..רוצה לחלוק...

gilmorefreak

New member
../images/Emo7.gif..רוצה לחלוק...

סתם נו זה לא כזה עצוב..אני סתם מאוכזבת עכשיו... כוכב נולד(תצחקו אבל כבר התמכרתי..
) עובר ליום רביעי ב21:00
מה אני אעשה עכשיו
בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע....אני פשוט אעזוב את כוכב נולד ואשאר עם ג'ואן..אבל אבל..
טוב נו גם ככה שירה חן הפסידה היום
היא הייתה הכי טובה לדעתי..ואחריה שירלי לילו וזאת שזכתה מקום ראשון..עדי משהו..הייתה הכי גרועה לדעתי
איך זה קרה
ועוד בכאלה הפרשים..
מאוכזבת לחלוטין..
לא צריך כוכב נולד יותר..ג'ואן מארקדיה זה טוב..

shanyz

New member
../images/Emo10.gif

גם אני חשבתי על זה והחלטתי שנאי אראה כוב נולד כי זה שידור ישיר, ואת ג'ואן אני אקליט בחדר אחר ואראה אחר כך ואגב- כל כך שמחתי ששירה עפה.. היא הייתה הכי גרועה שם. ושירלי הייתה מעולה וגם עדי התאכזתי קשות שעדי לקחה ולא שירלי. שירלי כל כך חמודה.. מתה עליה
מחזירים אותה בגלגל הצלה!

ערן1987

New member
האמת זה הכי טוב,בערוץ 2 כמעט אף פעם

אין משהו טוב לראות ביום שישי אם הם שמים סרטים בכלל.. מזל שיש לי YES,אם לא הייתי משתגע!("פרידה" אחלה סרט אגב)

ראיתי את הפרומו,../images/Emo168.gif

לא השפיע עליי אגב אם חלק ממכם מתלבטים מה מהתכניות להקליט, זה ג'ואן, כי בהקלטות הסאונד לא בדיוק כמו שבטלוויזיה עצמה וג'ואן הסאונד פחות משנה...

אני יכולה כבר להגיד לך מעכשיו

מה יקרה... כי הסידרה הזאת לא כ"כ הוגנת, כמו שכתבו בידיעות אחרונות...לחלק מהמועמדים נתנו יותר זמן מסך, ולחלק יש קשרים באמת בהפקה ופרוטקציות...כמו למועמד שהעיפו, והוציאו את החוק החדש שמותר להחזיר מועמד אחד...הכל כדי להחזיר אותו. בקיצור סשה (או שאני טועה בשם?) תנצח ואת תוכנית הגמר ימרחו במשך שעתיים כמו שעשו באקדמיה לצחוק. לא אהבתי את השירים שהמועמדים בוחרים (האמת לא אהבתי שום שיר שהמועמדים מכוכב נולד 1 שרו חוץ מיום יבוא ואש). הם היו יכולים לתת ביצועים הרבה יותר טובים עם שירים אחרים. אהה רגע...אולי תקליטי את כוכב נולד?

למעלה