תגידו,

../images/Emo7.gif תגידו,

לא התגעגעתם לפאצלוי?
'סעמק. כ"כ התגעגעתי אליה. רק עכשיו אני שמה לב עד כמה שהיא חסרה פה.
היא עוד תחזור. מתישהו. פאצ, היר ווי קאמ.
[בלאט. סליחה על הודעה החדשה או משהו.
] ו.. כדי לא לנצל את זה סתם..
סקר
- בשנה האחרונה-
מישו חדש שהכרתם.
מישו שאתם מכירים הרבה זמן אבל גיליתם דברים מסוימים עליו רק השנה.
אדם שאתם אוהבים במיוחד השנה.
שיר ששנאתם ועכשיו אתם אוהבים.
המקצוע שהכי אהבתם השנה.
עם כמה אנשים הספקתם לריב השנה?
עם כמה מהם השלמתם לאחר מכן?
מאכל ששנאתם והשנה אתם אוהבים.
הפאדיחה הכי גדולה שלכם השנה.
המקום שבו הכי אהבתם להיות השנה.
האדם שגרם לכם לבכות הכי הרבה השנה.
הסיבה שבגללה חייכתם הכי הרבה השנה.
מספר הנכשלים שלכם השנה. [
אובססיבית.]
הדבר הכי טוב שקרה לכם השנה.
ולסיום- נכון שבא לכם להעיף לי כף?
- טוב, זה לא באמת מעניין.. אבל אני אענה. [
]
אולָה שלי. רוווווווונ.
רינה.
בנדוד שלי, יונתן.
[
יא סוטים, הוא בן שמונה חודשים.]
הממ. within temptetion-cold.
ביולוגיה.
שבעה בערך.
עם כולם.
בוקרס גבינה..?
בכניסה לקניון- השומר: "פתחת מעיל ווקשע." אני: "אין לי כלום מתחת למעיל." השומר: "פתחת כל מקרה." אני:
"לא פתחת" -במבטא שלו-
מדבר יהודה.
חסוי. אבל הם שניים.
האצבע של אלכס.
שניים.
הממ. -חושבת על זה-
נאאאאא-כון.
טוב. שתקתי.

פאצ..מה?..לא יודע על מי את מדברת.

[
]
מישו חדש שהכרתם: המוןןןןן. קשה לי לספור
מישו שאתם מכירים הרבה זמן אבל גיליתם דברים מסוימים עליו רק השנה. המוןןןןן. קשה לי לספור
[
]
אדם שאתם אוהבים במיוחד השנה. אמא שלי
שיר ששנאתם ועכשיו אתם אוהבים. לא קיים. לא מכריח את עצמי לאהוב שירים או משו.
המקצוע שהכי אהבתם השנה. מוכר בפיצוציה נחשב?
עם כמה אנשים הספקתם לריב השנה? פאאאאאאק. היינו חייבים להגיע לשאלה הזו? זכורים לי לפחות 5, בחודשיים-שלושה האחרונים. לפחות אי אפשר להגיד שאני לא זריז
עם כמה מהם השלמתם לאחר מכן? אחת.
שכל השאר יזדיינו. [
]
מאכל ששנאתם והשנה אתם אוהבים. קבוקים.
הפאדיחה הכי גדולה שלכם השנה. משתדל לשמור על עצמי מפניהן.
המקום שבו הכי אהבתם להיות השנה. בפארק. [
]
האדם שגרם לכם לבכות הכי הרבה השנה. קשוחים לא בוכים, לייק דה.
הסיבה שבגללה חייכתם הכי הרבה השנה. אין מקום לכולן
מספר הנכשלים שלכם השנה. 0.
הדבר הכי טוב שקרה לכם השנה. השנה האחרונה הייתה דבר טוב אחד גדול.
ולסיום- נכון שבא לכם להעיף לי כף?
לא! עוד פעם תגידי את זה ו...אני מעיף לך כף.

../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo15.gif

מאוד. את לא שמה לב כמה הודעות אני רושמת:"מעניין מה קנד תגיד"או"רק מתן תבין"או"חבל שאולגע לא פה" כפרה עליה. והסקר: |מכונית|כל הביצפר שלי.. |מכונית|חברה שלי,עמית |מכונית|זוהר.נשמה. |מכונית|השיר של הפיקיות..די שנאתי אותו בהתחלה..אבל עכשיו הוא דווקא בסדר.. |מכונית|וואו.זה קשה.לא נראה לי שיש כזה. |מכונית|3. |מכונית|2.ועם השלישית אני לא הולכת להשלים. |מכונית|אהממ..התחלתי לאהוב קטשופ. |מכונית|חסוי.מצחיק אותי להזכר בזה. |מכונית|חיספין
מעלות
|מכונית|אין כזה,בקושי בכיתי השנה
|מכונית|חברה שלי בשיעור.. |מכונית|וואלה,לא סםרתי.. |מכונית|הרבההההה....אם אני יתחיל אני לא יגמור. |מכונית|ברור
חולעלייך

אין לי שמץ מיזה פאצ

אבל אני מצטערת אם הוא חסר לך
מישו חדש שהכרתם-כלמיני. מישו שאתם מכירים הרבה זמן אבל גיליתם דברים מסוימים עליו רק השנה-חברה די טובה שלי. אדם שאתם אוהבים במיוחד השנה-ילדה אחת המשכבה שלי, פעם שנאתי אותה אבל היום היא ממש אחלה בנאדם
שיר ששנאתם ועכשיו אתם אוהבים-אין ולא יהיה. דעתי בנוגע למוזיקה די מקובעת המקצוע שהכי אהבתם השנה-לודעת. אין,כנראה.. עם כמה אנשים הספקתם לריב השנה?אהמ. לא הרבה, רבתי, אבל לא ריבים משמעותיים עם כמה מהם השלמתם לאחר מכן?כולם מאכל ששנאתם והשנה אתם אוהבים?אין הפאדיחה הכי גדולה שלכם השנה-חסוי ביותר?
המקום שבו הכי אהבתם להיות השנה?ליד..המחשב? חח סתם
בחוץ,במרחבים בפתוחים האדם שגרם לכם לבכות הכי הרבה השנה?חח..אמ..גם חסוי ביותר הסיבה שבגללה חייכתם הכי הרבה השנה?לרוב בגלל דברים טובים[?] מספר הנכשלים שלכם השנה. [ אובססיבית.]?*סופרת[להחשיב של"ח או לא?:p] אהמ.3-אחד במתמטיקה, אחד בלשון, אחד ב..של"ח הדבר הכי טוב שקרה לכם השנה?נו,הרבה[כלום] ולסיום- נכון שבא לכם להעיף לי כף? כף?מה פתאום. אולי כאפה.

rAmikube

New member
לא..זה באמת עצוב..

שיכנס לסטטיסטיקה, מה 'כפת לך? זה כיף כל הגרפים וזה...

../images/Emo6.gif

אתם משעשעים אותי אני רגיל חחח
אני רואה סקר רוב הסיכויים שהוא לא רקשור חחח

MikeY fReAk

New member
../images/Emo79.gifמארגוווווווווווווווווווווווו../images/Emo70.gif

בובע, מותייק, נשמע, כפרע
אין לך מושג כמה התגעגעתי....וזו אני icודליה מישו חדש שהכרתם-מעדיפה לא לכתוב שמות אבל הכרתי אנשים מקסימים בכל מיני מקומות מישו שאתם מכירים הרבה זמן אבל גיליתם דברים מסוימים עליו רק השנה-אני מצטערת, לא יכולה לכתוב פה שמות אבל בראש עניתי.. אדם שאתם אוהבים במיוחד השנה-מאיזו בחינה
שיר ששנאתם ועכשיו אתם אוהבים-הכל התחיל בנאצר...דפנטלי המקצוע שהכי אהבתם השנה-לא לנשוך - ערבית עם כמה אנשים הספקתם לריב השנה-6 עם כמה מהם השלמתם לאחר מכן-1 מאכל ששנאתם והשנה אתם אוהבים-שום דבר לא חדש תחת ה
הפאדיחה הכי גדולה שלכם השנה-אח, מאיפה להתחיל
נתחיל מהיום הראשון בבי"ס....בי"ס חדש...באה לרדת מהאוטובוס והוא לא פותח את הדלת
ירדתי תחנה אחרי זה
המקום שבו הכי אהבתם להיות השנה-היכל התרבות בת"א וקיסריה בהופעות של משינה האדם שגרם לכם לבכות הכי הרבה השנה-הוא יודע הסיבה שבגללה חייכתם הכי הרבה השנה-
מספר הנכשלים שלכם השנה. [ אובססיבית.]-1, באחד מהציונים בספורט. את מתכוונת לתעודה
הדבר הכי טוב שקרה לכם השנה-
ולסיום- נכון שבא לכם להעיף לי כף? כן. מאוד. תהיי קבוע יותר בפורום אני אהיה רגועה. מקווה שפאצ תחזור בקרוב. מותייק היא.

האחמית

New member
../images/Emo153.gif../images/Emo105.gifברור שהתגעגענוו

מישו חדש שהכרתם- השנה? מלא אנשיים מישו שאתם מכירים הרבה זמן אבל גיליתם דברים מסוימים עליו רק השנה-אממ רוני(בן) אדם שאתם אוהבים במיוחד השנה-חבר שליי
שיר ששנאתם ועכשיו אתם אוהבים?אמממ לא יודעת.. המקצוע שהכי אהבתם השנה?מחשבים עם כמה אנשים הספקתם לריב השנה?שלוש ארבע... עם כמה מהם השלמתם לאחר מכן?כולםם מאכל ששנאתם והשנה אתם אוהבים?אמממ לא יודעת.. המקום שבו הכי אהבתם להיות השנה?אממ בבית? האדם שגרם לכם לבכות הכי הרבה השנה?חסוי הסיבה שבגללה חייכתם הכי הרבה השנה?חבר שלי והמחשב מספר הנכשלים שלכם השנה?2 הדבר הכי טוב שקרה לכם השנה?שהכרתי את חבר שלי ולסיום- נכון שבא לכם להעיף לי כף?ממש ממש לא!

Moranus

New member
../images/Emo8.gif../images/Emo13.gif../images/Emo3.gif../images/Emo66.gif../images/Emo68.gif../images/Emo163.gif../images/Emo123.gif../images/Emo22.gif

מי זה פאצילוי? מי זה הנשיקה שלך??? סקר - בשנה האחרונה- מישו חדש שהכרתם. מאיפה להתחיל לספור...את רוב החיים שלי הכרתי השנה מישו שאתם מכירים הרבה זמן אבל גיליתם דברים מסוימים עליו רק השנה. אמ...כל החברים שהכרתי לא מהשנה גיליתי עליהם דברים מסוימים השנה. אדם שאתם אוהבים במיוחד השנה. תאומתי טלטולי שיר ששנאתם ועכשיו אתם אוהבים. אין המקצוע שהכי אהבתם השנה. עיצוב עם כמה אנשים הספקתם לריב השנה?אמ...1 2 3 4 הרבה... עם כמה מהם השלמתם לאחר מכן? אמ..1 2 3 4 הרבה אבל לא עם כולם מאכל ששנאתם והשנה אתם אוהבים. ברוקולי הפאדיחה הכי גדולה שלכם השנה. איבדתי את ההכרה באמצע הרחוב נפלתי שברתי את המשקפיים וכמעט פתחתי את הראש(וזה בקצרה) המקום שבו הכי אהבתם להיות השנה. כל קום שהוא לא בבית האדם שגרם לכם לבכות הכי הרבה השנה. טלטולי תאומתי הסיבה שבגללה חייכתם הכי הרבה השנה. שהצחיקו אותי מספר הנכשלים שלכם השנה. [ אובססיבית.]אמ....הרבה לא זוכרת הדבר הכי טוב שקרה לכם השנה. שהכרתי אנשים נפלאים השנה ולסיום- נכון שבא לכם להעיף לי כף? בטח...רק לך

הממ... ../images/Emo16.gif

הכרתי הממ.. כמה אנשים.
הרבה זמן אבל גיליתי דברים מסויימים רק השנה.. לא נראה לי שיש.
אדם שאתם אוהבים במיוחד השנה.. הממ? השם שמור במערכת נחשב?
שיר ששנאתם ועכשיו אתם אוהבים... אין כזה.
המקצוע שהכי אהבתם השנה... ביולוגיה?
עם כמה אנשים הספקתי לריב... הממ... 2-3, לא יותר.
השלמתי עם כולם לדעתי.
מאכל ששנאתי והשנה אני אוהב... הממ... אין לי מושג.
הפאדיחה הכי גדולה השנה... לא משהו רציני, עליתי לבמה באחת החזרות עם חנות פתוחה
. אבל היו לי מכנסיים מתחת.
המקום שבו הכי אהבתי להיות השנה... בשום מקום.
לא נראה לי שמישהו גרם לי לבכות ממש.
הסיבה שבגללה חייכתם הכי הרבה השנה: ארץ נהדרת כמובן
.
מספר הנכשלים שלכם השנה... אני גאה להגיד ש... 0!!!
הדבר הכי טוב שקרה לי השנה- לא קרה.
ניר

KitiKiti

New member
התשובות שלי די מעניינות..כדאי לקרוא

מישו חדש שהכרתם-אםם...שכן שלי,השנה דיברתי איתו לראשונה. מישו שאתם מכירים הרבה זמן אבל גיליתם דברים מסוימים עליו רק השנה-חברה שלי,גיליתי שאמרה עליי דברים מאחורי הגב כל הזמן הזה... אדם שאתם אוהבים במיוחד השנה-אף אחד. שיר ששנאתם ועכשיו אתם אוהבים.-אין דבר כזה המקצוע שהכי אהבתם השנה-ספורט...? עם כמה אנשים הספקתם לריב השנה?5 בערך...כל אחד בערך פעמיים עם כמה מהם השלמתם לאחר מכן?עם כולם! מאכל ששנאתם והשנה אתם אוהבים-לחם שחור,לא שאני ממש אוהבתתת אבל אני לא נגעלת ממנו... הפאדיחה הכי גדולה שלכם השנה.-פי סתום. המקום שבו הכי אהבתם להיות השנה.-...המלון שלי באילת האדם שגרם לכם לבכות הכי הרבה השנה.-אחותי הסיבה שבגללה חייכתם הכי הרבה השנה.-לא זוכרת מספר הנכשלים שלכם השנה.2 דבר הכי טוב שקרה לכם השנה.-התקבלתי לבוייר,פנימייה בירושלים ואולי אני אלך לשם שנה הבאה. ולסיום- נכון שבא לכם להעיף לי כף?לא,אני אוהבת סקרים!

THE ronch

New member
ג'ינג'ייה שלי!

מישו חדש שהכרתם. המון, כלכך המון. אבל העיקריים בינהם?.. מיכל, מאאאאאארי, אליאור, עגר, אחינועם, דניה, תומי [
].
מישו שאתם מכירים הרבה זמן אבל גיליתם דברים מסוימים עליו רק השנה.- הממ. יונתן.
ואחותי.
אדם שאתם אוהבים במיוחד השנה. הרבה, הרבה מאוד.
שיר ששנאתם ועכשיו אתם אוהבים. לא אוהבת אותו, אבל פחות שונאת. in the shadows
המקצוע שהכי אהבתם השנה. אין כזה.:|
עם כמה אנשים הספקתם לריב השנה? לא הרבה. אבל הרציני ביותר בהם היה עם יונתן. שבועיים שלמים.
עם כמה מהם השלמתם לאחר מכן? חוץ מעם תומי, שהריב חדש, עם כולם.
מאכל ששנאתם והשנה אתם אוהבים. פיטריות! ותה!
הפאדיחה הכי גדולה שלכם השנה. לא היתה.
המקום שבו הכי אהבתם להיות השנה. אריאל!.
האדם שגרם לכם לבכות הכי הרבה השנה. יונתן.
הסיבה שבגללה חייכתם הכי הרבה השנה. ס'תכלו שתי שאלות אחורה.
מספר הנכשלים שלכם השנה. [ אובססיבית.] אאאאאין!.
הדבר הכי טוב שקרה לכם השנה. המון.
ולסיום- נכון שבא לכם להעיף לי כף? האמת שלא.

למעלה