DAMO

giligil11

New member
../images/Emo7.gif DAMO ../images/Emo7.gif

הרגע סיימתי לראות את סדרת המופת DAMO , סדרה הסטורית נוגעת ללב על אהבה בלתי אפשרית בין נערה בדרג נמוך לקצין משטרה. זאת כמובן בקצרה, סיפור נוגע ומרגש על נתינה אין סופית! נופים עוצרי נשימה ותלבושות מתקופה קדומה בקוריאה. מומלצת בחום! דונסאנג לירונויה תודה על התעקשותך! זה היה ממש שווה! לכו לראות! ותכינו דלי לדמעות נעמי

kiCkiC

New member
מומלץ בחום../images/Emo70.gif

אם כי אהבתי יותר את סיפור האהבה השני שלדעתי היה הרבה יותר אמיתי...
הסיפור של צ'ה-אוק והקצין היה לדעתי הרבה יותר עניין של נאמנות מאשר אהבה... לעומת הסיפור בין צ'ה-אוק לסונג-בק שהייתה יותר עניין של תשוקה אסורה

giligil11

New member
אז זהו שאני...

אהבתי מאד את האהבה ששניהם רוחשים לה אבל בעיקר את האהבה שהקצין רוחש לה וכמה הוא דואג לה.

kiCkiC

New member
לי הייתה הרגשה אחרת..

שהקצין מתייחס אליה יותר כמו אחות קטנה....

giligil11

New member
../images/Emo58.gif מורן, אני חולקת על דעתך....

בשביל "אחות קטנה" לא עוזבים תפקיד וקריירה כדי לחזור לחיים נחותים יותר, "אחות קטנה" לא אומרת ל"אחיה" שהיא לא יכולה להביא ילדים, "אח" לא אמור לקנא באהבתה למישהו אחר. אני לא ראיתי שום יחסי אח-אחות ביניהם, אלא אהבה טהורה, לפחות מבחינתו. הוא אהב אותה עד כדי אובססיה.

kiCkiC

New member
בשביל משפחה עוזבים הכל... ../images/Emo58.gif

קחי בחשבון שהם גדלו ביחד מאז שהם ילדים... כך שלדעתי התחושה של אחים חזקה הרבה יותר פה. ולמה הוא לא יכול לעזוב את תפקידו בשביל אחותו? הרי סונג-בק הפך עולמות בשביל למצוא את אחותו... ואח לא אמור לקנא? אולי את צודקת אבל אני הרגשתי שהוא יותר מקינאה הרגיש ניבגד על ידיה שהיא מתאהבת בפושע שהוא רודף אחריו - אני לא חושבת שהקינאה שלו הייתה כל כך גדולה אם היא הייתה מתאהבת במישהו "רגיל"

snowmusic

New member
אני חושבת שמרגע שהם התבגרו../images/Emo58.gif

הוא אהב אותה כמו גבר ולא כמו אח. בפרק השני כשהוא לקח אותה לקרב חרבות (זה שהם ריחפו באויר כמו במשחק מחשב חחחחחח) אז זה מאוד ברור שהוא מאוהב בה.הוא שואל אותה גם "האם אני רק המפקד בשבילך?" וברור מה הוא רוצה לשמוע. מה שכן היא באיזה שהוא שלב מוותרת על האהבה שלו , שמבחינתה היא דבר אסור, לטובת האהבה השניה. וכולי וכולי....

../images/Emo45.gif ../images/Emo58.gif

אני מסכימה איתך...במילה אחת אפשר לסכם את מה שהוא הרגיש אליה כאובססיה...שהיא מבחינתי לא אהבה אלא משהו חזק יותר, רכושני יותר ומסוכן יותר מאהבה "רגילה". לעומת זאת צ'ה אוקה ויתרה על האהבה אליו ברגע שאחיה נכנס לתמונה..היא ידעה שאסור לה לאהוב אותו אבל משהו בה היה חזק מהרציונל. אייגו ,מסכנים שלושתם.

kiCkiC

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif עצבני..

מה זה משנה בעצם? בסוף כולם

snowmusic

New member
חחח נכון.

אני צריכה ללמוד קוריאנית עכשיו ובמקום זה אני דוגמת את דאמו.

giligil11

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif יותר עצבני!

בסוף כולם
אבל
!

elinoy92

New member
עדיף עם כתוביות בעברית(לצערי אני לא יודעת קור

יאנית...)

giligil11

New member
לצערי אין עם כתוביות לעברית...

יש באנגלית, אם את מעוניינת, כולנו נשמח לעזור לך למצוא.

elinoy92

New member
אנגלית גם טוב...

אני אשמח לראות עם כתוביות באנגלית..יש במקרה במקרה גם בספרדית? חח נשמע הזוי אבל אני יודעת שהדרמות הקוריאניות משודרות בדרום אמריקה ונראה לי שהולך להן טוב ..

giligil11

New member
הזוי לגמרי! פרטים ב-../images/Emo30.gif

בכל מקרה אם תגללי למטה יש רשימת אתרים בהם ניתן לראות סדרות.

לא ניתן לצפות בדאמו

און ליין אלא צריך להוריד את הפרקים למחשב. אני למשל קיבלתי ממכרה שלי דיסק שבו היא צרבה לי את כל הפרקים+תרגום אנגלית שהיא מצאה בקלאבוקס וככה ראיתי את הסדרה...ותודה למכרה הנדיבה שלי.

kiCkiC

New member
../images/Emo4.gif ואחרי כל זה.. עדיין מכרה

לא לאאאא אני לא נתלוננת!!! התחלנו את הספירה מספיק פעמים!! |ד"ש לשרימפס כנאפה

giligil11

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

שריפס כנאפה, פייטינג!

למעלה