תודה לכולכן

silo

New member
../images/Emo7.gifתודה לכולכן

תודה לכן בנות יקרות על השרשור ליום הולדתי. כמו שסקאלי רשמה התקופה הזו לא קלה עבורי, אין לי הרבה כוחות נפשיים. אני פה כמעט כל הזמן, אולי בהמשך אפרט. אני זקוקה להמון תמיכה ועידוד, מקווה שתהיו פה בשבילי. אוהבת אתכן!

../images/Emo201.gif...

תמיד כאן בשבילך.... אולי ננסה לשמח אותך איכשהו? שירשור בדיחות? שירים יפים? מה בא לך? בנתיים מקדישה לך.. אל תשכח לשמוח גם בחלקי ואל תמנע מלבכות כשעצוב תנצל עד תום כל עוד אתה תמים תלמד לוותר ואל תוותר על החיים. כי בחיים הכל עובר מטעויות למד והשתפר מה שקולך הפנימי אומר, זו האמת שלך לא, לסלוח זו לא חולשה נצור אהבה בדרכך ודע, את כל הסובב אותך. (שיר בעיפרון/ בית הבובות)

אכן...

שאני יפר את זכויות היוצרים????? מה פתאום!!!!!!!!!!
אמרי אטיאס, שהוא אחד משני הבחורים שהקימו את הלהקה, כתב והלחין את השיר. כמו כמעט כל השירים שלהם. ואם כבר בית הבובות... שמעתן פעם את הסיפור של הלהקה? אמיר ואיתי הקליטו כמה שירים וחילקו לחברים... לאחר תקופה כל מי שטס לטייל במזרח/ דרום אמריקה הכיר אותם... יום אחד הם שמעו מישהו איפשהו בעולם מזמזם את השיר שלהם וחזרו לארץ להקליט את האלבום. נחמד לא?

../images/Emo6.gif יש סיפור דומה על בן דוד שלי

שכתב והלחין כמה שירים, והשאיר אותם בקלטת לנהג בסיני, ואח"כ כל הנהגים המצרים התחילו להעביר את זה ולשיר את זה לישארלים, ומשם זה התחיל להתגלגל ...

למעלה