dont hate חחחחחח

14מתן

New member
../images/Emo7.gif dont hate חחחחחח

אני צריך להתוודות
אני אוהב את השיר החדש של ביונסה, וגם את הקליפ

my josh

New member
דווקא את הקליפ הזה אהבת? הוא הקליפ

הכי פחות שאהבתי אבל סוף סוף שיר נורמלי שלא קיצ'י מידיייי שקט בלי עוד אלף אנשים שאיתה לראות את הכשרון שלה ולא את הגוף שלה והקיצ'יות המעצבנת שלההה.. סוף סף שיר טובב קליפ לא משהו אבל שר יפהה! אהבתי את הקטע מי מיסלף אנד אי.. חח שם יפה לשיר..!

dor307

New member
אוויר אוויר אני הולך לבכות...

אמיל'ה אני לא יכול נאני אומר בשיא הריצינות אני ולך לבכות... נשימה נשימה .. אוקי אז ככה... מה??? הקליפ הוא חיקוי עלוב של קיילי+ הפרסומת של פוקס... הישר ... כן הוא לא קיצי.. ולפחות ככה היה תירוץ למה השירים שלה כל כך סתומיים!!! השיר אומר להיות שיר ריציני והיא הורסת אותו!!! המילים נוראיות!! הלחן עוד יותר!! ואני לא רוצה להתחיל לדבר על הביצוע!!!! רק מסביר למה אני לא יכול לשמוע את הקול שלה!!! הנשיר הוא זוועה אנוש ותאמין לי אני ניסיתצי לאהוב אותו!! אבל זה בילתי אפשרי!! בגלל זה היא לא תזכה בשום גראמי (טוב אולי 1 או 2)

my josh

New member
מה כבר היה את הגראמי?!@!@!@#!!!!

מתי???????!@@!!! מי זכה???? ומתי זה יהיה בערוץ 3?!!

k k1

New member
חחחחחחחחחחח

"הקליפ הוא חיקוי עלוב של הפרסומת של פוקס"-חחחחחחח נכון,ביונסה העתיקה מחברת פוקס-מאוד הגיוני ועל איזה קליפ של קיילי אתה מדבר?

dor307

New member
חיקוי עלוב של קיילי!!!!!

לא של פוקס..מי צריך לחקות אותם הם כבר עלובים... תראי ביום שבת בערוץ 3 את הופעה של קיילי ותראי כמה שהיא מחקה אותה!!! בנתיים תמונה
זה רק מראה כמה אין לה (ביונסיה) אופי!!! ולמי שאמר שהיא נקראת השחורה הכי יפה אחרי הלי בארי אז הוא טועה!!! אפילו מהלקה שלה היא לא נקראת הכי יפה (נירא לי מישל קוראים לה) וגם לא הכי כשרונית (קלי נקראת) היא פשוט הכי ביץ'שם...

dor307

New member
חח אני מדבר שטויות??

אבל עזבי אני לא יריב סתם... והתמונה הזאת לא הכי נכונה אבל כולם קראו את טקס mtv אירופה נכון... וכולם ראו את העופה של קיילי נכון.. ומה היא לבשה שם???

k k1

New member
זה באמת עזבי ולא עזוב

אם דיברת אליי... ואני לא באה בקטע של לריב, אתה פשוט אומר דברים לא נכונים

dor307

New member
אני בעמת צריך להתחיל להסתכל בכרטיס

האישי של אנשים... ותבירי לי מה לא נכון בדיוק??

k k1

New member
אוקיי

נתחיל ממשהו שכתבת בשירשור אחר-של המילון פורום-"אלישיה קיז-נחשבת כזמרת הנשמה היחידה במוסיקה"-כ"כ לא נכון דבר שני,עדיין לא הבנתי איפה ההעתקה מקיילי,תסביר שוב דבר שלישי, אם היית אומר שלדעתך מישל מהדסטניז' יותר יפה מביונסה וקלי יותר מוכשרת אז סבבה,לא הייתי אומרת לך כלום אבל ברגע שאתה אומר שהם נחשבות זה כבר משהו אחר-ביונסה,מה לעשות, זכתה להכי הרבה תשומת לב בלהקה מהתקשורת והמעריצים,והיא נחשבת ליותר יפה ויותר מוכשרת בעייני רוב האנשים, ובעייני התקשורת (היא גם זאת שכתבה והפיקה ת'שירים בדיסק השני שלהן),אתה יכול לא להסכים עם זה אבל ככה זה ו..."היא הכי ביצ'ית שם"-נו באמת...

dor307

New member
אז....

א. גם כתבתי במילון בידעות אחרונות היתה ביקורת על הדיסק החדש שלה ושם היה כתוב שהיא זמרת הנשמה היחידה כיום במוזיקה! ב.העתקה מקיילי נובעת מזה שהיא מעתיקה מימנה!! ואם לא שמעת אז קיילי החליטה שבגיל 30 היא כבר לא תתלבש חושפני, וזה עשה סערה בעולם... חוץ מזה דגם כרסטינה וברטני התחילו להתלבש (אבל לא קשור לקיילי) אבל מה שביונסה לובשת בקליפ זה בדיוק כמו מה שקיילי לבשה בטקס של mtv אירופה השנה! ג.לא לדעתי! (אני לא יגיד את דעתי כי אז בכלל..) בmtv יש מין תוכנית כזאת שמדברים אם מעריצים, פעם ראיתי שדיברו אם המעריצים של דסטני צ'ילד ואחד מהם אמר את זה ואני לקחתי מימנו! ואני מניח שאם מעריץ ביונסה אמר את זה על מניהגת הלהקה שהוא אוהב אז יש בזה שמץ של אמת! חוץ מזה שזה ידוע אטפילו ביונסה אמרה את זה (שקלי היא הכישרונית ומישל היא היפה! היא אמרה על עצמה שכנרא היא המנהיגה)ואני מאד מאד מאד מפיל ספק על זה שהיא הפיקה את כל השירים.. ואני לא היתי מתגאה אם היתי כותב שירים כמו שהיא כתבה (כמה קשה לחזור על מילה אחת שנה לתת לחברות שלך לשיר שתי מילים אחרות ולהמשיך לשיר אותה מילה?!?!?!?!) ואני שוב לא מאמין שהיא הפיקה לבד אבל מה לא עושים ליחסי ציבור?!?!?!?! וk k 1 את מעריצה של ביונסה נכון!!!! ואני לא אז סתם אנחנו מתווכים שלכל אחד יש דעה שונה אז די אני עוצב את זה..

my josh

New member
אממ זה שקלי וביונסה לבשו את אותו

דבר או בגד דומה לא אומר שהייא מעתיקה ממנה.. מה בכלל קשור בגדים למה שמדברים פה.. מדברים על השיר והקליפ החדש של ביונסה ולא על מה שהיא לובשת ושזה דומה להיא ודומה להוא.. מה זה השטויות האלה נו באמת..

k k1

New member
.............

א.קח עצה לחיים: לא תמיד מה שכתוב בעיתון זה נכון, במיוחד לא במקרה הזה, תאמין לי שיש עוד הרבההההה זמרות נשמה חוץ מאלישיה קיז. ב. אם אתה כ"כ מתעקש כנראה שהן באמת לבשו דומה חחח ג.מעריץ אחד אמר את זה, כמו שאתה חושב ככה גם הוא חושב ככה אבל זה לא אומר כלום... מה לעשות ביונסה כןןןןןןןןןןןן נחשבת ונקראת המוכשרת והיפה מהן,זוכה לרוב תשומת הלב ובכלל בהופעות שלהן קלי ומישל נראות כמו הרקדניות או המלוות של ביונסה...עד כמה שלא תאהב את זה זה נכון! ולא אמרתי שהיא הפיקה את כ-ל השירים בדיסק השני אבל תהיה בטוח שהיא הפיקה וכתבה חלק מהם (דווקא יש לי את הדיסק האמיתי אבל הוא אצל חברה שלי אז אני לא יכולה לבדוק בחוברת של הדיסק מה בדיוק היא כתבה ומה לא) ובקשר לדעה שלך על כישרון הכתיבה שלה-שוב,זאת בסך הכל הדעה שלך! וחוץ מזה,מאיפה הבאת את זה שאני מעריצה שלה?!?! נכון שיש לי הערכה עצומה אליה,אבל זה היה יותר בתקופת הדסטניז צ'יילד ולא בקריירת הסולו שלה שאיכזבה אותי קשות! ואני לא אומרת את הכל כמעריצה אובססיבית! וזהו,גם אני סיימתי עם הסיפור הזה..

למעלה