שלילי

זוליק

New member
../images/Emo7.gifשלילי../images/Emo7.gif

אין לי מילים. אני עדיין לא קולטת, הייתי בטוחה שהפעם זה יצליח. אין לי כוחות יותר וקיוויתי שלא אגיע לשלב ה-IVF, אבל אין מנוס. כמה בן אדם יכול לסבול???

אופה3

New member
זוליק היקרה, קבלי חיבוק גדול ממני

אין לי הרבה מה להוסיף, אני יודעת שאולי לא אצליח לעודד אותך, אבל אולי בשלב הבא יהיה יותר טוב, אולי כן יצליח, אנחנו נשים עם כוח סבל עצום, אנחנו עוברות את כל השלילים, ואת כל הדברים האלה בגבורה, והלוואי ויכלתי לעזור ולו במעט על מנת להקל על כאבך יקירתי, אני יודעת מה זה, ואני גם שונאת את המכשפה, אני רק מאוד מקווה שבשלב הבא תקטפי את ההצלחה בפעם הראשונה, ולא תצרכי לסבול יותר, אני מאחלת לך, כל טוב אחותי לפורום אני מאוד מקווה שעכשיו תאספי את השברים, ותהני קצת מהשבת שנשארה מהחופש, ותקומי מחר בבוקר עם כוחות מחודשים, כי מגיע לך, ובסוף זה יקרה, ותתחילי את הכל מחדש, ואנחנו פה איתך לאורך כל הדרך, אני מחזיקה לך אצבעות, ואני גם במסרים אם את צריכה אז שיהיה כל טוב ביינתים, ואל תאבדי התקווה , בסוף זה יגיע. שבת שלום

ממש עצוב, אבל אולי בפעם הבאה?../images/Emo24.gif

זוליק יקרה! זה באמת מאוד עצוב, כשמגיע התוצאה השלילית. אלה ממש ימים מקוללים בחודש.אבל תנסי להתעודד, אולי בחודש הבא תעברי ל- IVF ודווקא שם ימצא הפתרון הגואל? הלוואי הלוואי! שיהיה לך חג שמח (כמה שניתן), ובואי נקווה שבחודש הבא בזמן הזה, תהיה ממש מאושרת, עם תינוק קטנטן בבטן! שיהיה הרבה טוב. פז.

דנית26

New member
../images/Emo7.gifזוליק...

מצטערת לדעת ..אך אלו היו המילים שלי אחרי השלילי האחרון שלי, הזרעה של הצליחה........גם אני אמורה לעבור לשלב הבא, חודש הבא .... גם אני בכיתי והתייסרתי לא האמנתי, ואוו IVF ?? אני .??? החלטתי או לשקוע בדיכאון או לנסות ללמוד את הנושא, שאלתי המון שאלות ועדיין שואלת, ובאמת לא ניראה לי שזה יהיה כ"כ גרוע כמו שדמיינו לנו את התהליך, כשהרצון כ"כ חזק, הכל מתגמד, את תווכחי לדעת.. הנה, שבועיים אחריי, מרגישה כמו חדשה עם כוחות מחודשים ואף מתרגשת ... זה יקרה לך גם כי בשלב הבא אנחנו נצליח אין מנוס כי זה יקרה !! שולחת לך

neta2

New member
../images/Emo7.gif עוד קצת וזהו...

את כבר כמעט שם! אני איתך, מחזיקה לך אצבעות שהפעם הבאה תהיה האחרונה!! אל תרימי ידיים. כולנו מכירות את תחושת התסכול הזאת, אסור לנו להשבר. מחבקת אותך

ענתאב

New member
זוליק תתעודדי!../images/Emo168.gif

אני יחסית חדשה בפורום אני נמצאת היום במקום אחר.הייתי 12 עשרה שנים במקום הקשה וזה נשמע לי כל כך מוכר .עברתי טיפולי מבחנה והיומ יש לי שני ילדים מקסימים אחרי 16!!!!!! הפריות. לכן כשהתחלתי לגלוש לקחתי על עצמי לעודד ולתת כוחות. זוליק אל יאוש אחרי כל טיפול קיימת תחושת "זהו" אין ולא יהיו כוחות, אך אני מבטיחה לך חגיגית שהבזק האור קרב ובא. מהמעודדת מאזור השרון ענת אב

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gif זוליק ../images/Emo14.gif

קשה לקלוט, כי אנחנו מסתערות קדימה ועושות הכל בשביל החיובי. אנחנו מכוונות כל כך להצלחה, עד שהכשלון נופל עלינו בכל כובדו וקשה לנו לקלוט את זה. עצוב וכואב לקבל שלילי. הלב נשבר כל פעם מחדש, וכל פעם אנחנו אוספות את עצמנו מהרצפה, מדביקות, משייפות ומתחילות מההתחלה. אני זוכרת כמה היה קשה לי לקבל שאני צריכה ןעבור לIVF. ומצד שני היתה גם הקלה בזה שעכשיו עובדים קשה יותר, ומעלים את הסיכויים. פורום הריון אחרי טיפולי מלא נשים שהרו, ואף ילדו בעקבות IVF. אני חושבת שתשתלבי ביניהן מצוין
מחכים איתך כאן עד החיובי הקרוב
נועם

זוליק חמודה... ../images/Emo24.gif

כל כך מבינה, וכל כך איתך... גם לי זה קרה, שהרגשתי כל כך
כשאמרו לי שאני מגיע ל- IVF, אבל התמיכה כאן עוזרת, אמנם עדיין אני בדרך בשלבים הראשוניים של בדיקות וכו´ לפני ההרשמה עצמה, אבל התמיכה כאן עוזרת מאוד... מקווה שיצליח לך מהר מאוד.... ומחזיקה לך אצבעות... מכל ה-
ד.

מיליקי

New member
זוליק יקרה,

הגענו לפורום באותו יום, ונורא קיוויתי שתעופי לך מכאן מהר ! אני מצטערת שלא הצליח לך. תהיי עצובה - אבל לא יותר מידי. אל תתיאשי. IVF זה לא נורא בכלל! אחר כך - שתהיי בהריון ואמא, כבר לא יהיה חשוב איך היגיע הילד! מילי

רומי 007

New member
זוליק היקרה

הרגע הזה שבו את מבינה שאת "עולה מדרגה" הוא קשה למדי. אבל שלא תחשבי IVF זה הרבה יותר ממה שאת עוברת עם הזריקות כי ממילא עיקר הניג´וס הוא שלב הזריקות. אולי דווקא בIVF תצליחי מה שלא הצלחת קודם. אולי בשיטה הזו יש איזה מענה לבעיות שלא עלו עליהן או לבעיות שאותרו ולא נפתרו אצלך? מאחלת לך בהצלחה מכל הלב

yala85

New member
אני מצטערת בשבילך אבל אל דאגה

בסוף ימצא פתרון מתאים. בהצלחה ב IVF.

הרמוניה

New member
הלואי והיתה לי תשובה...

בינתיים שולחת רק הרבה אהבה לשים כמו פלסטר-על הלב הדואב ולחכות לטוב הרמוניה

זוליק

New member
אני כבר מרגישה יותר טוב../images/Emo9.gif

תודה לכולם על המיילים החמים והאוהבים ותודה למי ששלח מסרים. אומנם התנתקתי לכמה ימים, כי היה לי משבר קטן ולא היה לי חשק לראות אף אחד, או לדבר עם אף אחד. לא עניתי לטלפונים עד היום, פשוט לא היה לי כוח. אבל, אל תחשבו שלא נכנסתי כל יום לבדוק את המיילים ולהתעודד ולשאוב כוחות מהפורום. ואכן, התעודדתי ואני מרגישה כבר חזקה ומוכנה נפשית לטיפול הבא - IVF. מקווה שבפעם הבאה, העידודים שאקבל יהיו עקב הריון ומאחלת לכולנו חודש פורה במיוחד.

זוליק

New member
צר לשמוע

משתתפת בצערך, מקווה שפעם הבאה יהיו בשורות טובות יותר

זוליק

New member
טעות!!!

את התגובה הקודמת לא שלחתי לעצמי... חברתי ה"גאונה", החליטה לשלוח לי תגובה ושלחה מהמחשב שלי מייל. כמובן שהיא שכחה לשנות את השם לשלה.... לא נורא העיקר הכוונה.

למעלה