HELP!!!!!!

• פותח הנושא ALY1
  • פורסם בתאריך

NightElf

New member
חשבתי גם על זה... ../images/Emo11.gif

אבל אני מפחד שהחומוס שמונח ליד הבצל ילשין עליי...

ALY1

New member
אני בעד להקים קבוצת תמיכה

לאנשים עם שותפים מלוכלכים. כל פעם זה יהיה בבית אחר כך נוכל לראות מה גודל הצרה של כל אחד.

מזמינה אתכם למפגש הראשון אצלי

אחרי שתראו את המקלחת של השותפים שלי (לי יש מקלחת פרטית משלי תודה לאל) לא תאכלו שבוע! מומלץ בחום למי שרוצה להוריד מהר במשקל.

Benjamin Turner

New member
אני לא מאמינה שזה יוצא ממקלדתי

אבל תודה לך נאור. בזכות הסיפור שלך בדקתי גם אני את מייבש הכלים שלי, מצאתי בתחתיתו (במקום שאינו במגע עם הכלים, כמובן) כמה גופות של יתושים ורחצתי אותו היום (מה שכן, במקרה שלי לא היו בו כלים
כולם היו מלוכלכים, בכיור
)

אני קוראת את השירשור הזה

ואני פשוט מתמלאת אושר על כך שאני כבר מזמן לא חיה עם שותפים [מלבד בעלי , אבל אין ברירה איזה שהוא שותף צריך לקחת
], ואני יכולה רק לקרוא את השירשור להיזכר ולחייך. אני עזבתי את בית הוריי בגיל 18 ושרדתי 7 וחצי שנות שותפים/ות, היו לי את כולם ; את זה שהחברה שלו מתנחלת עד כדי עצבים (כמה שנים אחרי שהוא (הם) עזבו היתי בחתונה שלהם ועד היום אני פוגשת אותם עם הילדים שלהם ברחוב) , זה שהיינו חברים הכי טובים בעולם ובסוף גמרנו בריב כסחי גדול (פגשתי אותו לפני חודשיים ברחוב פתאום והתחבקנו), את הסיוט הגדול של חיי - השותף המלוכלך המסריח , שלא מתקלח שבוע ואפשר להקיא רק מלעמוד לידו, שלא מנקה ,הופך את החיים בבית לסיוט ואפילו הרביץ לי פעם אחת שבגללה הוצאתי לו צו הרחקה - בסוף הצלחתי להעיף אותו, השותפה הקטנה והדברנית , בסך הכל הסתדרנו טוב והיא הייתה בסדר גמור מלבד, התקפי דיבור משעממים שהיא היתה חוטפת בסלון והיה קשה מאוד להתחמק מהם , השותפה השתלטנית , המעצבנת והלא משלמת - כמעט תמיד אני זו ששכרתי את הדירה ומצאתי שותף או שותפה ולכן כשחזרו לה כל פעם הצ'קים זה היה עול כלכלי קשה מאוד עליי לשלם גם את חלקה ולחכות שהיא תחזיר לי - העפתי אותה , השותף החוגג , שהחברים שלו שרצו אצלנו בבית ואחרי שזה לא הספיק לו הוא החליט לזיין את אחת החברות שלי ,והיא מצידה החליטה לשרוץ אצלנו על בסיס קבוע - ממנו ניפרדתי בטוב, איתה אני לא כל כך מדברת מאז. כמה לקחים : לגבי ניקיון - הרבה מהסיוטים והויכוחים שלי נגמרו ברגע שלקחנו עוזרת ליום בשבוע באופן קבוע, היא ניקתה את כל החלק המשותף בדירה ובכל חדר פרטי בעל/ת החדר היה חייב להכין את החדר לשטיפה , לא סיפור מאוד מאוד יקר ופותר הרבה בעיות. לגבי התמודדות כללית - רצוי לא לגור מאשר עם יותר משותף/פה אחד/ת , מוטב לשכור את הדירה בעצמך ואז לחפש את מי שמתאים לך , להחמיר מאוד בראיון לגבי מה שחשוב לך ואפילו להגזים - מי שנבהל מעודף דיבורים על ניקיון מוטב שיבהל ולא ישכור כשותף , צריך לזכור שזה לא לכל החיים ולא כל עניין שווה ריב או עצבים - לנסות להביט על הדברים בעיניים קלות יותר (בריא באופן כללי בחיים). יש חיים אחרי השותפים !
)) בהצלחה !!!!

NightElf

New member
וואי, נראה לי שעברת על כמעט

כל סוגי השותפים הזוועתיים האפשריים. העיקר שבסוף מצאת את הנחלה והשלווה

lidaiv

New member
רק היום גיליתי את הפורום הנחמד הזה

כשהסיוט הפרטי שלי עומד להסתיים עוד שבוע וחצי. השותפה שלי מתעלה. נתחיל בהרגליי ההגיינה והניקיון שלה- היא לא יודעת מה זה לזרוק זבל. יום אחד עשיתי ניסוי והתאפקתי לא להשליך לפח את שקיות הזבל, נשברתי אחרי 3 ימים כשהיו כבר 5 שקיות זבל מלאות. את התחבושות ההגיוניות שלה היא נוהגת "לשכוח" על הכיור,על הניאגרה וכ"ד. את הבגדים המלוכלכים היא נוהגת להשליך על רצפת האמבטיה, עד שאני מעבירה אותם אליה לחדר. שלא נדבר על שלוליות המים שהיא משאירה אחרי מקלחת או כל הבקבוקים הריקים של סבון ושמפו, שהיא חושבת שכנראה מוצאים את דרכם לבד לפח... הכלים בכיור יכולים לעמוד גם שבועיים, עד שלא נשארת כוס בבית (וכל הכלים הם שלי!!!!) היא שוכחת קופסאות מזון במקרר ופעם במס' חודשים, כשכבר נמאס לי, אני מעיפה לפח את הגידולים המיקרוביוטיים שלה לזבל. ועוד כהנה וכהנה. בהתחלה הייתי מנקה אחריה. כשהבנתי שזה הופך להרגל ואני בעצם הגיישה שלה והיחידה שדואגת לניקיון ולסדר, התחלתי להעיר לה. כשגם זה לא עזר, התחלתי פשוט לעצום עיניים ולספור לאחור את מועד עזיבתה. מעבר לכך היא נוהגת לאכול מהאוכל שלי והגיע עד לכדי חוצפה שהיא מאכילה את האורחים שלה בעוגות ובשתייה שלי! אין גבול לחוצפה ולג'יפיות שלה. היא המאיסה עליי את כל נושא השותפים והחודש מסתיים החוזה בדירה המקסימה שלי, אני שוכרת לבד!!! לא משנה שזה ייקרע אותי כלכלית, כבר אין לי כוח לגור עם זרים

ALY1

New member
נמשע כמו השותפה שלי

כמה גועל יכול בן אדם אחד להכיל בתוכו?

על שותפות לדירה

היי לבחור.זה המחיר בחיים כשגרים ביחד וזה ממש מגעיל.אני במקרה חולה על פלסטיקים אבל?????ממש חולת ניקיון.לא אובססית אבל ניקיון ביית מקום ראשון ועכשיו תדע במי עם בכלל לבחור.כשותפים למחחיה ביחד בדירה.אני מאחלת לך רק טוב .בהצלחה..ממני ליאל...

mich78

New member
../images/Emo5.gif

כמה כיף לקרוא בימים אלו את השרשור הזה, מהצד זה נשמע ונקרא בצורה משעשעת למרות שאני בטוחה שזה לא כך במציאות. לפני חודש וחצי
עברתי לגור עם בן זוגי ... עד אז גרתי עם שותפים (במהלך 4 שנים היו לי 3 שותפים שונים) ולמזלי עד כמה שהם לא היו נקיים הם לא היו כ"כ מגעילים וה
לא הגיע לזוועות שאתם מתארים

ALY1

New member
אהההההה, זה כבר הסוף

ביום שישי שעבר קניתי לחם קל בלחם הארץ- 13 ש"ח. הקפאתי אותו שלא יתקלקל והיום אני מגלה שהיאאכלה לי חצי ממנו!!! אין לי כח לזה יותר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kkarinn

New member
גם לי קרו מקרים כאלה עם השותף...

החלטנו בתחילת השנה שמבחינת אוכל - כ"א לעצמו (החלטה נכונה, אחרי שראיתי איך הוא משאיר את האוכל שלו... נמצא בשרשור זה למעלה, לי שמעוניין). והוא כמה פעמים אכל או זרק לי דברים כי הוא לא ידע של מי זה (כאילו, אנחנו 3 שותפים, אם זה לא שלך, ולא של השותף השני, של מי עוד זה כבר יכול להיות?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?), עד שפעם אחת חטפתי עליו את הקריזה וצרחתי עליו, ומאז הוא לא מעז לגעת....

NightElf

New member
נו... לפחות יצא משהו טוב מהשרשור

הזה, יש לי רעיון לסקר הבא לשבת

Benjamin Turner

New member
תשובה: לגור בלי שותפים!!!

(מישהו עוד מפקפק? כי לפעמים עוד שומעים פה ציוצי "עדיף עם שותפים", ולא רק מבחינה כלכלית)

למעלה