מיטל הנסיכה
New member
../images/Emo7.gifhelp,I need somebody...../images/Emo7.gif
שלום,שלום לכולם! רציתי לדבר איתכם על משהו ממש רציני,יש לי בעיה רצינית עם ההלכה ואשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי.אז ככה,זה קצת קשה... תראו עד עכשיו הייתי אחת כזאת שמקפידה על כל דבר,כל הלכה ששמעתי שאני לא ממש מקיימת כמו שצריך הייתי משפרת כך שממש הקפדתי על הרבה דברים והכל ממש מרצון.אבל עכשיו פתאום אני מרגישה שהדת והמצוות מגבילים אותי,חוסמים לי את החופש וממש כואב לי על זה שאני מרגישה ככה.בעצם הכל התחיל מהדברים הקטנים,לדוגמא-כידוע אסור לבת לשיר ליד בנים.ואני,כל הזמן(לפני שידעתי על ההלכה הזו)הופעתי ותמיד הייתי סולנית,וכל חיי רציתי להיות זמרת.השירה היא החיים שלי ,אני לא יכולה בלעדיה,אני כל הזמן שרה. ופתאו םכשגילתישזה אסור לי כל כך כאב לי.זו היתה ממש שבירה בשבילי,כי זה היה החלום של חיי
ופתאום זה התנפץ לי מול הפרצוף.וגם לדוגמא-דוד שלי אמור לחזור בקרוב לארץ אחרי שבערך 6 שנים הוא לא היה פה,אתה לא חושבים שמגיע לו חיבוק??? וכשפרטים ומצוות קטנות כאלה הן בספק אצלי פתאום הכל,כל ההלכות,כל המצוות, כל הדרך הזו מוטלת בספק אצלי ומעלה סימני שאלה.ובעצם פתאום אני חשה שבעצם אני לא רואה שום הגיון במצוות ואני לא מבינה למה בכלל אני מקיימת אותן והעולם החילוני נראה לפתע מאוד קורץ... הכל מתמוסס לי מול העיניים ואני לא יודעת מה לעשות.אין לכם שמץ של מושג כמה רע לי עם זה שאני מרגישה ככהוכמה קשה היה לי לכתוב את זה כאן. אני יודעת שכל מה שאמרתי עכשיו הם דברי כפירה בעלמא!!! ואני ממש אשמח אם תוכלו לעזור לי,וגם אם לא ממש לעזור לי אז לפחות להגיב ולהגיד ת'דעות שלכם. אני באמת אשמח.תודה,תודה רבה. מיטל
שלום,שלום לכולם! רציתי לדבר איתכם על משהו ממש רציני,יש לי בעיה רצינית עם ההלכה ואשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי.אז ככה,זה קצת קשה... תראו עד עכשיו הייתי אחת כזאת שמקפידה על כל דבר,כל הלכה ששמעתי שאני לא ממש מקיימת כמו שצריך הייתי משפרת כך שממש הקפדתי על הרבה דברים והכל ממש מרצון.אבל עכשיו פתאום אני מרגישה שהדת והמצוות מגבילים אותי,חוסמים לי את החופש וממש כואב לי על זה שאני מרגישה ככה.בעצם הכל התחיל מהדברים הקטנים,לדוגמא-כידוע אסור לבת לשיר ליד בנים.ואני,כל הזמן(לפני שידעתי על ההלכה הזו)הופעתי ותמיד הייתי סולנית,וכל חיי רציתי להיות זמרת.השירה היא החיים שלי ,אני לא יכולה בלעדיה,אני כל הזמן שרה. ופתאו םכשגילתישזה אסור לי כל כך כאב לי.זו היתה ממש שבירה בשבילי,כי זה היה החלום של חיי