אני בעצמי בסערת רגשות אחרי היום הזה. ואיזה קטע, אני אפילו לא מצליח לשחרר את מה שאני מרגיש , כאילו משהו נעצר בי מלכת. חלומות מול מציאות- כמה שחלומות יכולים לפעמים להיות רבי משמעות . מקווה שתרגישי יותר טוב.
מלך אחד רצה להשיא את בתו, הוא אמר שמי שיעבור את שלושת המשימות שהוא יתן - יקבל אותה. אף אחד לא הצליח במשימות עד שיום אחד בא כושי וביקש את המשימות. משימה ראשונה: להרוג את הדרקון שביער. הכושי אמר: כושי רוצה, כושי הורג, והרג את הדרקון. משימה שניה: לחצות את האוקיינוס השקט בשחיה. הכושי אמר: כושי רוצה, כושי שוחה, וחצה את האוקיינוס. משימה שלישית: להיות בעל זין באורך 7 מטר. הכושי אמר: כושי רוצה, כושי חותך......
(בתקווה שזה ישעשע אותך, זה קצת בעייתי כשלא שומעים): איש אחד הלך קנה תוכי. התוכי שלו היה מזיין כל מה שזז בבית. את החתול, את הכלבה, את הציפורים בעץ. ה כ ל .יום אחד, בעל הבית חיפש את התוכי שלו. קורא לו-הוא לא עונה.מחפש אותו ליד המלונה-לא עונה. ליד המיטה שלו-לא מוצא.בסוף הוא התייאש ואמר לעצמו:"בטח התוכי מזיין כעת איזו אווזה בגינה". בנתיים הוא הלך לפתוח את המקפיא להוציא קרח. פתאום הוא מוצא את התוכי בפנים, כולו מזיע, מרוט נוצות. הוא שואל את התוכי:"מה עשית בפנים?" התוכי עונה לו"ת'שמע עד שפתחתי לה ת'רגלים לקח לי כמה שעות טובות, אבל בסוף הצלחתי". האיש עונה לו:"מפגר, זיינת עוף קפוא". אם זה לא עזר, קחי לך חיבוק
מה הדבר הראשון שאישה עושה כשהיא חוזרת ממעון לנשים מוכות? אם היא יודעת מה טוב בשבילה* - כלים***. אחד הולך לבדיקה אצל רופא עיניים. הוא מתחיל לדבר עם הרופא, שבינתיים בודק אותו. תוך כדי שיחה הרופא אומר לו, כבדרך אגב: "תשמע*, אתה חייב להפסיק לאונן**". הבחור נבהל ושואל: "למה, אני הולך להתעוור מזה או משהו?". "לא", הרופא עונה, "אבל אתה נורא מלחיץ את החולים בחדר ההמתנה". אחד נכנס ללובי של מלון ומתנגש בטעות באישה מבוגרת. כשהם מתאוששים הוא אומר לה: "מצטער גברת, אבל אם הלב שלך רך כמו החזה שלך אני בטוח שתסלחי לי". ההיא עונה: "אם הזין** שלך קשה כמו המרפק שלך*, אני בחדר 112". צב זוחל לתוך תחנת משטרה וצועק: "שוטר, אתה חייב לעזור לי. קבוצת חלזונות שדדה אותי". אומר השוטר: "חבוב, תירגע ותספר לי הכל לאט לאט". עונה הצב: "אני לא יכול, הכל קרה כל כך מהר". מה ההבדל בין בלונדינית ליתושה?* ליתושה מספיק לתת סטירה כדי שתפסיק למצוץ.