תודה לכולם!!!

../images/Emo7.gif תודה לכולם!!!

תודה לכל מי שעוזר ותומך תודה לכל מי שמתקשר לשאול בשלומי תודה למי שרוצה לעזור אבל לא יכול תודה לכולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם ענת מנהלת הבלוגים תודה על התמיכה והעזרה תודה לכולם על הכלללללללללללללללללל אבל דבר אחד חשוב שכולם צריכים להבין...בסופו של דבר כל צעד וכל החלטה שאני יעשה היא באחריותי בלבד ואם לא מספיק כל הבעיות האישיות שלי עכשיו גם נודע לי שאחיין שלי שוב בבית חולים עם סיבוך ניורולוגי בגלל אבעבועות רוח אוףףףף מתי כל הרע הזה יפסק

הרבה פעמים כתבו את השיר הזה פה

אבל כרגע הוא באמת מתאים לי ובגלל זה אני מעלה אותו לפורום כשהלב בוכה רק אלוהים שומע הכאב עולה מתוך הנשמה אדם נופל לפני שהוא שוקע בתפילה קטנה חותך את הדממה. שמע ישראל אלוהי אתה הכל יכול נתת לי את חיי נתת לי הכל בעיני דמעה הלב בוכה בשקט וכשהלב שותק הנשמה זועקת. שמע ישראל אלוהי עכשיו אני לבד חזק אותי אלוהי עשה שלא אפחד הכאב גדול ואין לאן לברוח עשה שיגמר כי לא נותר בי כח. כשהלב בוכה הזמן עומד מלכת האדם רואה את כל חייו פתאום אל הלא נודע הוא לא רוצה ללכת לאלוהיו קורא על סף תהום. שמע ישראל אלוהי אתה הכל יכול נתת לי את חיי נתת לי הכל בעיני דמעה הלב בוכה בשקט וכשהלב שותק הנשמה זועקת. שמע ישראל אלוהי עכשיו אני לבד חזק אותי אלוהי עשה שלא אפחד הכאב גדול ואין לאן לברוח עשה שיגמר כי לא נותר בי כח.

אורן אמן הוא יצא מזה נשמה

אני יתפלל בשבילו אני מבין את העצב שלך אמן והוא יצא מזה נשמה אני איתך

אורן נשמה

אני מתפלל ומקווה שהאחיין שלך יהיה בריא בכל רמ"ח איבריו וייצא מבית החולים במהרה. אחרי שיצאתי מהבלוג אתמול עוד הייתי מוטרד בגללך, שאל את דניאל ושאר האנשים שדיברו איתי אתמול כמה היסטרי הייתי ממה שעשית. ותזכור שאנחנו איתך כל הזמן, אוהב אותך אחי.

אורן אחי

אני מתפלל בשביל אחיין שלך שיצא מזה בשלום בע"ה ואם את צריך משהו /סתם לדבר אני פה בשבילך

אוייייייייההההה....../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif;

בס"ד אוישששש
ש
ש
ש
ש
ש
ששש....
א
ו
ר
ן
נ
ש
מ
ה
ש
ל
י
!!!! כולי תקווה שכל הרע אשר פוקד אותך יחלוף ויהיה מאחוריך כבר - בעזרת השם לא ישוב וכמו כן כמובן, אני מאחל לבן-דודך רפואה שלמה, בהקדם האפשרי, בעזרת השם!!!!
ר
ע
לי מאוד בגין מצבך הנוכחי, אך אני מאמין שאתה תצא ממנו ומקווה שכך גם אתה. עליך להיות אדם חזק ובלי שום קשר לכך, אנחנו, כולנו, נעזור לך עם זה, נתמוך בך ככל הניתן - כי אין ספק שאנו
א
ו
ה
ב
י
ם
אותך ולעולם לא נניח לך ליפול, חלילה!!!!
מאחל לך בריאות,
ש
מ
ח
ה
, הרגשה נפלאה,
ח
י
ו
ך
, תקווה ואמונה - כמה שיותר, תמיד!!!!
זכור
י
ק
י
ר
י
, כי אני תמיד נכון לעזור לך בכל עת אשר תבקש - כפי שאני מציע תמיד, יש לי שתי אזניים קשובות, שתי כפתיים רחבות שעליהן תוכל לבכות אם צריך וכמובן,
אחד אוהב שמוכן לתת והמון, כל שכן לך!!!!
א
ו
ה
ב
ה
מ
ו
נ
י
ם
ם
ם
ם
םםםםםםםם
, דדי.

שיר שמתנגן לי בראש בימים האחרונים

שוב עולים הזיכרונות של אותם ימים גם עכשיו אני בוכה כמו ילד תמים אני נזכר מזיל דמעה על כל השנים שהיית כאן איתי היית בחיים געגועים לך חבר הלב כואב לא מעכל החברים אותך עוד אוהבים ובליבם אתה חסר איך שפתאום ביום הכל נגמר הלב נדם החדר קר ובליבי לנצח לא אשכח ,לא אשכח אותך אח יקר את האושר מי יחזיר את הזכרונות מסתכל בתמונתך ודמעות זולגות מבקש רק שתזכור שאני אוהב איך הלכת מבלי לחזור ולמה זה כואב געגועים לך חבר הלב כואב לא מעל החברים אותך עוד אוהבים ובליבם אתה חסר איך שפתאום ביום הכל נגמר הלב נדם החדר קר ובליבי לנצח לא אשכח,לא אשכח אותך אח יקר תספר לי איך למעלה תספר לי מה אתה מרגיש אני תמיד חושב עלייך הכל שונה לי בלעדיך לב כואב לא מאמין איך ניקטפת כה צעיר לגורל אין רחמים הוא קוטף רק תטובים... אולי בקרוב אני אוכל לספר לכם.....

וואלה אתה הולך אני איתך

וואלה מה אכפת לך קח אותי איתך...לא משנה מה יש שם אחי....אוהב אותך אורן

אורן תיהיה חזק אחי.../images/Emo45.gif

רפואה שלמה ב"ה לאחיין שלך. בזכות השבת הבעל"ט אמןןן. תהיה חזק אחי כולם בחיים עוברים משברים. זו תקופה שחולפת. וב"ה מחר תאיר לך השמש ותראה רק טוב בחייך. ואל תיפול אחי. תמשיך להתחזק ולהיות חזק. שבת שלום אחי

למעלה