רק היום גיליתי את הפורום הנחמד הזה
כשהסיוט הפרטי שלי עומד להסתיים עוד שבוע וחצי. השותפה שלי מתעלה. נתחיל בהרגליי ההגיינה והניקיון שלה- היא לא יודעת מה זה לזרוק זבל. יום אחד עשיתי ניסוי והתאפקתי לא להשליך לפח את שקיות הזבל, נשברתי אחרי 3 ימים כשהיו כבר 5 שקיות זבל מלאות. את התחבושות ההגיוניות שלה היא נוהגת "לשכוח" על הכיור,על הניאגרה וכ"ד. את הבגדים המלוכלכים היא נוהגת להשליך על רצפת האמבטיה, עד שאני מעבירה אותם אליה לחדר. שלא נדבר על שלוליות המים שהיא משאירה אחרי מקלחת או כל הבקבוקים הריקים של סבון ושמפו, שהיא חושבת שכנראה מוצאים את דרכם לבד לפח... הכלים בכיור יכולים לעמוד גם שבועיים, עד שלא נשארת כוס בבית (וכל הכלים הם שלי!!!!) היא שוכחת קופסאות מזון במקרר ופעם במס' חודשים, כשכבר נמאס לי, אני מעיפה לפח את הגידולים המיקרוביוטיים שלה לזבל. ועוד כהנה וכהנה. בהתחלה הייתי מנקה אחריה. כשהבנתי שזה הופך להרגל ואני בעצם הגיישה שלה והיחידה שדואגת לניקיון ולסדר, התחלתי להעיר לה. כשגם זה לא עזר, התחלתי פשוט לעצום עיניים ולספור לאחור את מועד עזיבתה. מעבר לכך היא נוהגת לאכול מהאוכל שלי והגיע עד לכדי חוצפה שהיא מאכילה את האורחים שלה בעוגות ובשתייה שלי! אין גבול לחוצפה ולג'יפיות שלה. היא המאיסה עליי את כל נושא השותפים והחודש מסתיים החוזה בדירה המקסימה שלי, אני שוכרת לבד!!! לא משנה שזה ייקרע אותי כלכלית, כבר אין לי כוח לגור עם זרים