לימודים ועבודה. מתקשר חבר לשאול אם הוא יוכל לבוא, בסדר. פתאום אנחנו נזכרים צריך לעשות קצת... מחכים שהוא ילך, נכנסים למיטה ו... כלום
שנינו נזכרים באחות בת ה-65 בערך שנתנה את ההוראה ואפילו מעט החשק שהיה נעלם. ואז הגענו למסקנה, שלמרות הרצון העז שלנו לילד, צריך לשים את הגבולות. ואם לא מתחשק לנו, אז פשוט לוותר על אותו היום. אם זה צריך לקרות זה יקרה ואם לא, אז בפעם הבאה. וחוץ מזה היום יום שישי אחרי מקלחת ארוחת ערב יש תמיד מקום לקצת באנג באנג. מחזיקה לך אצבעות

פּוֹנְג

New member
בואי ואשאל אותך שאלה שאולי תעודד

אותך. אם היו אומרים לך מראש שבמחזור הזה תצטרכי לקבל זריקות לחוות כאבי ראש ובחילות וקריעות ישבן לעשות באנג באנג ביום רביעי בבוקר ואחר כך לעשות בדיקה לעשות מסיבה לחברים ולמחרת לא יהיה לכם זמן לעשות שוב את הבאנג באנג הנוסף. היית עוברת את המסלול הזה בשביל הסיכוי (הלא קטן) או שהיית מוותרת מראש על החודש? אני חושבת שלא היית מוותרת מראש על החודש והיית עושה את זה. אז אל תכעסי על עצמך! תתעודדי מהסיכויים שיש תהיי אופטימית ותיזהרי לא לחטוף מכה חזרה בראש מהתיקרה כשאת מטפסת על הקירות...
בהצלחה.

d2b2

New member
אוי כמה שאני מזדהה עם כל הסיפור

זה קורה גם לנו וזה אנושי לחלוטין , אני כבר מזמן התחלתי להרגיש כמו עכבר מעבדה שאומרים לו בדיוק מתי לעשות מה ואין ספק שזה מתיש בפני עצמו ובטח שלא עושה שום חשק . אבל כמו שהבנות אמרו פה לזרע חיים משלו ומי יודע אולי עוד יהיו לך הפתעות.. בכל מקרה המלצתי החמה היא באנג באנג כל השבת מה שבטחו שיהיו שם עוד זרעים חמודים במערכת ...מי יודע איזו ביצית יפיפיה עוד תחכה להם שם ??? בהצלחה ...

שאלת אם קרה, קרה קרה.. אז עכשיו את

לא מרגישה לבד.... אני זוכרת שבהזרעה השניה שלנו קרה דבר דומה...כיוון שאת ההזרעות היינו עושים כפול (פעמיים יום אחרי יום) ודרך אגב אז לא הייתי בפורום, עדיין לא הכרתי את המקום המעודד הזה... ולא הכרתי אנשים במצבים כמו שלי והייתי די לבד ובהזרעה ביום הראשון בעלי הצליח "לשים" בכוס (ואני לא שוכחת באותה הזדמנות שכבר מההזרעה הראשונה לא הבנו
שבעצם הכוס הענקית הזו לא אמורה להיות מלאה... ולאחר מה שראינו שבעלי שם כל כך נבהלנו שבעצם אין שם כמעט כלום, מה יהיה
) אבל ביום השני של ההזרעה פשוט לא הלך!!! בעלי הרגיש די מושפל (למרות שעודדתי אותו ש"לא נורא" מה שלא הרגשתי בלב...) והתקשרנו לומר שאנחנו לא יכולים להביא זרע, קצת הרגיעו אותנו שלא נורא ועושים פעמיים רק בשביל שיצא יותר בטוח, אבל לפעמים מספיקה פעם אחת.... בקיצור אחרי כל הבילבול מוח הזה שכתבתי כאן למעלה (פשוט שאלת אם קרה וסיפרתי שקרה..) רוצה להיות אופטימית בשבילך
ואולי אכן הפעם הראשונה של הבאנג באנג אכן מצליחה...
אז שולחת לך (לכם)
גדול והמון המון ב-ה-צ-ל-ח-ה-!-!

הוג

New member
כל כך מבינה אותך

בתקופת ההזרעות שהרופאים היו אופטימיים עוד לנוכח הסיכויים שלנו. אני זוכרת שיום אחד קיבלנו הוראה מהאחיות ברמת מרפא להופה נינהניינה... ביום שישי אחר הצהריים לאחר בוקר מוטרף שהיה לנו והלך ככה: ביום שישי בבוקר אנחנו צריכים להגיע להזרעה. שבוע קשה עבר על כוחותינו. שבוע של עבודה מעייפת אצל שנינו, הגעה בבוקר מוקדם לרמת מרפא, לאחר חודש של תיזוזים מתן זרע של הבעל (שנשבע כל פעם מחדש שזו פעם אחרונה כי הוא הופך אימופטנט במקום הזה...), השבחה ו"תלכו ותחזרו מאוחר יותר אנחנו נתקשר". יושבים בארקפה בתל אביב שעות. נחמד דווקא, נעים, יום שישי אנשים נחמדים, קוראים את כל העיתונים בסוף מתקשרים להגיד לנו שנגיע מיד. רצים לרמת מרפא, הרופאים כולם הלכו להם אי לכך נותנים לנו את המבחנות (אוי אוי...) ורוצו איתם לתל השומר. נסיעה מטורפת לתל השומר (מה עושים זוגות בלי רכב? מעניין את מישהו?), ים של ממתינות מעוצבנות במחלקת נשים, אני מנופפת בזרע מתחננת להכנס (הרי כבר מסכנים הזרעים כבר שכחו איך הם נראו בפנים...), לא עוזר כלום יש תור ו"לא נורא אם הם מחוץ לקירור - לא קורה להם כלום"... מחכים, מחכים, מחכים, כבר נכנסת שבת ואז הזרעה סוף סוף והביתה. בדרך הביתה מתקשרת האחות ובפיה ההוראות הרופא אמר לעשות שמח היום. מגיעים הביתה מקלחת והולכים לישון, בערב קמים חברים מגיעים, הולכים. אנחנו הולכים לישון. בשבת חגיגה אצל המשפחה שלו - חוזרים מאוחר תופסים תנומה אחר צהריים. כבר הגיעה הלילה ושוב ישנים. השינה הכי טובה שהייתה לי כמעט בכל הטיפולים. מסקנה? תמיד שאמרו לי לחגוג - הלכנו לישון...

ישראלה2

New member
לא הלך עוד חודש../images/Emo24.gif

הסיכוי עדיין קיים מיום רביעי. המהלך השני הוא כדי לחזק את הסיכוי אבל הסיכוי עדיין קיים אז תתעודדי תחשבי מחשבות חיוביות, צאי לסיבוב בחוף הים והרגישי טוב עם עצמך! מה שבטוח זה שהשינה הייתה מנוחה של הגוף שקלט את כל ההורמונים ואת הזרע, והגוף אכן צריך לנוח אחרי כל התהליך המתיש שאנו עוברות אז אולי זה לטובה.

צוקה1

New member
טלי כתבתי הודעה ולא נשלחה אז שוב

מבינה את הלחץ ןתחושת הפיספוס מה גם שלא בטוח שיש פיספוס מחזיקה אצבעות חזק לפעם הזאת ומקסימום בחודש הבא נשמע בשורות טובות -צוקה

חגיתלה

New member
מןכר מאוד מאוד

תמיד כשמכתיבים לך מה לעשות, זה לא עובד. אבל למה הפסימיות? פעם אחת עשיתם? זו תהווה את ה-V על הטיפול הזה. תהיי חזקה ותאמיני זה יצליח מחזיקה לך אצבעות

למעלה